Nemůžu ležet na boku

Anonymní
23.9.22 09:12

Nemůžu ležet na boku

Dobrý den, že zdravotních důvodů nemůžu ležet na boku. Konkrétně kvůli závratím, dělá se mi strašně zle (vyšetření na ORL v pořádku, ucho to není). Problém je, že bych měla jít na gastro a to se dělá na boku. Doktor nechápe že to prostě nevydržím. Kdo to nezažil tak nepochopí. Řešili jste někdy podobný problém? Třeba i z jiného důvodu než jsou závratě. Děkuji za radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5701
23.9.22 10:11

Gastro jako sonda do žaludku? To mi dělali na zádech. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
23.9.22 10:15
@Lil Kitkatt píše:
Gastro jako sonda do žaludku? To mi dělali na zádech. :think:

Mě na boku, a kdybych to nezvládala tak sem podepisovala papír že mi dají sedativa nebo tak něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
23.9.22 10:15

A proč neřešís ty závratě? to bude zablokovaný krk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
23.9.22 10:32

Nech si dat neco na oblbnuti a bude ti jedno, jak lezis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
23.9.22 12:01

Závratě z ležení na boku? Objednejte se na fyzio. Nechoďte tam, kde vám dá doktor žádanku a mají tam na vás 15 minut. Najděte si někoho s dobrými recenzemi, zaplaťte ho a dost možná se ukáže, že za závrať můžou svalové problémy… Špatně používané a tudíž přetížené svaly jsou experty na závratě. Jeden čas jsem mívala přetížené trapézy a pro závrať jsem ani do schodů nevylezla bez držení. Stačilo pár týdnů cvičit a bylo to pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
24.9.22 21:15
@Anonymní píše:
Dobrý den, že zdravotních důvodů nemůžu ležet na boku. Konkrétně kvůli závratím, dělá se mi strašně zle (vyšetření na ORL v pořádku, ucho to není). Problém je, že bych měla jít na gastro a to se dělá na boku. Doktor nechápe že to prostě nevydržím. Kdo to nezažil tak nepochopí. Řešili jste někdy podobný problém? Třeba i z jiného důvodu než jsou závratě. Děkuji za radu.

zavrate jsou neskody pocit, proste je vydrz. Vubec nevadi, kdyz se zavrati v bezpecnem prostredi vystavis, naopak, rehabilitace zavrati probiha presne takto. Blbe ti pri gastroskopii bude tak jak tak a poblejt se tam neda. Muzes si nechat pichnout nejaky oblbovak. Ubezpecuji te, ze GSK je tak delikatni zazitek, ze to zavrate budou pripadat vlastne docela fajn :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24659
24.9.22 21:29
@Lil Kitkatt píše:
Gastro jako sonda do žaludku? To mi dělali na zádech. :think:

Tak to slyším prvně. To jste se musela dávit dvojnásob, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.22 08:47

@Pudloslava gastro jsem zažila a dá se vydržet, ty závratě jsou mnohem horší než gastro. Ty rehabilitace mi nedělají protože na můj problém nepomáhají. :(

Oblbovák mi nezabral.

Na normální fyzio chodím ale bez výsledku. Děkuji všem za příspěvky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty