Nemůže usnout a chodí za námi

74
5.5.14 13:25

Nemůže usnout a chodí za námi

Jdu se poradit, jestli to přejde samo nebo co s tím. Synovi je 5 let, a poslední tři měsíce tak dvakrát do týdne přijde za námi do ložnice, že nemůže usnout. Když se ho ptám proč tak tvrdí, že ho moc brní pindík (má erekci).

Snažím se mu vysvětlit, že na to nemá myslet a jít spinkat. Ale je schopný se vrátit takto jeden večer třeba třikrát, mám pocit že i častěji.

Manžel si z toho dělá sranda a říká, že mu mám poradit, aby si to hladil než usne, to mi přijde nevhodné. Co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
5.5.14 13:29

Zkusila jsi poslat ho vyčurat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
5.5.14 13:31
@Bibi239 píše:
Zkusila jsi poslat ho vyčurat? :nevim:

Asi ne, to mně nenapadlo. Zkusím, to by mohlo pomoct. Myslíš, že nepozná že se mu vlastně jen chce čůrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
5.5.14 13:37

Před spaním povinně vyčurat a já dovoluju vzít si s sebou do hajan hračku, třeba auto, panáčka a on než usne, tak si potichu hraje..po usnutí hračky dávám pryč aby si ve spaní neublížil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
5.5.14 14:19
@Darulka píše:
Asi ne, to mně nenapadlo. Zkusím, to by mohlo pomoct. Myslíš, že nepozná že se mu vlastně jen chce čůrat?

můj pětiletý hlásí, že ho bolí pindík, když potřebuje čurat a pokud běhá nahatej, tak má pindíka zvětšenýho a podle toho taky poznám, že by se měl jít vyčurat. Děti to vyměšování vnímají různě, jakmile je něco s pindíkem nebo třeba že ho bolí bříško, posílám na záchod, „bolící“ bříško je kakání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
5.5.14 14:22

@Darulka jenže třeba to „hlazení“ ho uklidňuje… Jinak náš si taky mačkával pindíka, když se mu chtělo čůrat, kolikrát jsme mu museli říct ať se jde vyčůrat a nemačká se…

• Citovat
  • Upravit
172
5.5.14 21:28

Dát vyčůrat! když už mu postává, tak mu to bude trvat trochu dýl…a je mu to jakoby nepříjemný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí