Nemůžu snést snachu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
633
14.12.20 15:47

Manžel staví barák a já jsem věčně sama na dvě děti. Od tchyně pomoc nečekám, ale doteď jsem ani netušila, jak moc jí může ležet v žaludku, že se jí v těch jednotkách minut, kdy se s manželem denně vidíme, více nevěnujeme…Dokonce ani nemivám naklizeno, jak by se slušelo, a to všechno prosím pěkně i přes fakt, že nám výtah do 4 patra nejezdil jen 2 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.12.20 15:54

No devecky - snachy v týmu - víte čemu se teď smeju a nejsem k zadrženi??? Tomu, že to nebude dlouho trvat a budete v rolích tchyně VY OSOBNĚ a hlavně ty, které mají kluky, bych si ráda poslechla za cca 20 let 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 jsem zvědavá, jak si budete pochvaloval, ze vás synek na vás kašle a tráví raději čas s manželčinou rodinou a věřte, ze budete moct dělat co chcete, stejne to neovlivníte, jelikož bude záležet jen a jen na tom jakou “chytnete“ snachu v týmu 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 tak děvčátka, hodně štěstí v roce 2040 😃 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
14.12.20 15:59

Takze syn maka na baraku, snacha doma s deckem a ty tu budes vybekavat, ze K TOBE jezdi malo? Proc tam nejedes ty, kdyz je chces videt casteji?
Jsem fakt milovala, kdyz rodina cekala, ze pobalim dve maly decka a misto toho, aby se o vikendu v klidu doma neci dohnalo nebo jsem se mohla venovat sobe/muzi, se cekalo, ze stravim vikend u pribuzenstva. Pak ten cirkus zase v nedeli pobalim a v pondeli me bude cekat velke pradlo a v byte stejny brajgl jako v patek.
A fuj, jeste Prazacku si nabrnk. Tobe bych se jako tchyni vyhybala na sto honu taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
14.12.20 16:09
@Berry77 píše:
Pokud se budu chovat, jako tahle semetrika (potažmo tento troll) tak bych se ani nemohla divit.
A ty jsi tchýně, která se chová stejně, nebo proč je ti tenhle vyfabulovaný příběh tak sympatický :nevim:?

Ne nejsem tchyně, mám samé kluky nejmladšímu je 5 a beru život takový jaký je, těmto odpověďmi se musím jen smát, čeká nás to totiž všechny :D :D :D :D :D stačí odpověď? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
14.12.20 16:21

@Eva111111 A proč by syn neměl trávit čas se svojí rodinou? 8o
Jasně, že jsem ráda, když se tu staví, ale abych si to nějak nárokovala?
Bydlíme ve stejném městě, jdu k nim párkrát za rok. Když mají chuť, zavolají a staví se oni.

Příspěvek upraven 14.12.20 v 16:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
14.12.20 16:21

Nic moc troll.
Jinak někdy holt matinky nejsou schopny překousnout, že už nejsou středobodem světa svých chlapečků a ti mají svoje rodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
14.12.20 16:22
@Anonymní píše:
Syn studoval v Praze, kde už zůstal. Má tam práci a už i rodinu. Jeho ženu však nemohu snést. Málo k nám jezdí, asi kvůli ní. U jejich rodičů jsou pořád a k nám jezdí čím dál méně. Staví dům a mají ročního syna, pořád se na to vymlouvají. Ona že je prý unavená, že nemají výtah a bydlí v podkroví a přitom doma ani pořádně neuklidí. Vůbec nechápu, najednou jí dělá problém nosit jedno dítě a nákupy, jiné ženy nosí mnohem víc. Protože to prý syn kvůli stavbě nestíhá pomáhat. Taky aby jo. Když jsme u nich, mám pocit, že se přede mnou snacha jde schovat do vedlejší místnosti, jen co promluvím. Máte také někdo snachu z Prahy, co toho tolik nadělá?

Hele jestli nejsi troll, tak se zvedni a nabídni mladým pomoc alespoň s prckem a nehledej na snaše s té Prahy zbytečně chyby. Vesnicanko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbu
832
14.12.20 16:34

Tchyne ma taky pocit, ze vnuky nevidi. Ale kdyz ji reknu, at dojede, dojede na 2 hod a to ma daleko a jede domu. po nas chce at jezdime na cely vikend. Rekonstruujeme domek, mame ted 3 deti, ja pracuji vzdy hned po materske z domu, takze mam vseho plne bryle a jeji synator muj muz se v pomoci doma opravdu nepretrhne. Vse je na me od auta, po reseni treba kotle rozbiteho po uklid…A kdyz ji reknu, ze jsem tehotna se tretim, do toho prace, rekonstrukce pudy at dojede ona ze ja nemam silu balit cely cirkus a tahnout se k nim nedojede za CELE prazdniny. Takze by se nektere tchyne mely vzpamatovat a nekdy zvednout ten zadek ze sveho a dojet i k mladym. nikdo nerika, at tu otroci, ale aspon si pohrat s detmi muzou, Ale i to je po 2 hodinach pro nektere babicky nuda i kdyz deti nevidi 2 mesice…Takze za me mladi maji opravdu toho casto hodne a chteji si taky nekdy odpocinout. a ne jen litat po rodine, videt kamarady prakticky pak zadna sance a jen povinnosti na baraku nebo rodinne sedanky. To fakt je unavne a hodne pomuze. kdyz dojede babicka a pohraje si treba s ditetem…

Příspěvek upraven 14.12.20 v 16:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.20 16:35
@Anonymní píše:
Syn studoval v Praze, kde už zůstal. Má tam práci a už i rodinu. Jeho ženu však nemohu snést. Málo k nám jezdí, asi kvůli ní. U jejich rodičů jsou pořád a k nám jezdí čím dál méně. Staví dům a mají ročního syna, pořád se na to vymlouvají. Ona že je prý unavená, že nemají výtah a bydlí v podkroví a přitom doma ani pořádně neuklidí. Vůbec nechápu, najednou jí dělá problém nosit jedno dítě a nákupy, jiné ženy nosí mnohem víc. Protože to prý syn kvůli stavbě nestíhá pomáhat. Taky aby jo. Když jsme u nich, mám pocit, že se přede mnou snacha jde schovat do vedlejší místnosti, jen co promluvím. Máte také někdo snachu z Prahy, co toho tolik nadělá?

Zeptej se moji tchyně, já jsem snacha z Prahy.. A teď jsem třeba tchyni zvala na vánoce, aby nebyla sama :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
14.12.20 17:00
@Anonymní píše:

Ne. Ale měla jsem ročníhi syna. Proč nezajedeš na navštěvu ty? Oni by k ročním tahali určitě víc serepetiček než ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
14.12.20 17:13

Taky jsem tchýni synáčka klofla v Praze. A několikrát mi řekla, že jsem pro ni jako dcera. Kdybych měla pocit, že si o mě myslí to, co ty o své snaše, tak bychom ty vztahy asi těžko měly hezké :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.12.20 17:14
@laducha píše:
Mám snachu cizinku, nikoho hodnějšího neznám. To, že se za mnou mladí staví, je spíš její práce, než synova 8) :P Když jsem byla po operaci, přijela mi umýt okna.
Měla jsem dvě tchyně, jedna byla lepší, než druhá :cert:. Tak se snažím chovat jinak.
Mám ji moc ráda :srdce:

povim ti, jses jedna z nejsymatictejsich uzivatelek tady. Nevim, zda jses takova i v realu, pokud ano, jses nejspis hodna zenska, ktera stoji obema nohama pevne na zemi. Takovy ten typ, co si na nic nehraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbu
832
14.12.20 17:27

@Eva111111 No, to ale je uplna blbost. Deti jsou zrcadlem rodicu a zadna zla snacha syna od matky neodtahne, pokud maji normalni vztah. Ja teda v okoli vidim vetsinou to, ze jsou ty vztahy rodice-deti narusene a podle toho to pak vypada dal. A kdyz holt rodice nechteji udelat vstricny krok, promluvit si a jen hazou spinu na partnery - at uz snacha nebo zet, je to znamka toho, jak je ta dana osoba nevyspela a nema spetku sebereflexe. Jinak by se v prvni rade zamyslela, PROC nejezdiza NI, ale radsi za rodinou partnera. Ja jestli se nekdy snachy doziju, tak urcite vim, jak se k ni chovat nechci a co udelat proto, aby k nam mladi pak radi chodili. je to vse o komunikaci a vztazich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
14.12.20 17:58

@warita Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24183
14.12.20 18:12
@Anonymní píše:

Chápu, ze snacha není dle tvých představ, já taky nebyla dle představ tchyně. A to nemusím byt z Prahy. Důležité je, zda si s ni rozumí syn. S ročním dítětem jsem byla KO už pomalu od rána, pro mě to znamenalo, ze jsem se rok pořadně nevyspala, dle tchyně jsem dělala vše špatně, od krmeni, přes prebalovani až po oblékání. O úklidu ani nemluvim. :roll:
Vis, pokud ji davas dostatečně najevo, ze ji nemusíš, tak se ji ani nedivím, ze za tebou nechce jezdit.

Zkus slevit ze svých představ jak by měla mít uklizeno, kolik by toho měla stíhat apod. Buď rada, ze se mají rádi, ze jsou zdraví. Pak se muže změnit i vztah k tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová