Nemocenská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nemocenská
Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli některá nemáte zkušenost,nebo nevíte,či mám nárok na ňákej soc.příspěvek.Jsem na neschopence,pracovní poměr jsem měla na 4hodinny dostávám nemocenskou necelé 3tis.kč.
což je nic moc.A taky by mě zajímalo kolik budu brát po porodu,mám v tom ňákej galamatiáš
.Poradí mi někdo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, zjisti si jestli ti vznikl nárok na nemocenskou v souvislosti s porodem, pak by jsi měla dostávat nemocenskou místo mateřské (doplácí se do těch 7600) a mít možnost volby rodičáku na 3 roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem na nemocenské. Na kontrolu jdu 15. den, tj. 1. den, kdy mi nemocenskou začne proplácet ČSSZ. Sice nejsem ještě stoprocentně zdravá, ale práce schopná již jsem a do práce již musím jít. Mám si den, kdy budu na kontrole nechat ještě jako neschopenku nebo to vzít jako propustku?
- Citovat
- Upravit
Asi bych resila propustkou, zbytecne dalsi den za min procent… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to asi zalezi na tom, zda z te kontroly jdes rovnou do prace nebo jeste domu a pracovat az dalsi den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Tak to asi zalezi na tom, zda z te kontroly jdes rovnou do prace nebo jeste domu a pracovat az dalsi den.
Pujdu do práce, ale dorazím tam dost pozdě - vidím to tak na 11. h. Ty hodiny navíc by se mi asi hodily. Hned další den jdu k lékaři - jsem objednaná 3 měsíce. ![]()
- Citovat
- Upravit