Nemoc a špinění na začátku těhotenství

111
25.1.14 16:16

nemoc a špinění na začátku těhotenství

Ahoj holky, potřebuji radu. Jsem na začátku těhotenství myslím v 6 týdnu, před pár dny jsem se pořádně nachladila. Začala jsem kašlat a taky mě bolelo v krku. No a dnes jsem zjistila, že jsem začala špinit. Mám to takové spíš do hněda. Ale bojím se. První těhotenství nedopadlo dobře, druhé jsem donosila a toto je vlastně třetí, ale nikdy jsem nebyla ani nemocná a ani jsem nešpinila, co s tím? Mám se bát?? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Avonte
25.1.14 16:20
@gladiolka píše:
Ahoj holky, potřebuji radu. Jsem na začátku těhotenství myslím v 6 týdnu, před pár dny jsem se pořádně nachladila. Začala jsem kašlat a taky mě bolelo v krku. No a dnes jsem zjistila, že jsem začala špinit. Mám to takové spíš do hněda. Ale bojím se. První těhotenství nedopadlo dobře, druhé jsem donosila a toto je vlastně třetí, ale nikdy jsem nebyla ani nemocná a ani jsem nešpinila, co s tím? Mám se bát?? :(

ahoj, v tak brzkém stádiu těhotenství to špinění nemusí ještě nic znamenat, spíš se snaž nekašlat nebo to rychle vyléčit, ať nenamáhaš svaly a pro jistotu bych zkusila zavolat Dr a poptat se:) určitě to bude ok:)

• Citovat
  • Upravit
6257
25.1.14 16:30

Mozna kdyby to trvalo tak jdi k dr..vim ze nasazujou leky na spineni. A takhle z pocatku to muze byt. drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
25.1.14 16:47

Tak snad to přestane a nic to neznamená. To bych byla určitě moc ráda :) Děkuji za podporu a za rady :)Jinak v pondělí půjdu pro jistotu k lékaři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.1.14 16:47

@gladiolka špinění neznamená vůbec nic. To samé nemoc.. Já mám dítko přes chřipku, druhou jsem prodělala odhadem 6-7 tt, ostatně léčím se z toho doteď.. Neboj se, může být jen usazování atd.. pokud se přesto bojíš, tak můžeš zajet k dr, třeba dostaneš léky proti špinění :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
25.1.14 16:55

Nemoc opravdu nic neznamená, na začátku těhu jsem měla parádní chřipku, skoro 2týdný, cpala do sebe léky na který jsem byla zvyklá, jelikož jsem o malý nevěděla a v pohodě. Se špiněním nemám zkušenost, ale kdyby se ti to nezdálo, tak si pro klid duše klidně zajeď někam k dr., buď ti dá nějaký léky nebo tě aspoň uklidní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
933
25.1.14 17:41

Také mám poradny kašel, nemůžu ani polikat myslím si ze to nic není také jsem na začátku tehu, dokonce sem otok spojeny i četla ze je to na začátku těhotenství normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí