Nemáte nějaké přebytečné jídlo? (Ústí nad Labem)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@lebambule I když se na Vás celkem zlobím, vzhledem k tomu jak se mnou jednáte. Já nikomu nic neudělal a zde píšu poprvé, obviňuje mě zde několik lidí, že jsem sem psal což je absurdní, snažím se obhájit. Ale v životě bych Vám nepřál být v takové situaci. Koukám, že to je všude stejné. Lidi se smějí druhému neštěstí. Já se snažím vzpamatovat, hledám cesty, možnosti, nesnažím se na nikom parazitovat! Já už nevím co dělám špatně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik Myslíte si, že jsem to dávno nezkusil? („obejít třeba obchody ohledně vykládání zboží“), ahjo..
Ano charity jsem nezkusil to přiznávám, neboť já nevím jak. Já se stydím za napsání tohoto textu, natož jít do charity.. možná to je pro někoho nepředstavitelné, ale já se hambou propadám, někde se představit, říct tohle co jsem napsal už jen na to myšlenka je děsná (psychicky). V životě jsem si o pomoc neřekl. Nevím jak toto vysvětlit je mě jasné, že mě zas X lidí odsoudí.
Příspěvek upraven 23.03.20 v 19:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLLOOO píše:
@lebambule I když se na Vás celkem zlobím, vzhledem k tomu jak se mnou jednáte. Já nikomu nic neudělal a zde píšu poprvé, obviňuje mě zde několik lidí, že jsem sem psal což je absurdní, snažím se obhájit. Ale v životě bych Vám nepřál být v takové situaci. Koukám, že to je všude stejné. Lidi se smějí druhému neštěstí. Já se snažím vzpamatovat, hledám cesty, možnosti, nesnažím se na nikom parazitovat! Já už nevím co dělám špatně.
Já ti věřím. To je internet. Jsou tu lidi různí. Někteří ti budou nadávat, někteří se ti budou vysmívat a někdo ti třeba pomůže. Já ti pomoct nemůžu, tak ti aspoň držím palce, ať se z téhle situace brzy vyhrabeš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLLOOO rady si dostal, najdi si práci a charitu či potravinovou banku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLLOOO píše:
Se pletes, drahý. Ja nejsem nelida, ale tady je takových neuvěřitelnych příběhů dvanáct do tuctu a vesměs fejky… Jdeš na to blbě. Shánět jídlo ve virtuálním světě je hovadina ze sve podstaty, neb virtuální jídlo tě nezasyti. Máš - li hlad, res to reálným činem. Běž do charity. Rady jsi tady dostal. Hodně zdaru.
- Citovat
- Upravit
@LLLOOO Teď nikde nikdo nefunguje, jediné, co můžeš udělat, je zajít do kostela za farářem a poprosit jeho. Určitě ti najíst dá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik Ohledně charity zpráva nahoře. Mimochodem informoval jsem se (psal jsem maily, charity pomohou lidem co jsou 1) na ulici nějakou dobu, 2) seniorům, 3) samoživitelkám a další kategorii dle jejich informací nespadám zatím do žádné skupiny a mám zkusit pomoc veřejnosti, najít si brigádu a tak dále. Což se marně snažím již nějaký čas. Ono jedna věc je něco napsat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLLOOO nevím, co si mám představit pod pojmem pomoc veřejnosti…a nemáš se přeci za co stydět, do problémů se může dostat každý a od toho ta charita je…pomáhat potřebným…komu jinému? tak se nestyď a jdi…a přijde mi i jako moc dobrá rada obrátit se na faráře, na faře by ti taky mohli pomoci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monchichik
Mám se za co stydět, já se stydím, zatěžuji zde druhé lidi, obírám zde někoho o drahý čas a tak dál..O pojmu pomoc veřejnosti mysleli nejspíše chodit venku a ptát se lidí.
Na faráře? Omlouvám se, ale tak nějak bych se cítil blbě - já sem v kostele nikdy nebyl, nejsem věřící - cítil bych se vůči faráři špatně, chápu že to je asi dle Vás nějaká možná cesta, ale tohle mi nějak moje morálka brání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli je to ten co tu psal předtím, tak to byl podvodník. Sešel jsem se s ním dal jsem mu nějaké jídlo na dva dny, paštiky, chleba, sýr, těstoviny atd. V hodnotě 200 korun, plus stovku v hotovosti, aby měl na cestu busem do práce. Měl mi to pak z vydělaných peněz vrátit. Domluvil jsem mu brigádu u mého taťky, nutně sháněl lidi, takže byl rád. Bylo domluveno na jaké místo dojede o dva dny později, co bude dělat i kolik si vydělá s tím, že peníze dostane za každý den. Ještě večer před tím komunikoval, ráno co měl začít makat telefon vyplý. Od té doby se neozval. Mám jeho tel číslo, na kterém komunikoval. Jestli tento zakladatel poslal už někomu číslo, můžete se mi ozvat, jestli to náhodou není ten samý. Jestli ne, omlouvám se a držím palce, ale já už se po minulé zkušenosti angažovat nebudu. Myslím, ale, že to bude jeden a ten samý, je to jen malinko upravený příběh.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Tak to asi i jsou, ale pak jsme tu i my, zlé tetky s dobrou paměti.