Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše:
je to určitě troll, ty příspěvky jsou tak komické, přehnané
je to tak autentické a její reakce také, že to nejspíš troll není
@Eva111111 píše:
No devecky - snachy v týmu - víte čemu se teď smeju a nejsem k zadrženi??? Tomu, že to nebude dlouho trvat a budete v rolích tchyně VY OSOBNĚ a hlavně ty, které mají kluky, bych si ráda poslechla za cca 20 let 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 jsem zvědavá, jak si budete pochvaloval, ze vás synek na vás kašle a tráví raději čas s manželčinou rodinou a věřte, ze budete moct dělat co chcete, stejne to neovlivníte, jelikož bude záležet jen a jen na tom jakou “chytnete“ snachu v týmu 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 tak děvčátka, hodně štěstí v roce 2040 😃 🍀
Já tedy už tak trochu tchýně jsem a v tomto případě fandím snaše.
No jako má tchyně není taky zrovna dar a určitě na mne taky vidí spoustu chyb, všem něco jako zakladatelka naštěstí není. Argumenty jiní to zvládají apod neberu vůbec protože zase další jiní nemusí zvládat ani to co já. A někoho nemít rad kvůli mistu původu taky pekne. Pokud se vás snacha straní bude to zřejmě proto, ze ví jak na ni pohlizite.
@Anonymní píše:
Nikdo z vás nebere v potaz, že je koronavirová pandemie!!! Navíc u mladých není místo pro hosty a mx máme s manželem bolavá záda, musí nám objednávat ubytování, protože u nich na gauči bychom se nevyspali. Jsme riziková skupina, a i přes to jsme byli u mladých v Praze dvakrát! A to když jsou u nás, vařím a obskakuji je a snacha chodí a nudí se. Neucta k stáří…Synovi několikrát týdně volám zajímám se o ně, dávám peníze. A snacha? Dělají jí problém posílat videa s vnukem? V dnešní době, přitom je pořád na mobilu…
Když je koronavir, tak seďte doma a nejezděte na výlet. Na videa asi nemají čas, když mají dítě, domácnost a stavbu domu.
Co chcete můžete být rády že vám objednají ubytování, že si ho nemusíte hledat sami a nebo mají kvůli vám koupit zdravotní postel, když peníze potřebují do stavby domů
A jinak když je někdo u někoho na návštěvě tak mi přijde naprosto normální, že se stará a obskakuje domácí. A nebo se má starat snacha, která neví kde co máte. Pak ji budete kritizovat za to, že vám kope ve věcech a o dítě se během toho budete starat vy jo…Pěkná představa nejen, že se o vás stará když jste na návštěvě u nich, ale ještě aby se starala když je na návštěvě u vás…
@Anonymní píše:
Nikdo z vás nebere v potaz, že je koronavirová pandemie!!! Navíc u mladých není místo pro hosty a mx máme s manželem bolavá záda, musí nám objednávat ubytování, protože u nich na gauči bychom se nevyspali. Jsme riziková skupina, a i přes to jsme byli u mladých v Praze dvakrát! A to když jsou u nás, vařím a obskakuji je a snacha chodí a nudí se. Neucta k stáří…Synovi několikrát týdně volám zajímám se o ně, dávám peníze. A snacha? Dělají jí problém posílat videa s vnukem? V dnešní době, přitom je pořád na mobilu…
a synáček má tulení nemoc, že nemůže mamince poslat video? Nebo je tak blbej, že to neumí??
Cos ho vlastně naučila?? Ani videa posílat neumí a ještě si vybere blbku
Matko, matko ![]()
@Anonymní píše:
Syn videa posílat neumí? Buď ráda, že nejsi moje tchýně, já bych Ti žádné ubytování neobjednala. Buď budeš spát u nás a nebo si najdi ubytko sama. Však, když jsi ta riziková skupina, tak máš stejně sedět doma. ![]()
@Eva111111 píše:
No devecky - snachy v týmu - víte čemu se teď smeju a nejsem k zadrženi??? Tomu, že to nebude dlouho trvat a budete v rolích tchyně VY OSOBNĚ a hlavně ty, které mají kluky, bych si ráda poslechla za cca 20 let 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 jsem zvědavá, jak si budete pochvaloval, ze vás synek na vás kašle a tráví raději čas s manželčinou rodinou a věřte, ze budete moct dělat co chcete, stejne to neovlivníte, jelikož bude záležet jen a jen na tom jakou “chytnete“ snachu v týmu 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 tak děvčátka, hodně štěstí v roce 2040 😃 🍀
Ale je to pravda. Některé z nich tady, které mají syny, si ještě vzpomenou. Je to o tom, jakou chytnou snachu, kterou si syn vybere. Jim co by budoucím tchyním může snacha vyhovovat, mít k nim pěkný vztah, ale jestli sednou i snaše, jestli i snacha k nim bude mít takový pěkný vztah, stejně jako ony k nim.
Ja mám naštěstí dceru, která se ke své budouci tchyni chová hezky a vychází spolu.
@PetronelaMisa píše:
Ale je to pravda. Některé z nich tady, které mají syny, si ještě vzpomenou. Je to o tom, jakou chytnou snachu, kterou si syn vybere. Jim co by budoucím tchyním může snacha vyhovovat, mít k nim pěkný vztah, ale jestli sednou i snaše, jestli i snacha k nim bude mít takový pěkný vztah, stejně jako ony k nim.
Ja mám naštěstí dceru, která se ke své budouci tchyni chová hezky a vychází spolu.
@PetronelaMisa Jasně, máš dceru, co se chová hezky ke své budoucí snaše a zároveň máš švagrovou, která se k tobě chová hnusně atd…pamatuješ, jaks založila trollí téma, kdes napadala diskutující?
https://www.emimino.cz/…ankovani/17/
Nehledala jsem to z nudy, prostě si pamatuju tvůj netypicky Nick, jmenuje se tak jedna má kamarádka,…
@PetronelaMisa píše:
Ano, vzdycky to je o lidech, jak si sednou. Ale uprimne, kde je v tomto pribehu snacha tak hrozna? Ze neposila videa? Ze ma spatny gauc? Ze se nudi, kdyz k nim prijedou na navstevu?
to tak hrozne neni. Zato zakladatelka se zda, ze i kdyby byla snacha ze zlata, tak by si na ni stejne neco nasla. S takovyma lidma je tezke vychazet. ![]()
@PetronelaMisa a kde jsi najednou nabrala dceru, v diskusi o švagrové, jsi byla bezdětná??? ![]()
@Anonymní píše:
Syn studoval v Praze, kde už zůstal. Má tam práci a už i rodinu. Jeho ženu však nemohu snést. Málo k nám jezdí, asi kvůli ní. U jejich rodičů jsou pořád a k nám jezdí čím dál méně. Staví dům a mají ročního syna, pořád se na to vymlouvají. Ona že je prý unavená, že nemají výtah a bydlí v podkroví a přitom doma ani pořádně neuklidí. Vůbec nechápu, najednou jí dělá problém nosit jedno dítě a nákupy, jiné ženy nosí mnohem víc. Protože to prý syn kvůli stavbě nestíhá pomáhat. Taky aby jo. Když jsme u nich, mám pocit, že se přede mnou snacha jde schovat do vedlejší místnosti, jen co promluvím. Máte také někdo snachu z Prahy, co toho tolik nadělá?
Tenhle příspěvek jsi myslela opravdu vážně?
@stinga píše:
@PetronelaMisa a kde jsi najednou nabrala dceru, v diskusi o švagrové, jsi byla bezdětná???
@stinga Taky jste si toho všimla, že? Paní Petronela je už profláknutý troll
nebo třeba adoptovala dospělé děvče, které se bude vdávat.
@Eva111111 píše:
ono jsou i tchýně, co chápou, že jejich čtyřicetileté děti mají na starosti i jiné věci, než jezdit ob víkend za mámou (notabene se dvěma dětma a rozestavěným barákem - nehledě na koronu). Já osobně, jakožto matka kluka, doufám, že bude můj syn jednou dospělej chlap, co přijede na návštěvu párkrát do roka, já, když nebudu nemohoucí, pojedu k nim třeba jednou za měsíc (né na noc, ale na odpoledne), pomazlit se s vnoučatama nebo vypomoct, když budou chtít, ale jinak se jim do života nemontovat.
Já se taky s rodičema vidím nevím, jednou za čtvrtletí?
Prostě na tom, že synáčkové visí denně na telefonu a k mamince na oběd jezdí každý víkend, nevidím vůbec nic chvályhodnýho. Asi sem krkavec
![]()
@Eva111111 jenže co čeká když snachu má za tu nejhorší
. To je snad jasné že tam moc nejezdí, ale tchyně by se měla ptát proč
Snacha b musela být bez mozku aby jezdila k někomu kdo jí nesnáší ![]()