Nemůže se sám vykakat

26.1.14 20:10

Nemůže se sam vykakat

Ahoj holky, mám chlapecka zítra mu budou 4 týdny. Od minulého utery je na UM mel sunar complex 1 ale hodně mi po něm ublinkaval tak ma od patku bebu pro 1 a super. Bohuzel se mi sam nevykaka vždycky tlačí je celej rudej a pláče :( je mi ho vždycky tak líto ze mu musím pomoct rourkou :? stolice je taková kasovita a žlutá. Jinak prdi jak starej chlap :lol: akorát s kakanim máme problémy :( dávám mu infacol a lactobacilky baby. Poradite mi jak mu mám pomoct? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7164
26.1.14 20:12

@HanickaLaiblicka ahojky, mi měli stejny problem. vydržet a rourkovat. ono se to srovná :kytka: pomůžou i ty probiotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.1.14 20:14

@HanickaLaiblicka cvičit s nožkama, zkoušet dávat na bříško, masírovat bříško.. neboj, on se to postupně naučí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
26.1.14 20:16

Ahoj my jsme mely taky takovy problem, pani doktorka na to prisla kdyz male dala prst do zadecku taky jsem ji rekla ze se nemuze vykakat, pry to ma hodne deti ze maji tuhy zadecek a nemuzou vykakat tuzsi hovinko, jezdily jsme do nemocnice kde nam davali ruzne velke zelezne rourky a to jsem musela strkat do zadecku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.14 20:17

@HanickaLaiblicka dáváš mu i jiné tekutiny, třeba feniklový čaj nebo vodu? pokud je dítě na UM mělo by se mu podávat i jiných tekutin, aby se mu to v bříšku ředilo. Pokud je jen na UM kakání má tendenci zacpávat. Já bych mu klidně koupila švestkový nápoj od Hami nebo jiného výrobce, naředila vodou a podávala mezi papáním. Já to tak taktéž dělala a začal kakat krásně a sám a netlačil a netrápil se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
26.1.14 20:20

Rourkuj pokud mu to pomůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
26.1.14 20:20

To jsem teď nedávno řešila s kamarádkou a pomohla změna UM. Kupuje teď DM babylove a je spokojená ona i mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
26.1.14 20:25

Já jsem měla s chlapečkem to samé. Rourku jsem používala do jeho 6 měsíce. Pak se to jenom zlepšovalo. Vydržte. Klidně používejte rourku. Masírujte bříško. Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
26.1.14 20:44
@wandilek píše:
@HanickaLaiblicka dáváš mu i jiné tekutiny, třeba feniklový čaj nebo vodu? pokud je dítě na UM mělo by se mu podávat i jiných tekutin, aby se mu to v bříšku ředilo. Pokud je jen na UM kakání má tendenci zacpávat. Já bych mu klidně koupila švestkový nápoj od Hami nebo jiného výrobce, naředila vodou a podávala mezi papáním. Já to tak taktéž dělala a začal kakat krásně a sám a netlačil a netrápil se :hug:

Švestkový nápoj od jednoho měsíce, není to brzy? :think:

Já bych zkusila změnit UM. A sem tam použila rourku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
26.1.14 20:44

@HanickaLaiblicka Ahojda, malá má s kakáním problémy i teď v osmi a půl měsících a prdíky vyháníme jedině rourkou, prý by se to každý den nemělo, ale co, to ji mám nechat trápit :think:
Přeji pevné nervy bo vím, že to dá zabrat, probděné noci atd… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.14 20:47

@Cosmos jako všude je od 4měsíců, to je pravda, ale já ho dávala fakt hodně naředěný s vodičkou, samozřejmě po konzultaci s mudrou. rourka ale byla občas nezbytná. důležité je aby to mimisko pilo, at uz vodu nebo čajik :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
26.1.14 21:05

Já sice kojím ale kámoška dávala Bebu a malou to taky zacpávalo :nevim: a souhlasím s tím dávat čajík :palec: nejlepší je fenyklový…dávám ho malé od narození a je v pohodě…jinak rourka by se neměla rozhodně použávat často…doktorka mi to vyloženě zakázala, že si na to miminko rychle zvykne a pak se nebude umět vykakat samo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26.1.14 21:21

Ano čajík mu dávam :) vypije někdy i přes 100ml takže si myslím, že tekutinama to není :) já ale nemyslím, že má zácpu ale prostě po tom MM to bylo tekutější a na tohle není zvyklej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.14 21:24

@HanickaLaiblicka je to boj s těma mrňouskama. snad to brzo přejde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat