Není čárka na 18dpo slabá?

5.12.23 17:25

Není čárka slabá?

Není čárka slabá?

Příspěvek upraven 04.01.24 v 18:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.12.23 17:54

Také jsem měla takto slabou, ale podle krevních testů HCG krásně stoupá, takže tímto bych se moc neřídila. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
5.12.23 18:26

@Žáža2000 a dpo vis urcite? Jestli ano, dalnice by mela byt, jestli ne, tak bych byla v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35820
5.12.23 18:41

Normální čárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.23 19:07

@DandátkoP no 17.11 (17dc) bylá podle mě ovu, soudím podle hlenu a bolesti v podbřišku ale samozřejmě je možný že oplodnění mohlo být i později. Ale zase potom 5. den po ovu jsem měla hnědý výtok (asi nidace) a tam jsem pak 10 den po ovu ze srandy udělala test a byl tam miniaturní duch, tak jsem pak testovala dál a čárka sílí ale extrémně pomalu mi přijde. Ale ty cykly mám delší, občas nepravidelný ale většinou je to tak 31-34 dní. Minule mi pomalu sílila čárka a nakonec z toho bylo podezření na MT ale naštěstí v den nástupu na laparo HCG kleslo tak jsem se tomu vyhla. Takže teď samozřejmě trochu šílím 😥 že to bude podobný a že příště už mě laparo nemine a takový blbosti, snažím se myslet pozitivně ale nejde mi to. Volala jsem dr, objednala mě na pondělí měla bych být 5+5 a prý by mohl být vidět aspoň třeba váček, krev mi prý brát nebude, že je to zatím zbytečný, že si mám jít jako samoplátce ale zjistila jsem že u nás to stojí 480 Kč, plus bych musela jít aspoň 2×-3× což mi přijde moc peněz 😮‍💨

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2671
5.12.23 19:15

Holky, asi mě budete kamenovat, ale proboha, proč se ženete k dr. tak brzy, co tam chcete vykoukat? Pokud nemáte problémy, nešpiníte, nic nikde nebolí, není to vaše druhé a další těhotenství při RH- atd., tak je vhodné jít k lékaři nejdřív po 7t, kdy bude srdeční akce již viditelná a vy z toho budete mít i nějaký ten požitek. Takhle předčasné kontroly jsou o ničem, zdravotnictví to stojí akorát peníze navíc a vy jste v nervu, že to srdíčko tam ještě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.23 19:20

@Sunlight515 já byla u všech těhu až 7+ ale tentokrát jdu poprvé brzo, skrz minulou zkušenost, špinění a další věci okolo, nevidím na tom nic špatného že mě objednala takto, lepší než abych přišla pozdě ale chápu že to tak máš ale tohle teď neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
5.12.23 19:44

@Sunlight515 v 5+5 uz jsem mela videt srdicko. Jinak proc by mely zensky chodit s rh- driv na kontrolu? U nas se driv teda nechodi ani s rh- :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
5.12.23 19:46

@Žáža2000 chapu. Hele ja s tim mam taky blby zkusenosti, kdyz to sili takhle pomalu, takze verim, ze jsi ve stresu. Ono stejne nezbyva nic jinyho, nez cekat. Drzim moc palce, at to ted dopadne dobre. :) jinak jako samoplatce staci 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.23 07:58

@DandátkoP dneska clear blue ukazuje 2-3 tak snad je to ok 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
6.12.23 08:09

@Žáža2000 je zbytecny delat clear blue, je lepsi testovat stejnym testem, abys videla jak to sili. Clear blue jede jen na zaklade silici carky uvnitr, jakmile dosahnes urcity hladiny hcg, ukaze tohle. Me treba ukazoval 2-3 uz nekdy 13dpo, protoze jsem mela hcg hodne vysoky (byla jsem na krvi po ivf) Zkousela bych spis mama test furt, abys videla zmenu. Tfuj tfuj preju moc stesti a dej vedet po ulztazvuku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.23 10:10

@DandátkoP děkuji moc, dám vědět 😊
Mama vypadá že sílí pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35820
6.12.23 11:03

Těhotná jsi. Testy už neřeš. Objednej se za tři týdny na kontrolu u gynekologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.23 12:08

@JancaS84 jojo už jsem objednaná na příští týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.23 12:09

@JancaS84 jojo už jsem objednaná na příští týden

• načítám...
  • Citovat