Nemůžu snést snachu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21415
16.12.20 17:13
@Markéta80 píše:
@Eva111111 jenže co čeká když snachu má za tu nejhorší :?. To je snad jasné že tam moc nejezdí, ale tchyně by se měla ptát proč ;) Snacha b musela být bez mozku aby jezdila k někomu kdo jí nesnáší :mrgreen:

mám takové tušení, že ten poslední argument bude v určitých kruzích vyhodnocen jako irelevantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
16.12.20 19:42

@PaníBovaryová :mrgreen: :mrgreen: Kdo ví jaké tam jsou i vtahy- matka-syn :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
21.12.20 14:33
@Quertizop píše:
Já jsem z Prahy a mám příšernou tchýni, je tak nesnesitelná, že se musíme vymlouvat na to, že stavíme barák a máme ročního syna a… moment :think:

Že by náhoda? :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.20 17:26

Nelíbí se mi chování snachy

Milá zakladatelko, přála bych ti mojí snachu, byla bych zvědavá co by si dělala. Doporučují ti své chování změnit, jinak hrozí že o syna příjdeš. Každopádně bych si chtěla, na svou snachu taky trochu postěžovat. Snacha má kolem pětadvaceti, svým chování mi ale připomíná mého pubertálního syna. Když jsou u nás se synem návštěvě, nebo mi u nich tak si velmi často hraje na mobilu, navíc má zapnutý zvuk. Když jsme mi u nich tak nic neříkám. Když byli oni u nás a ona měla zapnuty zvuk, zrovna kdy jsme večeřeli a povídali si, tak jsem se už neudržela a upozornila jsem ji jestli si to nemůže vypnout, tak protočila očima a zamumlala něco drzého. Když se u nás sama zastavila, že měla cestu kolem, tak mi nejdřív ani nezavolala ani nenapsala. To mě tehdy taky dost vytočilo, já nemám nic proti tomu aby se u nás někdy sama zastavila, ale mohla upozornit, já tehdy měla ještě nervy, protože že jsem se pohádala s manželem. Ale snažila jsem se byt milá, no ale když mi řekla že mám bordel tak jsem měla chuť dat jí facku, přesto jsem se ještě držela a normálně jí odpověďela že jsem neměla čas. Nabídla jsem jí něco k pití, ona se zeptala jestli nemám něco navařeno, že má hlad, tak jsem opět řekla že jsem neměla čas. Pak si doslova poručila ať něco uvařím, to už jsem se neudržela a vyjela na ní že přece nejsem žádná restaurace a že se mi její chování nelíbí. Ona mě pak žačala urážet. Syn se se mnou kvůli tomu nechtěl bavit, musela jsem jí omluvit. Mám sní další ne zrovna hezké zážitky. Pak mi na ní vadí že syna i využívá, to já ale neřeším, žije sní syn a jemu to nevadí nebo nedochází. Když k nám syna zvu, tak musí přijít i jeho přítelkyně, bez ní nepřijde. Takže sní musím byt v kontaktu a dál snášet její drzé chování.

• Citovat
  • Upravit
30.12.20 22:10

Snacha to asi nemá moc lehkes vama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
30.12.20 22:14
@Anonymní píše:
Milá zakladatelko, přála bych ti mojí snachu, byla bych zvědavá co by si dělala. Doporučují ti své chování změnit, jinak hrozí že o syna příjdeš. Každopádně bych si chtěla, na svou snachu taky trochu postěžovat. Snacha má kolem pětadvaceti, svým chování mi ale připomíná mého pubertálního syna. Když jsou u nás se synem návštěvě, nebo mi u nich tak si velmi často hraje na mobilu, navíc má zapnutý zvuk. Když jsme mi u nich tak nic neříkám. Když byli oni u nás a ona měla zapnuty zvuk, zrovna kdy jsme večeřeli a povídali si, tak jsem se už neudržela a upozornila jsem ji jestli si to nemůže vypnout, tak protočila očima a zamumlala něco drzého. Když se u nás sama zastavila, že měla cestu kolem, tak mi nejdřív ani nezavolala ani nenapsala. To mě tehdy taky dost vytočilo, já nemám nic proti tomu aby se u nás někdy sama zastavila, ale mohla upozornit, já tehdy měla ještě nervy, protože že jsem se pohádala s manželem. Ale snažila jsem se byt milá, no ale když mi řekla že mám bordel tak jsem měla chuť dat jí facku, přesto jsem se ještě držela a normálně jí odpověďela že jsem neměla čas. Nabídla jsem jí něco k pití, ona se zeptala jestli nemám něco navařeno, že má hlad, tak jsem opět řekla že jsem neměla čas. Pak si doslova poručila ať něco uvařím, to už jsem se neudržela a vyjela na ní že přece nejsem žádná restaurace a že se mi její chování nelíbí. Ona mě pak žačala urážet. Syn se se mnou kvůli tomu nechtěl bavit, musela jsem jí omluvit. Mám sní další ne zrovna hezké zážitky. Pak mi na ní vadí že syna i využívá, to já ale neřeším, žije sní syn a jemu to nevadí nebo nedochází. Když k nám syna zvu, tak musí přijít i jeho přítelkyně, bez ní nepřijde. Takže sní musím byt v kontaktu a dál snášet její drzé chování.

A ty neumíš snaše říct, že se Ti návštěva zrovna nehodí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21415
30.12.20 22:15
@Anonymní píše:

to sis asi nevzala brýle a spletla sis ji se svým pubertálním synem, jinak to není možné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
2.1.21 23:41
@Anonymní píše:
Syn studoval v Praze, kde už zůstal. Má tam práci a už i rodinu. Jeho ženu však nemohu snést. Málo k nám jezdí, asi kvůli ní. U jejich rodičů jsou pořád a k nám jezdí čím dál méně. Staví dům a mají ročního syna, pořád se na to vymlouvají. Ona že je prý unavená, že nemají výtah a bydlí v podkroví a přitom doma ani pořádně neuklidí. Vůbec nechápu, najednou jí dělá problém nosit jedno dítě a nákupy, jiné ženy nosí mnohem víc. Protože to prý syn kvůli stavbě nestíhá pomáhat. Taky aby jo. Když jsme u nich, mám pocit, že se přede mnou snacha jde schovat do vedlejší místnosti, jen co promluvím. Máte také někdo snachu z Prahy, co toho tolik nadělá?

Jen když čtu jak píšeš a jak o ní píšeš, tak mám dost. Nedivím se že k tobě nejezdí a to neznám žádné podrobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
2.1.21 23:49

Mam taky rocni dite a jedno, domácnost, dům a jsem z toho unavená, tedy ne uplne, ale courat neustale po navstevach se mi skutecne nechce. Jsem rada za chvili klidu a ano, také casteji jezdime k nasim, protoze jsou blíž a ve finale, stejne si vezmou syna a my máme chvíli respektive já čas i na sebe a jine veci.
K rodicum manzela moc nejezdime, oni mu moc nechybi a sami neprijedou jen tak… tak co? Me spis prijde normalni u tech malych deti, kteri maji to sve teritorium a DOMA se citi nejlip, maji tam hracky, kde si zdrimnouz atd… a kdy je fuška je obléct a dopravit autem, zkrátka jet se podivat za vnoucetem, nez neustale tahat vnouče někam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
2.3.24 17:41

:))

Z Prahy ne, ale moje známá má naopak tchýni mimo Prahu, která nechápe, že kamaradka:

• když nemá hlídání a msnžel v práci, ona dítě ve 35 letech, tak už je opravdu unavená, každý to má jinak,
  • vymlouvat se na Prahu je ubohost. Každý ke nějaký, v kterékoli době jakémkoli místě
  • její tchyne ji komanduje a urazí před mužem, tak abyste taková nebyla taky!
@Anonymní píše:
Syn studoval v Praze, kde už zůstal. Má tam práci a už i rodinu. Jeho ženu však nemohu snést. Málo k nám jezdí, asi kvůli ní. U jejich rodičů jsou pořád a k nám jezdí čím dál méně. Staví dům a mají ročního syna, pořád se na to vymlouvají. Ona že je prý unavená, že nemají výtah a bydlí v podkroví a přitom doma ani pořádně neuklidí. Vůbec nechápu, najednou jí dělá problém nosit jedno dítě a nákupy, jiné ženy nosí mnohem víc. Protože to prý syn kvůli stavbě nestíhá pomáhat. Taky aby jo. Když jsme u nich, mám pocit, že se přede mnou snacha jde schovat do vedlejší místnosti, jen co promluvím. Máte také někdo snachu z Prahy, co toho tolik nadělá?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33743
3.3.24 13:35
@Keltka píše:
Z Prahy ne, ale moje známá má naopak tchýni mimo Prahu, která nechápe, že kamaradka:
  • když nemá hlídání a msnžel v práci, ona dítě ve 35 letech, tak už je opravdu unavená, každý to má jinak,
  • vymlouvat se na Prahu je ubohost. Každý ke nějaký, v kterékoli době jakémkoli místě
  • její tchyne ji komanduje a urazí před mužem, tak abyste taková nebyla taky!

Diskuze je stará víc jak 4 roky :lol: Ale je fakt, že takovou tchyni bych nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová