Nemusím mít sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2195
14.1.13 08:55

Ja bych i chut mela ale mam problem ze ses nemuzu mit vubec:-( takze bud rada ze muzes normalne sexovat aspon obcas:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
14.1.13 08:56
@archienka1 píše:
Hádám, že dřív nebo později i toho manžela ten půst přestane bavit, byť se tváří, že je ok

Souhlasím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.1.13 08:59

@IvkaH já už asi jiná nebudu :andel: :hug: ;)
Zakl. upřímně - taky večer co večer cítím, že jsem ne fyzicky, ale psychicky tak vyštavená, že krom toho vymýt si mozek něčím (žehlení, háčkování apod) nejsem snad už schopna ničeho. Natož pak sexu.
Vzheldem k tomu jsem chlapa víceméně na tuto činnost přeorientovala na ranní vášně, kdy jsem odpočatá, hlavu ještě nezatíženou denními věcmi i použitelná :jazyk: To píšu s nadsázkou…
Ale upřímně - víš, kolik znám kolem sebe mamin a to mnohem mladších, než jsem já, co si toho chlapa pod rouškou kojení, špatného spaní dítěte a jiných výmluv připustí k tělu jednou za 14 dní-3 týdny a chlap je rád, že je rád? Prostě nepokrytě přiznávají, že není chut´, není nálada, mně to přijde vcelku logické při té motačce se kolem dětí…
Sama ji ted´2 x nemám, důvod vím, snažím se s tím něco dělat, i jinýma praktikama, když já zrovna nemám náladu, ten chlap za to přeci nemůže, tak mu to nebudu zas až tak jaktonapsat? Komplikovat? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
14.1.13 09:22
Anonymní píše:
kojeni snizuje chut na sex??Kojila jsem ty dve predesle, kazde do dva apul roku, a nikdy me tohle nestihlo.Ach jo fakt nevim, nekdy me na to chut trebas i chytne, ale nez dojde na akci, uz jsem nekde jinde a treba radsi zehlim..Manzel milenku nema, teda aspon teda doufam, protoze on sam tomu sexu moc neda. Takze jsme se od sebe nakazily nakou nechuti, a nehnem stim.Rada bych slysela i muzsky nazor jenze, ty radi prijed ja te tu chut spravim! a to ja teda takhle neeee

Mužský názor říkáš? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No tak já ti určitě nebudu radit abys přijela, že tě opravím.
Ani by to nešlo, neumím takové věci bez lásky.
Podle mě to není úplně normální, když chybí chuť na sex a myslím že to není jen tak samo sebou a má to nějakou příčinu, buď jsi dlouhodobě přetažená nebo je něco ve vztahu nebo to už byl takovej stereotyp v posteli kterej to zabil.
Ale důležité je asi hlavně to, že vám to doma ani jednomu nevadí, protože pokud by to jednomu vadilo, tak by to byl asi opravdu velkej problém.
A toho odborníka bych možná zkusil, už jen tak ze zvědavosti co za tou nechutí je.
Mně osobně by to vadilo, pokud by nefungoval sex, šel by do kopru brzo i vztah.

Jinak s muži se dá myslím bavit o spoustě věcí (sám jsem sem před chvílí dával recept na vánočku a na chleba), ale asi ne na badoo, tam jde opravdu spíš hlavně o sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
14.1.13 09:26
Anonymní píše:
Nemusí to tak být, někteří chlapi upřednostňují udržet rodinu pohromadě před úlety. Nejsem zakl.

Ono ani tak nejde o úlet, spíš aby ten vztah potom nešel do kopru, když aspoň občas nezafunguje v posteli. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.13 09:27

S vekem ubyvaji pohlavni hormony a s nima i chut na sex, a zvlast pokud manzel uz vzhledove neni co byval, do toho decka, jedno k druhemu se ty faktory pridaji, pokud vam to vyhovuje tak bych se netrapila, jsou pary co zijou temer jako pratele, spokojene bez sexu nebo s minimem

• Citovat
  • Upravit
495
14.1.13 10:31
@Anonymní píše:
S vekem ubyvaji pohlavni hormony a s nima i chut na sex, a zvlast pokud manzel uz vzhledove neni co byval, do toho decka, jedno k druhemu se ty faktory pridaji, pokud vam to vyhovuje tak bych se netrapila, jsou pary co zijou temer jako pratele, spokojene bez sexu nebo s minimem

Chlap neni co byval??? :D A my zensky jsme to co jsme byly??? To pochybuju. Dle meho nazoru je taky trosku chlap vizitkou zeny. Muj muz je o 15 let starsi. Zacina pomalu sedivet, ale vubec na nej nekoukam, tak, ze uz neni co byval. Sex s nim miluju porad rada ho s nim delam, protoze pritele miluju proto, ze jakej je a co vsechno pro nas dela. Ten sex uz je takova tresnicka na dortu pro nas oba. Podle meho ano sex neni priorita, ale ve vztahu ma taky sve podstatne misto. A spis bych zacala tak, ze pokud je moznost deti dat na hlidani na 1 vecer alespon, tak si s muzem nekam zajit pobavit se uvolnit se a treba ta chut prijde. Ale tezko soudit co za tou nechuti je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.13 10:35
@Heineken píše:
Ono ani tak nejde o úlet, spíš aby ten vztah potom nešel do kopru, když aspoň občas nezafunguje v posteli. :think: :nevim:

Můj chlap byl sexem posedlej, já vlastně taky, ale od té doby co máme děti jsme rádi když to klapne jednou za měsíc, myslím si že pokud se starost o ratolesti stejnoměrně rozloží mezi muže a ženu, jsou s toho večer vyšťavený oba, aspoň u nás to tak je a manžel mi to klidně večer v posteli přizná, jsme rádi že ležíme a to je mu 35 a mě 32.

• Citovat
  • Upravit
495
14.1.13 10:38
@Anonymní píše:
Můj chlap byl sexem posedlej, já vlastně taky, ale od té doby co máme děti jsme rádi když to klapne jednou za měsíc, myslím si že pokud se starost o ratolesti stejnoměrně rozloží mezi muže a ženu, jsou s toho večer vyšťavený oba, aspoň u nás to tak je a manžel mi to klidně večer v posteli přizná, jsme rádi že ležíme a to je mu 35 a mě 32.

Presne tak!! Taky jsme kolikrat až radi, ze lezime, ale prijde mi hloupe rikat, ze uz neni co byval, kdyz dle meho nazoru, my zensky zrovna taky nezrajeme do krasy s postupujicim vekem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
14.1.13 10:41

Zkusila bych vysadit antikoncepci. Jestli bereš. Mě se to stalo po dvouletech braní Logestu. Do té doby v pohodě a pak chuť nula. Po vysazení se to zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.13 11:06

Heleď, já mám 3 děti a nesexuju už rok a vůbec mi to nechybí, vyloženě je mi jen pomyšlení na to nepříjemný. Dřív jsem byla dost náruživá. Po třetím dítěti se mi to už skoro úplně hnusí. A jinak doma vše oK, žádné problémy ve vztahu, žádná změna, děti mi sice dávají zabrat, ale ne tak, že bych byla úplně vyšťavená, prostě sex jako takový momentálně k životu vůbec nepotřebuju. Chlap si zvykl, sice občas zaremcá, že dnes by to šlo :lol: ale jinam nechodí, to vím jistě. Byl u všech porodů, dobrovolně, a při posledním se vyvrátil, od té doby na mě netlačí, říká, že po tom zážitku se ani nediví, že nemám chuť, že on být ženskou, tak by to nedal, a zatím to klape. Co bude dál, to se pozná. Zatím kojím, tak třeba až skončím, chuť přijde. Psychologa rozhodně vyhledávat nemám potřebu a ani nebudu. Ve vztahu nám to problém nedělá, jsme spokojení, tak o co jde? Někde jsem četla, že u určitého procenta žen po porodu definitivně a napořád odchází chuť na sex a je to normální. Tak třeba to bude zakladatelko náš případ. Pokud vám to nenarušuje vztah, tak není co řešit.

• Citovat
  • Upravit
eevcca
14.1.13 11:14

To Vás docela obdivuju

Já chuť na sex nemám už hooodně dlouho (také porodem), ale přemáhat se prostě budu. Už jen z důvodu, že toto přesně měla mamka a řekla taťkovi, že si musí zvyknout na to, že nic nebude, že k tomu má nechutenství. Myslíte, že Vaši chlapy to jen tak berou?? Ani ne po roce ju začal podvádět a rozbouralo to celou rodinu, takže jáá i přes to nechutenství, se prostě budu snažit… po porodu druhého poprosím asi mudr o nějaké hormony abych na to zase začala mít chuť, ale vztah bez sexu není vztah…a žádný chlap to dlouho nevydrží…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.13 11:16

Řeknu ti svou zkusenost, za anonym se omlouvám, je to moc osobní. Já měla orgasmus jen jednou v životě, myslím. A to sama, ani nevím, jak. Měla jsem více partnerů, takže v technice manžela za 8 let vztahu problém nebude. Vždy je to příjemné, ale nic víc. Výsledek je takový, že sex mít nemusím, příjemná je i váňa s pěnou a nemusím vykládat pohyb. Jenže jsme hold lidí a manžel to nemá stejně jako já, líbí se mu to vždy tak, jak by mělo. Nemůžu mu odpirat sex, hledal by jinde. Ne hned, ale po čase určitě. Nemůžu ležet jak dřevo a čekat až skončí. Je to divné a možná někdy navštívím sexuologa, ale pravda je taková, že k manželství a ke vztahu sex patří a sobectví vede k narušení vztahu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.13 11:28

Tak ono to asi bude co vztah, to individualita. Záleží na okolnostech a povahách. Mě zas osobně nepřijde fér, když na to chuť nemám, ale kvůli manželovi bych ji měla předstírat a hrát divadlo, jak mě to vzrušuje a předstírat orgasmus třeba. Asi kyždý, jak mu to vyhovuje a co je pro něj přijatelné, no. A každý, ať si pak nese následky sám. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.13 11:41
@Anonymní píše:
Tak ono to asi bude co vztah, to individualita. Záleží na okolnostech a povahách. Mě zas osobně nepřijde fér, když na to chuť nemám, ale kvůli manželovi bych ji měla předstírat a hrát divadlo, jak mě to vzrušuje a předstírat orgasmus třeba. Asi kyždý, jak mu to vyhovuje a co je pro něj přijatelné, no. A každý, ať si pak nese následky sám. :jazyk:

Ono je kolikrát lepší mít sex s manželem než tady na e minimu řešit tisíce případů typu: manžel je hovado a podvadi mě. Nezastavam se chlapů, co podvádějí, ale vždy je k reakci nějaká akce. Nespokojenost se sexem bývá první na řadě a neohrozim rodinu a spokojený život jen k vuli nevyzadanym pár minutam týdne, chlapi uvažují jinak a radši teda zatnu zuby a budu si žít spokojené s chlapem co za to stojí než se na to z pohodlnosti vykašlat a vw 40 zjistit, že jsem sice pohodna, ale sama a nechtwna, zhrzena. Něco pravdy na řecec h našich babiček bude, spokojený chlap, spokojena rodina.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex