Nemocný Danielek II.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15430
26.6.12 20:18

Ajinko, já tě chápu, je přirozené, že máš strach, máš nemocné dítko, jsi nevyspalá, vynervovaná, koho by toto nechalo v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
26.6.12 20:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.6.12 20:20

@ajinka-t ale mysli taky na sebe, až se tam složíš tak se z toho budeš dostávat daleko déle. Než když si řekneš o prášek na spaní a půjdeš se pořádně vyspat :) Pokud takhle budeš pokračovat tak se tam za chvilku sesypeš :,( Ato přece nechceš ne? Musíš být silná, být malýmu na blízku. V noci bude spinkat tak ty bež taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
26.6.12 20:24

nebudu docitat p.d.,ano jedna maminka mi tam pomohla a dneska za mnou byla,koupila nejnutnejsi veci a ja ji nakup zaplatila, proto asi ten seznam, nebo se me nekdo tady ptal co malicky potrebuje
jak jste nabizeli pomoc s oblecenim,a ptali se co maly potrebuje
tak jsem posilala sz
jdu uspat maleho,boli ho prsticky od cidla,tak knoura, pak se zase ozvu
p.d.docitat nebudu ani reagovat co tam kdo pise…
myslela jsem ze si na emimi pisu s maminkama, asi jsem se i potrebovala vypsat z toho co se kolem me deje,ale informace jsou z meho pohledu pravdive a nic si nevymyslim, proto si za nazory stojim
to smazani emimi diskuze bylo proto,ze jsem to stihla drive nez si to cetli z p.d.a jsem za to ted i rada,protoze jsem tady toho rozvadela vice

zatim pa,pak se ozvu
jestli teda jeste chcete abych psala, nechtela jsem vas zklamat ani nikomu ublizit,je mi lito co se stalo
vecicky na maleho samozrejme posilat nemusite,po dnesku se da pochopit,ze jste ztratili duveru
ale seznam co potrebuje danik za obleceni jsem snad davala jen po sz a tady aspon myslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
26.6.12 20:27

Ajinko, jasně, že chceme, abys psala!!! Moc na vás myslím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
26.6.12 20:27

Uz jsem se sesypala dneska… kdyz jsem brecela pred sestrou
zastavam nazor, ze mam strach od maleho odejit, ne z duvodu, ze by se nepostarali, ale ze treba ho neuslysi, je na konci chodby ja pryc od nej nebudu klidne spat

Příspěvek upraven 29.06.12 v 05:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
26.6.12 20:30

Ajinko, nedivím se ti, já bych se sesypala už dávno. Neboj, dneska se trošku snad prospíš a zítra už to budeš vidět zase trošku lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
26.6.12 20:30

@ajinka-t Držíme ti palečky.. a samozřejmě chceme aby jsi psala… mě teda zajímá jak na tom jste a jak se vaše situace bude nadále vyvíjet ;) Určitě ti tohle psaní aspoň trochu pomáhá od emocí a ta potřeba se někde vypsat když se nemůžeš v nemocnici vypovídat musí určitě být :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
26.6.12 20:42

take jsem nekomu z p.d.psala mailem moje prihlasovaci udaje na p.d.a nasla se dobra duse ktera mi zmenila heslo a uz se tam nedostanu prispevky smazat,to byla moje blbost, takze jsem nalitla nekomu,kdo nabizel pomoc
a pak to zablokoval aby to neslo mazat nikomu

budeme dale resit jen Danecka,nebylo mim zajmem poskozovat nemocnici,jen jsem psala co jsem citila, Danielek uz spinka,psala jsem moje pocity,potrebovala se vypsat na emimi, na p.d.jsem hledala pochopeni mamin s postizenymi detmi ale nektere i jine diskuze se tam zvrtavaji a nekdo napada nekoho,jestli je vazne nemocny autista nebo lezak…to se mi taky nelibi,nase deti jsou nemocne a dohadovani,kdo je vic mi prijde smutne
a mozna i to bude tou reportazi, ze nekoho nakrklo ze se snazim sehnat prostredky na rehabilitaci, protoze starsi nemocne deti uz tak velke nadeje nemaji,jako maly mimino
ale DANIELEK MA VELKOU SANCI SE HYBAT,NEBO ASPON MI NEBERTE MOJE ILUZE VY Z P.D.ZE HO ROZHYBU,NEJAKOU NADEJI POTREBUJU,JA SE NECHCI VZDAT NE TED
a jestli jsem nekde nekomu neodpovedela co moje starsi deti,tak se omlouvam,snazim se reagovat na vse,asi jsem neco prehlidla

Příspěvek upraven 29.06.12 v 05:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
26.6.12 20:45

A efekt to melo chovaji se ke me vsichni hezky

Příspěvek upraven 29.06.12 v 05:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
26.6.12 20:47

A vlastne i budu rada za preklad do jn, uvidim moje deti, kdyz treba mesic budeme v nemocnici
a budu mit rodinu blizko

jdeme odpojit danielka z pristroju a v rychlosti umyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
26.6.12 20:48

Ajinko, to jsem ráda, že se chovají všichni hezky,,, tak jen, aby jim to vydrželo. Co potřebuješ teď nejmíň je to, aby na tebe byl ještě někdo hnusnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
26.6.12 21:02

Pořád na vás myslím. Ke zdejším anonymkám, co popichují a jsou jedovaté se nebudu vyjadřovat. Chápu tě, jak se musíš cítit a byla bych na tom naprosto stejně, taky bych se nechtěla od dítěte vzdálit, je to normální reakce. Držte se oba :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Sidhe
26.6.12 21:05

Takže na Pd jsme všehny špatné nemáme nárok na vysvětlení a vladěnka mán přeje jen to nej aby se nám cosi vrátilo? děkujem aji že jste nám to vyjasnila a PD očernila stejne jako tu motol :potlesk: fraška nad frašku…

• Citovat
  • Upravit
8
26.6.12 21:06

@ajinka-t Heslo na P. D. máš stále stejné, jen některý příspěvky nešly vymazat, protože už na ně někdo reagoval. Požádala jsem pod tvým nickem, aby to bylo všechno smazáno. A dneska se zkus vyspat nebo se sesypeš. Dobrou noc. V. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí