Proč dávat švagrové dárky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
15.11.20 23:14
@Anonymní píše:
Dobrý večer, raději anonymně. Týká se to rodinných vztahů.
Blíží se vánoce, spousta z vás, si i mezi dospělými dá na vánoce dárky pro potěšení, že jste si na těch druhých vzpomněli. Samozřejmě. :palec:
Ale tady jde o tohle.. Proč bych měla dávat dárek na vánoce švagrové, která semnou jedná z patra, za celé léta ode mě cokoliv odmítá, až na jeden výjimečný den-vánoce? Které nestojím ani za pozdrav, když není v přítomnosti moji rodiny. Před rodinou sluníčkové úsměvy, a bez její přítomnosti jedná, že ona je něco a já nic.
Proč na vánoce bychom měly před rodinou dělat jakože v pohodě, dát si dárečky, jakože jsme na sebe myslely?
Když celý rok ode mě cokoliv odmítá, proč já bych si od ní měla na vánoce něco vzít? V ten vánoční den před rodinou už by to byla jen přetvářka a tu já nesnesu i kdyby něco materiálního snesla modré z nebe. Největší a nejlepší dárek by pro mě byl, kdyby se před rodinou přestala přetvařovat, tak jak to dělá bez její přítomnosti a ukázala tu pravou tvář, stejně jak ji ukazuje jen mě.

Můžeš jí to říct na rovinu? Že už nechceš přetvářku, že se uleví vám oběma? Mě by to dost ulevilo. Říct si to z očí do očí. Vánoce mají být svátky, kdy se setkávají lidé, kteří se mají rádi. Pokud to tak mezi sebou necítíte, největší dárek pro Vás obě by bylo, jít si z cesty. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.20 04:19
@unuděná píše:
My vsechny jsme ti tu psaly uzitecne rady dokud jsi tu nezacala kopat kolem sebe ve snaze neodhalit tve jine diskuze. Jsi prvni clovek, co me za ty dlouhe roky existence na emiminu nahlasil, navic jsi ani nerekla za co, tak je to pro me docela prinosne, jsem zvedava co me ted ceka :mrgreen: :mrgreen:

Nevím už jak ti vysvětlit, že tady není diskuze, co kdo psal v jiných diskuzích. Nechápu, proč má někdo potřebu se tím zabývat. Mě zajímalo co jsem psala v prvnim příspěvku. Stačila odpověď. Za to, že má někdo potřebu se rejpat v ho… ech co bylo v jiný diskuzi, to je jeho problém.
Jestli při komunikaci s partnerem, když něco řešíš vytahuješ i to co bylo předtím, tak je mi tvého muže upřímně líto.
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.20 04:21
@SonaHanus píše:
Můžeš jí to říct na rovinu? Že už nechceš přetvářku, že se uleví vám oběma? Mě by to dost ulevilo. Říct si to z očí do očí. Vánoce mají být svátky, kdy se setkávají lidé, kteří se mají rádi. Pokud to tak mezi sebou necítíte, největší dárek pro Vás obě by bylo, jít si z cesty. :kytka:

Jenže ona bude dělat, že o nějaké přetvářce neví. To je marný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.11.20 04:22
@Russet píše:
Já tomu věřím. Někoho nesneseš a ptáš se, proč mu máš dávat dárek. Odpovídám, tak nedávej. Nikdo tě k tomu nemůže nutit.

Jo přesně :) :palec: Máš pravdu nikdo mě ktomu nutit nemůže 🙂 :kytka:

• Citovat
  • Upravit
53190
16.11.20 07:06
@Anonymní píše:
Nevím už jak ti vysvětlit, že tady není diskuze, co kdo psal v jiných diskuzích. Nechápu, proč má někdo potřebu se tím zabývat. Mě zajímalo co jsem psala v prvnim příspěvku. Stačila odpověď. Za to, že má někdo potřebu se rejpat v ho… ech co bylo v jiný diskuzi, to je jeho problém.
Jestli při komunikaci s partnerem, když něco řešíš vytahuješ i to co bylo předtím, tak je mi tvého muže upřímně líto. :mavam:

Ja uz ti odpovedela, hned v jednom z prvnich prispevku :jazyk: a to, ze v jine sve diskuzi pises o te stejne svagrove uplne jine veci, neni rejpani v ho. vnech, ale snaha o odhaleni lharky/trolla. Coz se holkam povedlo ;) kdyby mi manzel tvrdil, ze prede mnou nikdy nikoho nemel a pak vyslo najevo, ze je rozvedeny se tremi detmj, tak si pis, ze to na nej vytahnu :lol: :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24193
16.11.20 07:54

Zakladatelko, pokud se svagrova chová k tobě mimo přítomnost rodiny tak, ze tě ignoruje a nechová se k tobě hezky, tak bych jimaximalne pozdravila a šla bych si po svém. Pokud ty ji pozdravis a ona tobě na pozdrav ani neodpoví, značí to něco o ní. Dárek bych ji klidně dala, pokud to máte takto dane, ale přesně jak jsem tu četla v komentářích, dala bych ji sprchový gel či deodorant.
Bohuzel nikdy si nesednes se všemi, tak bych její přítomnost nevyhledavala. Pokud by se mě někdo ptal proč se s ni nebavím, řekla bych, ze z jejího chování mimo účast rodiny odvozují, ze ji jsem nesympaticka, i když mi to věřit nemusí. Víc bych nevysvětlovala. Proste bych se k ni chovala slušně, ale její přítomnost bych nevyhledavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33860
16.11.20 11:18
@Anonymní píše:
@unuděná hele ke mě se před moji rodinou přetvařovat nemusí. Nemám ráda, když si někdo hraje s mojí rodinou. K nám do rodiny přišla ona, ne já k nim. Taky nechápu proč nejedná na rovinu a přemáhá se k nám chodit. :nevim:
Proč před bráchou a druhým bráchou hraje divadlo.

Ty už si tady o švagrové několikrát psala že? Nechápu proč to pořád řešíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
16.11.20 12:05
@Anonymní píše:
Vidím, že je to marné, to byste musely vidět osobně. Chápu vás, že tomu se nedá ani věřit, že když to sem napíšu, tak nikdo neuvěří. Já bych taky nevěřila, kdybych to nezažila.
Holky a kluku já se vám nedivím. Tohle když někomu tady vyprávím, tak nikdo nechce ani věřit. :lol:

Tady vůbec nejde o to, zda ti věříme, jak se chová švagrová (i když si tedy nenapsala ani jednu konkrétní věc), ale o to, jak to popisuješ a jak tu reaguješ, protože to stojí za to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20859
16.11.20 12:07

Dobrý den,

zakladatelka byla pro někoik urážlivých příspěvků odtajněna. Anonymita není určena pro urážení ostatních. Jestli je troll nebo není… dost pravděpodobně je, když v několika dalších diskuzích lže a obecně jí nesedí fakta. Budeme se snažit ji odtajňovat, aby se jí lhalo hůř.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

Diana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4653
16.11.20 12:55

Slovy klasika - ta ženská je pod drogama. Myslím zakladatelku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80197
16.11.20 13:08
@Anonymní píše:
Boha mariu, já netrolim, psala se vážně!! Tobě někdo napíše slovo troll a ty se toho chytneš :roll: píšu o svagrove pravdu.

A kdy tu pravdu píšeš? Teď? Minule? Nebo to teprve přijde? Jsem celá natesena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80197
16.11.20 13:12
@Anna766 píše:
Já ty svíčky radím asi často :oops: protože to je dárek takový jako…no prostě milý, není drahý, takže můžou to koupit mamince třeba i děti, nebo když chceš darovat milou drobnost a nevíš coby…

Já zase svíčky považuji za šílený krám. To raději mýdlo, nebo třeba oříšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
16.11.20 13:13
@Anonymní píše:
Jestli při komunikaci s partnerem, když něco řešíš vytahuješ i to co bylo předtím, tak je mi tvého muže upřímně líto. :mavam:

Mila zakladatelko PetronelaMiso, tak uz nejsi anonym, dockala jsi se! :lol:
Nakonec te to lhani a urazky dohnalo aspon na teto diskuzi.

Jeste jednou davam odkaz na dalsi diskuzi zakladatelky, kde opet anonymne plive na svagrovou a ukazuje co je stejna zakladatelka i teto diskuze zac: https://www.emimino.cz/…rova-409087/

Timto dekuji @admin Diane za ferovost a spravedlive odkryti anonymity ulhaneho trolla! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149088
16.11.20 13:18
@inkakřivák píše:

No a vidíš, mě by oříšky nepotešily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
16.11.20 13:20
@inkakřivák píše:

No a v tom vidím kouzlo a smysl dárků - zamyslet se, co ten člověk má/nemá rád a snažit se mu vybrat takový dárek, který ho potěší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí