Nemocenská při 12h směnách

239
26.9.23 12:01

Nemocenská při 12h směnách

Dobrý den, potřebovala bych nyní poradit ohledně nemocenské pracují 12h směny a od neděle jsem na nemocenské se žlučníkem a nejde mi do hlavy jak zaměstnavatel ví které směny mi má uhradit? Pracujeme krátký a dlouhý týden a v tomto týdnu by mi měl. uhradit 4 dny které jsem měla jít.
Děkuji moc za radu a pomoc. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
843
26.9.23 12:21

Podle rozvrhu, ten je povinný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
26.9.23 12:32

@aledud no u nás to je tak že se účetní napíšou jen hodiny kdo kolik má a nic víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
26.9.23 12:40

Tak to je špatně, přece musíte vědět jak pracujete, kdyžtak to budete rozporovat po výplatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
26.9.23 12:42

@aledud no my ten rozpis máme ale účetní ho nepožaduje tak to myslím jediný co chce je rozpis hodin kolik kdo odpracoval proto řeším jak se to dělá aby věděla které dny jsem tedy doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
26.9.23 12:48

Tak snad ji tam i napíšou počet hodin náhrad dpn, měl by to podepsat nadřízený. Jinak to nemá jak zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
26.9.23 13:31

Já už jsem z toho všeho jelen abych to ještě lépe napsala já se o té neschopence rozhodují zítra jdu na kontrolu ke svému obvodnímu tak furt váham jestli se mi i vyplatí ty 4 dny nemocenská nebo zda si to napsat jako dovolenou.
Nejraději bych šla do práce hned ale zdr.stav mi to ještě nedovoluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21530
26.9.23 13:52

Počkejte, tak jsi na nemocenské a nebo ti ji bude doktorka vystavovat? Máš naplánované směny? Nemocenská se pak na časy vykáže ve výkazu stejně jako případná dovolená. Tam si přece nepomůžeš s tím, že by sis vzala dovolenou. Tu ti navíc musí zaměstnavatel na rozdíl od neschopenky schválit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
26.9.23 14:22

@nozu u nás se to tak moc nehroti dovolenou nám vždy schválí pracují na malé herně kde to je hlavně o domluvě :) šlo mi i o to zda by finančně nebyla lepší ta dovolená než nemocenská.
Nemocenskou bych si nechala zítra vystavit chtěly mi ji dát hned na příjmu v neděli ale odmítla jsem s tím že jsem si původně naivně myslela že bych zítra už mohla normálně jít do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20867
26.9.23 14:34
@Lili2323 píše:
@nozu u nás se to tak moc nehroti dovolenou nám vždy schválí pracují na malé herně kde to je hlavně o domluvě :) šlo mi i o to zda by finančně nebyla lepší ta dovolená než nemocenská.
Nemocenskou bych si nechala zítra vystavit chtěly mi ji dát hned na příjmu v neděli ale odmítla jsem s tím že jsem si původně naivně myslela že bych zítra už mohla normálně jít do práce.

Byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7291
26.9.23 17:38
@Lili2323 píše:
Nemocenskou bych si nechala zítra vystavit chtěly mi ji dát hned na příjmu v neděli ale odmítla jsem s tím že jsem si původně naivně myslela že bych zítra už mohla normálně jít do práce.

tak finančně bude lepší dovolená… otázka kolik té dovolené máš a jestli ji opravdu chceš na nemoc čerpat… a taky se ti to asi může protáhnout ta nemoc, nee?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
26.9.23 18:33

@KKK85 nepočítám s tím že by se nemoc protáhla už nyní mi je lépe tak bych ráda od pondělí do práce normálně šla ale mám to tam ještě komplikovanější že 3 směny si do mé výplaty dává kolegyně tak mám strach aby mi to tohle všechno nerozhazelo tu nemocenskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat