Nemůžu najít práci v Praze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
9.4.22 21:15
@Anonymní píše:
@g.sandova Chtela bych zkusit korporat, jenze musim dopilovat jazyk. Taky uz koukam po kurzech, rada bych delala neco jineho nez stala u pasu. Samozrejme je to taky prace, bohuzel me nenaplnuje.

Takže ne, že není práce, je jí dost. Ale ty nemáš nabito ani na základní pozice a míříš výš, než dosáhneš, proto sedíš doma. A s tímto přístupem ještě dlouho budeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.22 21:19

@terien Vim, ze kdyz chci lepsi praci musim pro to neco udelat. Nechapu proc utocis. Ne, nechci pracovat u pasu, ale taky vim, ze nejdriv musim na sobe makat abych tu lepsi praci dostala.

• Citovat
  • Upravit
33005
9.4.22 21:21

A co tomu korporatu můžeš nabídnout?
Na podrztasky ve stylu stáží a rutinní operativu, co po zaškolení zvládne trochu chytřejší cvičená opice, tam chodí vysokoškolští studenti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.22 21:23

@Svistice Ja ale nepisi ze chci ted hned do korporatu. Pisi, ze bych tam rada pracovala - v budoucnu, proto chci doplnit vzdelani, dopilovat jazyk.

• Citovat
  • Upravit
26273
9.4.22 21:24

No a co proste nekde zacit, potrebujes praxi, potrebujes kurzy, ktere ti nekde zaplati apod. Co hodlas psat do zivotopisu, zes delala/delas? “Sedim doma, pac nechci stat u pasu a fnukam na epipi”? Zamestnavatel taky rad uvidi, ze si nekde pracovala a jak dlouho si tam vydrzela… Ale tak je to muj nazor. Do toho vysnenyho korporatu muzes jit delat u jako “securitak” nebo recepcni, proste nejak zacit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
9.4.22 21:25
@Anonymní píše:
@terien Vim, ze kdyz chci lepsi praci musim pro to neco udelat. Nechapu proc utocis. Ne, nechci pracovat u pasu, ale taky vim, ze nejdriv musim na sobe makat abych tu lepsi praci dostala.

Tak makej. Ale dokud nebudeš mít korporátu co nabídnout, budeš muset vzít práci u pásu, jestli nějakou chceš. Nejdřív bys dělala všechno, ale všechno vlastně dělat nechceš, protože tě to nenaplňuje, ale na lepší práci nemáš. Měla by sis asi ujasnit, na co reálně máš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
9.4.22 21:27

Neni to roman? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.4.22 21:27
@Anonymní píše:
@Svistice Ja ale nepisi ze chci ted hned do korporatu. Pisi, ze bych tam rada pracovala - v budoucnu, proto chci doplnit vzdelani, dopilovat jazyk.

No a jaké máš vzdělání, dosavadní praxi? Od toho se musíš odpichnout při aktuálním hledání práce. A pak prostě snažit se nějak kariérne růst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.22 21:28

@terien Nenaplnuje me to, ale vezmu cokoliv. Popritom bych rada delala kurzy, jazyk, abych se nekam posunula. Me jen prekvapilo, ze je tu malo prace pro nekoho jako ja. Neni to muj styl sedet doma, jen jsem trochu rozhozena.

• Citovat
  • Upravit
66852
9.4.22 21:29

Bych tyhle lidi nastehovala na rok k nam, na jedno volne misto tu pripada 10 lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.22 21:30

@Svistice Ja dosud pracovala ve fabrice a delala jsem pecovatelku. Taky jsem byla v Anglii jako pecovatelka. Ted kdyz mam muze uz nechci odchazet na dlouho pryc.

• Citovat
  • Upravit
3464
9.4.22 21:30
@Anonymní píše:
@Da12 Ano, vidim ze montoven je tu hrozne malo, pak jenom sluzby a pak prace pro vzdelane. Ja mam zkusenosti hlavne ve vyrobe, nebo pecovatelka. Bohuzel moje anglictina neni na takove urovni abych se mohla uchazet o nejakou lepsi praci.

Pečovatelka a nemůže najít práci? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.22 21:31

@matkabagristy Jaky lidi mas na mysli?

• Citovat
  • Upravit
12885
9.4.22 21:31

Měla jsme v Praze za krize 2009 stejný problém a to jsem dokonce jazyky uměla, jenže ta konkurence je tam fakt obří. Já se přestěhovala do Brna za prací nakonec :nevim:

Jinak tam jsem dělala většinou servírku, díky těm jazykům. Ale nikdo nechtěl dát klasickou smlouvu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3464
9.4.22 21:33
@Anonymní píše:
@g.sandova Chtela bych zkusit korporat, jenze musim dopilovat jazyk. Taky uz koukam po kurzech, rada bych delala neco jineho nez stala u pasu. Samozrejme je to taky prace, bohuzel me nenaplnuje.

A co bys v tom korporatu chtěla zkusit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat