Nemocenská

57
14.5.10 19:21

nemocenská

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,jestli některá nemáte zkušenost,nebo nevíte,či mám nárok na ňákej soc.příspěvek.Jsem na neschopence,pracovní poměr jsem měla na 4hodinny dostávám nemocenskou necelé 3tis.kč. :cry: což je nic moc.A taky by mě zajímalo kolik budu brát po porodu,mám v tom ňákej galamatiáš :roll: .Poradí mi někdo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
14.5.10 19:45

Ahoj, zjisti si jestli ti vznikl nárok na nemocenskou v souvislosti s porodem, pak by jsi měla dostávat nemocenskou místo mateřské (doplácí se do těch 7600) a mít možnost volby rodičáku na 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.19 16:47

Jsem na nemocenské. Na kontrolu jdu 15. den, tj. 1. den, kdy mi nemocenskou začne proplácet ČSSZ. Sice nejsem ještě stoprocentně zdravá, ale práce schopná již jsem a do práce již musím jít. Mám si den, kdy budu na kontrole nechat ještě jako neschopenku nebo to vzít jako propustku?

• Citovat
  • Upravit
M-A
689
17.3.19 17:45

Asi bych resila propustkou, zbytecne dalsi den za min procent… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
17.3.19 18:14

Tak to asi zalezi na tom, zda z te kontroly jdes rovnou do prace nebo jeste domu a pracovat az dalsi den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.19 18:41
@j.a.n.i1 píše:
Tak to asi zalezi na tom, zda z te kontroly jdes rovnou do prace nebo jeste domu a pracovat az dalsi den.

Pujdu do práce, ale dorazím tam dost pozdě - vidím to tak na 11. h. Ty hodiny navíc by se mi asi hodily. Hned další den jdu k lékaři - jsem objednaná 3 měsíce. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat