Německý aquapark Tropical Islands - byl tam někdo?

Anonymni
12.1.09 21:29

Německý aquapark Tropical Islands - byl tam někdo?

Náhodou jsem narazila na článek o obrovském německém aquaparku Tropical Islands.
http://www.novinky.cz/…na-zemi.html
Byl jste tam někdo? vypadá to strašně lákavě, ale chtěla bych znát zážitky lidí, kteří tam byli.
Ofic. stránky: http://www.tropical-islands.de/en.html
Díky za odpověď
Nepřihlášená Maya

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
12.1.09 21:49

:) Dvakrát :)

Jenže v době, kdy to byl ještě hangár na vzducholodě ;) Taky bych se tam ráda podívala znovu, jenže protentokrát v plavkách ;)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
12.1.09 22:21

Tak ten článek jsem taky četla a jsem úplně natěšená, že udáme děti a pojedeme - jen já a manža, plavečky, spacáčky, romatička… :oops: :oops: :oops: (oh, jaká to utopie u nás, ale snad někdy…)
Vypadá to úžasně, jsem fakt zvědavá, jestli někdo napíše, že tam byl.

LESI, dobrý :lol: :lol: :lol: Cos tam, proboha dělala? Vždyť to muselo být šíleně hlídaný 8O Co jsi dělala, než jsi začala řídit Emimino? Byla jsi v tajných službách? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.1.09 22:52

Ahojky,
Tropical doporučuju, my byli dvakrát, vždy v chladnějším počasí, takže to bylo hrozně příjemné se třeba v listopadu rozvalit na pláži :lol:. Jinak pro děti naprosto ideální. Od nás to máme dvě hoďky cesty, vyrazili jsme tak abychom tam byli na devátou a večer kolem desáté zas dom. Měla jsem vždy pocit, že se vracím z týdenní dovolené u moře. Doufám, že se úroveň nezměnila. Byli jsme naposled v listopadu 2007 a až se trochu zahojí rozpočet po Vánočním šílenství, chtěli bychom zase vyrazit. Takže snad se ozve někdo s čerstvými zážitky, taky by mě to dost zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
13.1.09 00:23
xyz píše:
Tak ten článek jsem taky četla a jsem úplně natěšená, že udáme děti a pojedeme - jen já a manža, plavečky, spacáčky, romatička… :oops: :oops: :oops: (oh, jaká to utopie u nás, ale snad někdy…)
Vypadá to úžasně, jsem fakt zvědavá, jestli někdo napíše, že tam byl.LESI, dobrý :lol: :lol: :lol: Cos tam, proboha dělala? Vždyť to muselo být šíleně hlídaný 8O Co jsi dělala, než jsi začala řídit Emimino? Byla jsi v tajných službách? :wink:

Tajné služby? Asi by to nebylo špatné :D Ale bohužel, nic takového :nevim: - už tenkrát tam fungovaly klasické prohlídky :) A bylo to fakt hodně zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
13.1.09 10:47

Můžu potvrdit-přitel s dcerkou se tam v únoru chystají podruhé!Moc se jim tam líbilo,já s prckem bohužel zůstáváme doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
13.1.09 11:00

A das e tam s kocarkama jezdit v arealu????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
13.1.09 11:38

No vypadá to super!!!Taky by mě zajímalo jak je to z těma kočárkama?!
Holky napište o tom něco víc :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.1.09 11:57

S kočárkem se dá, dokonce tam kočárky i půjčují. Ovšem sama jsem si to zatím vyzkoušela jen s bříškem a tříletým prckem. Viděla jsem ale, že s kočárem není problém, všechny cesty jsou bezbariérové a pokud jsou někde schody, dá se to pohodlně objet jinudy. Bylo naprosto běžné vidět maminku ležící na lehátku a vedle zaparkovaný kočárek s miminkem. :lol: Naprostá idylka, když jsou venku tuny sněhu a mráz až to štípe! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.1.09 15:44

Chystáme se sem na výlet.
Je tu někdo, kdo už tam byl a je ochotný se podělit o zkušenosti?
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.1.09 15:45

Chystáme se sem na výlet.
Je tu někdo, kdo už tam byl a je ochotný se podělit o zkušenosti?
 Díky

• Citovat
  • Upravit
160
28.1.09 20:06

Ahoj,byla jsem tam 2×. Nejprve v roce 2006 a před 2 měsíci. Nevím, zas tak nadšená nejsem (snad proto,že jsem byla ve skutečné tropické džungli). Mě osobně tam bylo při koupání celkem zima. Je tam tedy teplý bazén,ale když je narváno,tak je to dost nepříjemné. Pár věcí se za ty 2 roky zlepšilo (služby, jídlo, velký bazén s pískem okolo- přidali tam nějaké kytky,domečky atd..),ale chladno moc ne. Zas tak velké,jako je to na fotkách to není. Další věc je spaní. My jsme tam byli pokaždé,když byly chatky obsazené. Dá se tam i stanovat- pokud je volno,nebo spát jen tak na lehátku. To jsme po celém dni zavrhli a opět se ubytovali v hotýlku v nedaleké vesnici. Jinak je tam jídlo celkem drahé.
No ale každému se líbí něco jiného. Nechci nikoho odrazovat, nejlepší je to zkusit na vlastní kůži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.2.09 20:35

Díky za zkušenost.
Ten aquapark teď všude inzerují. Chceme tam s dětmi na 2 dny (1 noc) ve všední dny, kdy tam snad takový nával nebude. Hlavně jsi mě překvapila tím, že se ti tam zdála být zima. Podle jejich stránek jsem čekala teplounko.
 Olga

• Citovat
  • Upravit
Nomaki
4.2.10 19:04

je to tam úžasné! přemýšlím o další návštěvě :dance:

• Citovat
  • Upravit
1176
20.3.10 20:01

Byl tam někdo v poslední době? Chystáme se se známýma (máme téměř dvouleté děti) a přečetla jsem o tom snad všechno, přesto nepohrdnu radou z poslední doby s malým dítětem. Největší starost mi dělá noc. Dá se s malým dítkem opravdu přespat v pohodě i na lehátkách? Nebude ho tam něco budit (má poměrně lehké spaní, hlavně k ránu) a hlavně není zvyklý spát s někým v místnosti, vždy spává jen sám v pokojíčku a s nikým jiným v místnosti neusne.
A nějaké rady a tipy co určitě nezapomenout, na co dávat pozor atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí