Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den, zajímalo by mě, jak jste to tedy vyřešili tenkrát a jak to dopadlo.
Mám jít na malý gynekologický zákrok pod celkovou narkozou. A na dotaz sestřičky, když mě přítel musí odvést, a mám doma dvouměsíční miminko, tak jestli mu napíšou očr, tak mi bylo řečeno, ze dostane jen propustku (na ty čtyři hodiny). Tak to trochu nechápu, kdo se mi po té narkoze o to dítě má postarat, když přítel půjde po 4 hodinách do práce..Předpokládám, že ten den úplně funkční nebudu… možná jsme se špatně pochopily, ale když přítel tu očr dostane na dítě, tak kdo ten papír vypisuje? Ten gynekolog nebo pediatricka od prcka? A jde vzít OČR jen na jeden den? (Anonym, nemusí okolí vědět, že mě čeká zákrok)
Nebylo by jednodušší aby si chlap vzal den dovolené? Jinak ano i ocr lze si vzít na jeden den. Myslim ale ze s jedním dítětem doma bys to zvládla v pohodě navíc s minimem ![]()
V pohode? Už jsem několikrát v celkovce byla s vím, ze jsem cely den prospala a byla malatna. A riziko, ze vezmu do ruky dítě a upadnu s nim si nelajznu. Nejsem žádný zneuzivač dávek, za nekolik let, co pracuji, jsem nebyla ani na nemocenské, takže nevidím důvod, proč nevyužít očr. Proč by si měl přítel čerpat dovolenou, když to jde i jinak. Ale o tom moje otázka nebyla, každopádně díky za odpověď, ze to jde i na jeden den ![]()
Dobrý den, zajímalo by mě, jak jste to tedy vyřešili tenkrát a jak to dopadlo.
Mám jít na malý gynekologický zákrok pod celkovou narkozou. A na dotaz sestřičky, když mě přítel musí odvést, a mám doma dvouměsíční miminko, tak jestli mu napíšou očr, tak mi bylo řečeno, ze dostane jen propustku (na ty čtyři hodiny). Tak to trochu nechápu, kdo se mi po té narkoze o to dítě má postarat, když přítel půjde po 4 hodinách do práce..Předpokládám, že ten den úplně funkční nebudu… možná jsme se špatně pochopily, ale když přítel tu očr dostane na dítě, tak kdo ten papír vypisuje? Ten gynekolog nebo pediatricka od prcka? A jde vzít OČR jen na jeden den? (Anonym, nemusí okolí vědět, že mě čeká zákrok)