Nemáte nějaké přebytečné jídlo? (Ústí nad Labem)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
23.3.20 20:55

@Matt 02 Můžeme se klidně sejít abych Vám potvrdil, že na 100% nejsem ten o kom zde píšete. V životě jsem zde nepsal, jak jsem již nahoře psal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
23.3.20 21:00

Vyřešeno, nejedná se o podvod.
Díky všem za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
23.3.20 21:26
@Obeli píše:
Nebylo to tu před nedávnem?

Myslím, že to on.. Minule chtěl ale peníze.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
23.3.20 21:34

Není to on, mám důvěryhodnou zprávu od přispěvatele, který byl s tím dřívějšim žadatelem o pomoc v kontaktu. Jméno i telefon jsou jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.3.20 21:37

Děkuji za pomoc člověku co si nepřál být jmenován, objednal mi jídlo, které mi přišlo. Jsem moc vděčný a ještě jednou děkuji. Děkuji i jedné paní, která mi nabídla, že by mi poslala jídlo, ale to jsem odmítl - vzhledem k tomu, že jsem teď dostal pomocí toho člověka jídlo, kterému se mám také zítra odpoledne ozvat. Takže ještě jednou děkuji. Kdyby věděl někdo o brigádách neváhejte mi napsat zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15008
23.3.20 21:49

@LLLOOO super, jsem ráda, že dobří lidé existují, mám radost za tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
23.3.20 22:32

@Kfětoslava Já také v této době, sem překvapen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32218
24.3.20 08:39

@LLLOOO Tak i na té faře můžeš nabídnout, že si to odpracuješ…nemáš kolem sebe nějaké obchody, kde bys mohl třeba pomáhat s doplňováním zboží? Co nějaké stavby na výpomoc? Tady se pořád zateplují paneláky atd…tam budou lidi taky asi potřeba…co úřady a hmotná nouze? tam si byl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
24.3.20 10:06
@LLLOOO píše:
Děkuji za pomoc člověku co si nepřál být jmenován, objednal mi jídlo, které mi přišlo. Jsem moc vděčný a ještě jednou děkuji. Děkuji i jedné paní, která mi nabídla, že by mi poslala jídlo, ale to jsem odmítl - vzhledem k tomu, že jsem teď dostal pomocí toho člověka jídlo, kterému se mám také zítra odpoledne ozvat. Takže ještě jednou děkuji. Kdyby věděl někdo o brigádách neváhejte mi napsat zprávu.

Skvělé, drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
24.3.20 13:35
@Matt 02 píše: …

Posílal jsem Vám nyní zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
24.3.20 22:21

@Enmamma Děkuji

Jinak opět píšu kdyby někdo věděl o práci / brigádě v Ústí nad Labem případně okolí, dejte vědět, beru vše, marně sháním..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
25.3.20 06:59
@LLLOOO píše:
@Enmamma DěkujiJinak opět píšu kdyby někdo věděl o práci / brigádě v Ústí nad Labem případně okolí, dejte vědět, beru vše, marně sháním..

A co umíš? Jakou máš profesi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
25.3.20 10:03

@Enmamma IT - design, správa serverů, marketing toto je mé původní. Jinak dělal jsem ochranku, dělal jsem balíky (UPS v cizině), dělal jsem na farmách a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
25.3.20 11:17
@LLLOOO píše:

Máte SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!