Nemáte nějaké přebytečné jídlo? (Ústí nad Labem)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Matt 02 Můžeme se klidně sejít abych Vám potvrdil, že na 100% nejsem ten o kom zde píšete. V životě jsem zde nepsal, jak jsem již nahoře psal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Obeli píše:
Nebylo to tu před nedávnem?
Myslím, že to on.. Minule chtěl ale peníze.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není to on, mám důvěryhodnou zprávu od přispěvatele, který byl s tím dřívějšim žadatelem o pomoc v kontaktu. Jméno i telefon jsou jiné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za pomoc člověku co si nepřál být jmenován, objednal mi jídlo, které mi přišlo. Jsem moc vděčný a ještě jednou děkuji. Děkuji i jedné paní, která mi nabídla, že by mi poslala jídlo, ale to jsem odmítl - vzhledem k tomu, že jsem teď dostal pomocí toho člověka jídlo, kterému se mám také zítra odpoledne ozvat. Takže ještě jednou děkuji. Kdyby věděl někdo o brigádách neváhejte mi napsat zprávu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLLOOO super, jsem ráda, že dobří lidé existují, mám radost za tebe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLLOOO Tak i na té faře můžeš nabídnout, že si to odpracuješ…nemáš kolem sebe nějaké obchody, kde bys mohl třeba pomáhat s doplňováním zboží? Co nějaké stavby na výpomoc? Tady se pořád zateplují paneláky atd…tam budou lidi taky asi potřeba…co úřady a hmotná nouze? tam si byl?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLLOOO píše:
Děkuji za pomoc člověku co si nepřál být jmenován, objednal mi jídlo, které mi přišlo. Jsem moc vděčný a ještě jednou děkuji. Děkuji i jedné paní, která mi nabídla, že by mi poslala jídlo, ale to jsem odmítl - vzhledem k tomu, že jsem teď dostal pomocí toho člověka jídlo, kterému se mám také zítra odpoledne ozvat. Takže ještě jednou děkuji. Kdyby věděl někdo o brigádách neváhejte mi napsat zprávu.
Skvělé, drž se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enmamma Děkuji
Jinak opět píšu kdyby někdo věděl o práci / brigádě v Ústí nad Labem případně okolí, dejte vědět, beru vše, marně sháním..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLLOOO píše:
@Enmamma DěkujiJinak opět píšu kdyby někdo věděl o práci / brigádě v Ústí nad Labem případně okolí, dejte vědět, beru vše, marně sháním..
A co umíš? Jakou máš profesi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Enmamma IT - design, správa serverů, marketing toto je mé původní. Jinak dělal jsem ochranku, dělal jsem balíky (UPS v cizině), dělal jsem na farmách a tak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!