Nemusím mít sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.1.13 11:47
@Anonymní píše:
Heleď, já mám 3 děti a nesexuju už rok a vůbec mi to nechybí, vyloženě je mi jen pomyšlení na to nepříjemný. Dřív jsem byla dost náruživá. Po třetím dítěti se mi to už skoro úplně hnusí. A jinak doma vše oK, žádné problémy ve vztahu, žádná změna, děti mi sice dávají zabrat, ale ne tak, že bych byla úplně vyšťavená, prostě sex jako takový momentálně k životu vůbec nepotřebuju. Chlap si zvykl, sice občas zaremcá, že dnes by to šlo :lol: ale jinam nechodí, to vím jistě. Byl u všech porodů, dobrovolně, a při posledním se vyvrátil, od té doby na mě netlačí, říká, že po tom zážitku se ani nediví, že nemám chuť, že on být ženskou, tak by to nedal, a zatím to klape. Co bude dál, to se pozná. Zatím kojím, tak třeba až skončím, chuť přijde. Psychologa rozhodně vyhledávat nemám potřebu a ani nebudu. Ve vztahu nám to problém nedělá, jsme spokojení, tak o co jde? Někde jsem četla, že u určitého procenta žen po porodu definitivně a napořád odchází chuť na sex a je to normální. Tak třeba to bude zakladatelko náš případ. Pokud vám to nenarušuje vztah, tak není co řešit.

Pokud chlap není asexuál, tak věř tomu, že to fajn není, přestože si to myslíš. Můj muž s bývalou taky nespal, od té doby, co měli dítě, tak tak jednou za rok a takhle to šlo asi 5 let. Jelikož je to charakterní muž, vydržel to a přidal si víc práce. Jenže to, že se vytratila z jejich vztahu erotika, vytratila se i vzájemná láska, komunikace a vše ostatní. Po pěti letech ta jeho chtěla rozvod. On říkal, kdyby to neudělala ona, tak by za čas to vzdal i on. Takže ti musím říct-i když si myslíš, že je u vás vše v pořádku, tak není. Pokud lidi nejsou asexuálové, tak sex je součást partnerského soužití a je to důležitá součást.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.13 14:31

Podle mě teda to že s chlapem spím není zárukou toho, že se nebude trousit někde jinde, vím z předchozího vztahu, sex dvakrát denně, navařeno, naklizeno, naprosto spokojenej chlap :poblion: Věřím že i chlap dokáže bez sexu chvíli vydržet, nebo chcete říct, že když nemá chuť chlap, tak začnete nahánět někoho kdo vás uspokojí i za cenu toho že zničíte vztah? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.1.13 15:13

Dekuji za nazory, me je docela malo, teda necelych 28,takze ze by to melo byt vekem me teda neprijde…Myslim, ze bych obcas rada, ale i ta zmena postavy me, po trech porodech me nejak vadi. U vsech deti v dobe tehu, jsme s manzelem nespaly celych 7 mesicu, ty dva jentak na posimrani ;).Je ale pravda, ze sex je dulezity, ale zaroven se lidi podvadeji, i kdyz doma ten sex maji, jak pise tady jedna pisatelka. Takze premahat se, a vecer na nem ozkusit celou kamasutru, teda nebudu. Staci se jen pomazlit, ruco struco, ustne jasne, a hotovo.To by jeste slo. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.1.13 13:59

Třeba se to časem zlepši, možná je to i tím jak jsi nabrala, třeba se ti nelíbí tvoje vlastní tělo. A to že nejste jako králíci :mrgreen: ne náhodou se říká, že sex je zábavou chudých

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex