Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lil Kitkatt píše:
Gastro jako sonda do žaludku? To mi dělali na zádech.
Mě na boku, a kdybych to nezvládala tak sem podepisovala papír že mi dají sedativa nebo tak něco
Závratě z ležení na boku? Objednejte se na fyzio. Nechoďte tam, kde vám dá doktor žádanku a mají tam na vás 15 minut. Najděte si někoho s dobrými recenzemi, zaplaťte ho a dost možná se ukáže, že za závrať můžou svalové problémy… Špatně používané a tudíž přetížené svaly jsou experty na závratě. Jeden čas jsem mívala přetížené trapézy a pro závrať jsem ani do schodů nevylezla bez držení. Stačilo pár týdnů cvičit a bylo to pryč.
@Anonymní píše:
Dobrý den, že zdravotních důvodů nemůžu ležet na boku. Konkrétně kvůli závratím, dělá se mi strašně zle (vyšetření na ORL v pořádku, ucho to není). Problém je, že bych měla jít na gastro a to se dělá na boku. Doktor nechápe že to prostě nevydržím. Kdo to nezažil tak nepochopí. Řešili jste někdy podobný problém? Třeba i z jiného důvodu než jsou závratě. Děkuji za radu.
zavrate jsou neskody pocit, proste je vydrz. Vubec nevadi, kdyz se zavrati v bezpecnem prostredi vystavis, naopak, rehabilitace zavrati probiha presne takto. Blbe ti pri gastroskopii bude tak jak tak a poblejt se tam neda. Muzes si nechat pichnout nejaky oblbovak. Ubezpecuji te, ze GSK je tak delikatni zazitek, ze to zavrate budou pripadat vlastne docela fajn ![]()
@Lil Kitkatt píše:
Gastro jako sonda do žaludku? To mi dělali na zádech.
Tak to slyším prvně. To jste se musela dávit dvojnásob, ne?
@Pudloslava gastro jsem zažila a dá se vydržet, ty závratě jsou mnohem horší než gastro. Ty rehabilitace mi nedělají protože na můj problém nepomáhají. ![]()
Oblbovák mi nezabral.
Na normální fyzio chodím ale bez výsledku. Děkuji všem za příspěvky
Dobrý den, že zdravotních důvodů nemůžu ležet na boku. Konkrétně kvůli závratím, dělá se mi strašně zle (vyšetření na ORL v pořádku, ucho to není). Problém je, že bych měla jít na gastro a to se dělá na boku. Doktor nechápe že to prostě nevydržím. Kdo to nezažil tak nepochopí. Řešili jste někdy podobný problém? Třeba i z jiného důvodu než jsou závratě. Děkuji za radu.