Nemůžeme mít sex

Anonymní
22.4.16 09:01

nemůžeme mít sex

Ahoj holky, píšu raději anonymně. Mám nějaké gynekologické problémy, ale nikdo, žádný gynekolog mi prostě neřekl co mi je. Můj problém: Mám pořád výtok, někdy mě svědí, někdy nesvědí. Ale i když nesvědí, mám pocit že mě to šíleně vysušuje. Jak zvenku, tak zevnitř. Když se s partnerem pokoušíme o styk, mám pocit že kolem otvoru mám potom takové prasklinky, které strašně štípou, prostě jako bych měla tu pokožku strašně přecitlivělou a prostě suchou. Samozřejmě že zevnitř mě to většinou dře, musíme hodně slinit (lubrikant nemůžu používat, hrozně mě to štípe). Druhý problém je ten, že mě při styku většinou bolí břicho. Hrozná bodavá bolest v pravém podbřišku. Takže se musíme s chlapem neustále nějak kroutit a když najdeme dobrou polohu tak v ní prostě zůstat po celou dobu, takže nuda :roll: Někdy musíme třeba v půlce přestat protože to bolí tak, že se to nedá vydržet. Na gyndě, kterou jsem už několikrát měnila, mi vždycky řekli že jsem v pořádku, všechny testy byli v pohodě, žádné cysty nemám. čípky, mastičky, antibiotika…nic nepomohlo.
A další problém je ten, že se cítím špatně. Dřív jsme to dělali pořád, několikrát denně, všechno skvěle klapalo, prostě nádhera a já bych si strašně přála, aby to bylo jako dřív :( On mě podporuje, snaží se na mě být něžný, jde na všechno pomalu ale prostě nic nezabírá :nevim: Na gyndě mi vždycky řeknou že je všechno ok, že jsem zdravá jako rybka a nemůžou nic dělat. :nevim: nemáte některá podobnou zkušenost? ještě dodám, že se s tímhle trápím zhruba rok.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22
22.4.16 09:12

Místo lubrikantu zkuste kokosový olej, je antibakteriální navíc :) koupíš v každém dm… Tyhle potíže začaly zničehonic nebo po určité změně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.16 09:14

@Lucx díky vyzkoušíme ;) no bylo to zničeho nic, prostě se to nějak postupně zhoršuje.

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
22.4.16 09:22

A děje se ti to až s tímhle přítelem? Nebo už se to táhne přes víc partnerů? Napadlo mě, že já u bývalého taky trpěla na výtoky, nakonec se ukázalo, že mám špatnou reakci vysloveně na něj, tehdy úplně změnil sprcháče a podobné věci a skoro to přešlo, jen jsme museli používat i tak kondomy a podobné věci, protože jsem špatně reagovala na jeho sperma, taky na gyndě na nic přijít nemohli, dělaly mi všemožné stěry apod.. Zkuste změnit úplně kosmetiku, místo lubrikantu si zkus koupit intimní mýdla a gely tipu Chilly a uvidíte.. Jinak bych se zkusila obrátit ještě na jiného doktora, protože normální to vážně není a mohlo by se to zhoršovat..

• Citovat
  • Upravit
1497
22.4.16 09:36

Napadlo mě, stery na ureaplazmu a chlamydie mas dělané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.4.16 09:38

Mela jsem problemy kdysi davno a souviselo to se stitnou zlazou, nicmene me pomohla lecba wobenzymem. Doporucul mi to gynekolog a zabralo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.16 09:45

@Kattynka000 měla jsem před přítelem jen jednoho partnera a s tím jsem problémy neměla. A s nynějším přítelem se to začalo dít až po dvou letech. Kosmetku používám právě snad tu nejšetrnější. Když jsme spolu spali jednu dobu s kondomem tak se nic nezlepšilo.
@blueberryx to nemám, ani nevím co je to ureaplazma :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.16 09:47

Tak u mně je to už deset měsíců po porodu také tak. Před tím v pohodě, ale teď je to velký problém a také se neví příčina. Tak doufám, že je to třeba jen psychické :?. Je fakt, že musím být hodně uvolněná a v pohodě, ale to je momentálně sci-fi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.4.16 09:50
@Anonymní píše:
Tak u mně je to už deset měsíců po porodu také tak. Před tím v pohodě, ale teď je to velký problém a také se neví příčina. Tak doufám, že je to třeba jen psychické :?. Je fakt, že musím být hodně uvolněná a v pohodě, ale to je momentálně sci-fi :nevim:

no já jsem nerodička, taky vůbec nechápu co to může být, ale mám pocit že gynekolog na to nikdy nepřijde, asi se budu muset vyléčit sama :roll:

• Citovat
  • Upravit
1497
22.4.16 10:31
@Anonymní píše:
@Kattynka000 měla jsem před přítelem jen jednoho partnera a s tím jsem problémy neměla. A s nynějším přítelem se to začalo dít až po dvou letech. Kosmetku používám právě snad tu nejšetrnější. Když jsme spolu spali jednu dobu s kondomem tak se nic nezlepšilo.
@blueberryx to nemám, ani nevím co je to ureaplazma :oops:

Je to bráno jako velmi častá sexuálně přenosná Brebera, která může způsobovat takové problémy. Myslím, že by stálo za zvážení je nechat udelat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.16 10:33

@blueberryx to si musím vyžádat na gyndě? a platí se za to něco? nechala bych si na to udělat test + na ty chlamydie.

• Citovat
  • Upravit
10426
22.4.16 10:41

Bereš hormonální antikoncepci? Pokud ano, zkus ji na 3 měsíce vysadit. První měsíc to zkuste jen orálně, než se hormony vyplaví a druhý měsíc s kondomem a lubrikačním gelem s Tee Tree. Pálí, když ho naneseš, ale po chvilce pálit přestane a drobet utlumí všechny ty neduhy, co provází popraskanou tkáň. Máš jasnou vulvodynii, co se týče teda vnějších projevů. Zkus vysadit prostě HA. Ale teda pokud tě to bolí vevnitř - bolí to vždy? Někdy to může souviset s ovulací - před ovulací, před prasknutím folikulu, je to okolo vaječníku citlivé, mě když se tam „trefí“, tak uplně vyjeknu bolestí, ale není to celý cyklus, dejme tomu ty 2-3 dny před ovulací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10426
22.4.16 10:43

Ureaplasmu má 80% populace a dle nejnovějších výzkumů je horší ta léčba ATB, než samotná bakterka. Test ti udělá gynekolog, chlamydie taky. Ale tydle bakterky se projevují i mimo sex, pálení, časté gyn záněty, časté záněty močových cest bez zjevné příčiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.16 10:49

@Meera HA beru, ale teď jsem jí znovu nasadila asi po 5ti měsících. Právě jsem ji zkoušela vysadit, ale nemělo to žádný efekt. ano bolí to vždy, jen někdy mírně, někdy víc, někdy mě jen sem tam píchne…

• Citovat
  • Upravit
10426
22.4.16 10:55

Jak dlouho si měla vysazeno, samozřejmě změna nepřijde hned, mě to trvalo 3 měsíce, než se vyplavily hormony a uplně v pohodě to bylo asi do půl roku.
A vnitřní UTZ ti dělali? Operaci slepáku nemělas? Pokud máš ty vnitřní problémy dlouhodobě, zkusila bych ještě fyzioterapii, jestli třeba nemáš jen hlou pánev a pokud ani to, tak laparoskopie. Může to být endometrióza, nebo cokoli a taky nic. Ale bolest nikdy není bez příčiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí