Nemáte nějaké přebytečné jídlo? (Ústí nad Labem)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Kfětoslava No v nájmu, psal jsem to před chvílí někde nahoře i s dalšími informacemi, to je další věc co musím vyřešit ale tohodle se nebojím bydlel jsem rok v garáži kdysi, takže to beru dle priority.
@lebambule Další kdo píše, že jsem tu psal a byl. Já to nechápu? Je tu něco co mi uniká? Píšu zde poprvé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@free333 píše:
Nepsal něco jako že přišel o práci kvůli koronaviru?Jinak ten styl psaní je fakt stejný…
Jo, ze podnikal v cestovním ruchu a proto zkrachoval. Asi dva dny po vyhlášení nouzového stavu.
- Citovat
- Upravit
@lebambule V životě jsem v cestovním ruchu nepodnikal. Opakuji nikdy jsem tu nebyl, nechápu co má toto znamenat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLLOOO píše:
@Kfětoslava No v nájmu, psal jsem to před chvílí někde nahoře i s dalšími informacemi, to je další věc co musím vyřešit ale tohodle se nebojím bydlel jsem rok v garáži kdysi, takže to beru dle priority.@lebambule Další kdo píše, že jsem tu psal a byl. Já to nechápu? Je tu něco co mi uniká? Píšu zde poprvé.
Píšeš tady poprvé leda tak pod tímhle nickem. Tady se osazenstvo zas az tak nemění, tak si to prostě pamatujeme.
- Citovat
- Upravit
@Enmamma píše:
On je v háji a ty do něj ještě kopneš? Tak to jsi tedy výkvět morálky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLLOOO píše:
@lebambule V životě jsem v cestovním ruchu nepodnikal. Opakuji nikdy jsem tu nebyl, nechápu co má toto znamenat…
Hele, i já, která čtu jen občas nějakou diskusi si to pamatuju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLLOOO píše:
Ja taky nechápu proč jedinec, co je údajně šest dni bez jidla, řeší problém na webu tohoto ražení. Nezeru ti to, sorry, odcházím z diskuze.
- Citovat
- Upravit
@LLLOOO píše:
Proč tedy nejdeš do těch potravinových bank, na které jsi tu i minule dostal odkazy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A žes nepodnikal v cestovním ruchu ti zrovna i věřím, jelikož i ta minula storka byla tuze pritazena za vlasy.
- Citovat
- Upravit
@lebambule Omlouvám se, ale z někým si mě musíte plést. Na Facebooku jsem řešil, když jsem přišel o práci tam jsem psal ohledně shánění práce a mé situace (to jsem měl ještě nějaké peníze a jídlo), tam se mi všichni vysmáli no, ale to je jiný příběh. Ale zde píšu poprvé. Nevím jak mám dokázat něco, co jsem neudělal. Na tomto webu píšu poprvé a toto je můj jediný účet co sem si zde kdy udělal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLLOOO píše:
@lebambule Omlouvám se, ale z někým si mě musíte plést. Na Facebooku jsem řešil, když jsem přišel o práci tam jsem psal ohledně shánění práce a mé situace (to jsem měl ještě nějaké peníze a jídlo), tam se mi všichni vysmáli no, ale to je jiný příběh. Ale zde píšu poprvé. Nevím jak mám dokázat něco, co jsem neudělal. Na tomto webu píšu poprvé a toto je můj jediný účet co sem si zde kdy udělal.
Mne nic nedokazuj, venuj energii něčemu užitečnějšímu. ![]()
- Citovat
- Upravit
@LLLOOO no tak i kdybychom tomu věřily, tak jsme ti poradily nejbližší charitu a obejít třeba obchody ohledně vykládání zboží…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lebambule píše:
Je to on.
Zkousi no, nekde slysel ze na emiminu jsou hloupe blbky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Je to on.