Nemocenská přerušení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
27.9.21 08:16

@Elishka1 jde o Ppm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.9.21 08:26

@j.a.n.i1 naděje si nedělám, spíše počítám že to nevýjde… Z druhé strany proč to nezkusit? Při otěhotnění jsem to nevěděla, v lednu jsem dala výpověď a v dubnu jsem měla nastoupit do nové práce, jelikož jsem v březnu zjistila těhu, lékař mi dal okamžitě pn z důvodu 2 předešlých neúspěšných těhu. Na Čssz mi poradili zažádat o odstraněním tz, ale každá tam mluví něco jiného… Poslala jsem dotaz na MPSV kde mi paní poradila viz výše. Jde mi jen o to, zda mi lékař může nahodit zpětně pn i po měsíci
A opravdu mi ji proplatí, když už nemám PP. Jinak bych ji nepřerušovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
27.9.21 08:28
@Sajax píše:
@Elishka1 jde o Ppm.

Na tu nemáš nárok, leda, ze by se ti povedlo se nechat ještě někde zaměstnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.9.21 08:33

@Elishka1 kydy aspoň šlo ty 3 dny doplatit. Nebo jít na 3 dny jako OSVČ a platit nemocenské. Jsem s tím smířená, že ppm nedostanu. Jen mě zajímalo jestli se to někomu povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36000
27.9.21 08:37

Blbý 3 dny to naštve. Zkusila bych ještě ukecat doktora, donést mu kafe nebo flašku. Třeba sestře to měnili o pár dnů několikrát asi jak kdy mimino změřili a nikdo se nad tím nepozastavoval, nezjistoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101781
27.9.21 09:25
@Sajax píše:
@j.a.n.i1 naděje si nedělám, spíše počítám že to nevýjde… Z druhé strany proč to nezkusit? Při otěhotnění jsem to nevěděla, v lednu jsem dala výpověď a v dubnu jsem měla nastoupit do nové práce, jelikož jsem v březnu zjistila těhu, lékař mi dal okamžitě pn z důvodu 2 předešlých neúspěšných těhu. Na Čssz mi poradili zažádat o odstraněním tz, ale každá tam mluví něco jiného… Poslala jsem dotaz na MPSV kde mi paní poradila viz výše. Jde mi jen o to, zda mi lékař může nahodit zpětně pn i po měsíci
A opravdu mi ji proplatí, když už nemám PP. Jinak bych ji nepřerušovala.

No, takze si vedela, ze ti pp konci a přesto ses nechranila, takze si s tim mohla pocitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat