Nenastoupila jsem do práce na ÚP, co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2417
5.6.24 12:46
@arinecka píše: Více

Presne tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59410
5.6.24 12:46

@Palpamm chyba byla se sestěhovat po tak krátké době. nebo spíš vše pustit a jít k němu. Nic moc pěkného bych nečekala, jen otázka času kdy mu začne vadit dítě. Sotva se nastěhuješ a už má problém. Možná tě jen chtěl připravit o veškeré peníze. fakt si dávej pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41532
5.6.24 12:47
@Palpamm píše: Více

jako že jsi kývla na novou práci? ze dnes nastoupíš? a dítko jsi chtěla nechat zamčené v koupelně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44208
5.6.24 12:55
@Ivan PPZ píše: Více

I přes to, že diskuze je téměř jistě také, není tak častá varianta, že by UP našel matce malého dítěte hned práci a ještě v místě nového bydliště.

Píše, že je na UP zaregistrovaná měsíc, TP měnila před týdnem. Takže UP musí mít v místě starého bydliště.
Navíc není vůbec problém s dítětem na UP chvíli pobýt, zažádat třeba o rekvalifikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
5.6.24 13:19

@Keyllah A prosím? :lol: Ježíš proč bych zamykala v koupelně, Kdybych ho zamkla v koupelně a šla do práce tak tady nic přece nepíšu a jsem v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
5.6.24 13:27

@Palpamm A proč jsi neřekla v té práci, že nemáš hlídání, že tě nemůžou přijmout? Nebo sis myslela, že to hlídání od babičky je na sto procent domluvené?
Když už jsi tu doporučenku od ÚP dostala, tak bych v té práci na rovinu řekla, že nemam hlídání a omlouvám se, nemůžu nastoupit. Nebo co jsi jim řekla? :think:
A registrace na pracáku ti zřejmě skončila včera, když ode dneška máš nástup do nové práce. Takže by ses tam asi musela zaregistrovat znova, což asi nepůjde, protože jsi porušila nějaký jejich podmínky.

Nejlepší teď bude se nahlásit na té pojištovně jako osoba pečující o dítě, jak už tu někdo zmínil. A pak přemýšlet o návratu do svého města, bych řekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
5.6.24 13:38

Já nechci být hnusná, ale napadá mě, jestli tady zakladatelka není sestra od té, co jí skončila neschopenka a taky sedí doma a čeká, že to nějak vyhnije…

• Citovat
  • Upravit
30
5.6.24 13:39

@LiduNe Nene žádnou segru nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9098
5.6.24 15:46
@Palpamm píše: Více

Tak pro mě jsi třeba hloupá a šíleně nezodpovědná. Očividně ti ty vztahy opravdu nejdou a místo abys myslela hlavně na dítě, tak po půlročním vztahu zahodíš všechny jistoty a běžíš za člověkem, kterého prakticky neznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
5.6.24 17:07

@Palpamm Tady si většina lidí léčí svoje komplexy.
Neudělala jsi dobře, přítele znáš půl roku, spálila jsi za sebou všechny mosty a šla k němu bydlet. Navíc píšeš, že jsi s ním měla peklo ohledně toho, že nejdeš do práce. S ním si ještě užiješ.
On se Tě ani nezeptal, jak máš hlídání vyřešené? Je to hloupé i k těm lidem v té práci, do které jsi měla nastoupit, že jsi jim nedala ani vědět, na druhou stranu, byla bys ve zkušebce a mohla bys jim odejít z hodiny na hodinu. S tím u nováčka musejí počítat
Asi bych na tvém místě šla k praktickému doktorovi, aby Ti vystavil papír, že jsi nemohla nastoupit, třeba Ti vyhoví.
Myslím, že úřady Ti to teď neulehčí, snad jen ten papír od doktora pomůže, ale je to tedy hodně blbá situace, jsi nezodpovědná a zmanipulovaná s prominutím nějakým blbem, kterého ani neznáš a který fakt partner roku nebude. Hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
5.6.24 17:10
@Markéta80 píše: Více
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
4368
5.6.24 17:42

Docetla jsem, zakladatelko, dostala ses do pekny bryndy kvuli chlapovi… ehm… jeho chovani je dost za hranou, chova se k tobe jako k dojne krave…
a bude hur to mi ver…
sbalila bych sebe a maleho a hledala vsechny cesty jak se vratit odkud jsi prisla… teda tim myslim mesto, jiny pronajem… trebas pujde spousta veci jeste vratit… nebo k tvoji rodine… to uz je fuk, zalezi jake mas moznosti…
ale tento chlap je jeden obrovsky vykricnik, dost lidi vcetne me ma obavy, ze se typek projevi jeste hur casem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
5.6.24 17:51
@maminaAJ píše: Více

Teď je ještě ta nejlepší doba odejít, za nějakou dobu to může být mnohem horší.

• Citovat
  • Upravit
4368
5.6.24 18:06
@Klopotkova píše: Více

mam obavy ze to zakladatelka nezvladne, malokdo by se dokazal vzdat sveho snu „lepsiho zivota“ za tak kratkou dobu, bude radsi hledat cesty aby to fungovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
5.6.24 19:20

Mě teda nejvíc překvapuje, že bys dala malého hlídat úplně cizí ženské. Kolikrát si tu babičku viděla? Prosím tě, myslí hlavně na malého. Chlap se najde vždy, ale syna máš jen jednoho. Tvůj přítel bude pěkný vychcánek a k malému to na nějaký vřelý vztah také nevypadá. Na druhou stranu je dobře, že se vybarvil už teď. Já bych se sbalili a vrátila se zpátky domů. S otcem dítěte vycházite dobře, to je fajn. S tvými rodiči máte dobré vztahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat