Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj môj Samko má už skoro 3 mesiace a nereaguje bojom sa že je hluchy vyšetrenia v nemocnici mu síce viseli fajn ale teraz sa bojom smeje sa len keď sa neho pozeram
A když si za něj stoupneš a řekneš mu nějaký vtip, tak se nesměje? Divné ![]()
Ahoj, na co nereaguje? Jestli je na vyšetřeních všechno v pořádku, tak bych se moc nebála, ale na další prohlídce na to doktorku upozorni, ať máš klid, malá třeba ve třech měsících koukala jenom na pravou stranu, ať jsem na ní z leva volala, chrastila chrastítkem, nebo jí šimrala, tak se jí prostě otočit nechtělo a nebylo to nic patologickýho, když pak měla náladu, tak se začala otáčet a pořádně na okolí reaguje až cca od 5. měsíce
Jestli má vyšetření v pořádku, tak se nestrachuj. Kluk se nesmál skoro nikdy minimálně první půl rok. Nelekne se náhlého hluku? Ani sebou netrhne, když něčím zašustíš, praštíš apod.? Třeba je to jen velký pohodář ![]()
A na jaky typ zvuku nereaguje? malemu bylo ve 3 mesicich jedno vsechno - klidne spal, kdyz jsem srotovala pet lahve. za to ted ho vzbudi i tuknuti lzicky…
No dúfam že je to tak pretože by som neprežila keby bol hluchy ale aspoň viem že slepými neni
@Sophitinka píše:
No dúfam že je to tak pretože by som neprežila keby bol hluchy ale aspoň viem že slepými neni
No, doufám, že to nemyslíš vážně ![]()
@Gladys
to bych od tebe teda nečekala, většinou jsi ta co odpovídá k věci ![]()
@Sophitinka postav sa tak aby ťa nevidel a poriadne tlieskni a uvidíš, či sa vyľaká. Drastické, ale budeš vidieť, že počuje
ale ak má vyšetrenia Ok, bude to v poriadku, malá na tom bola rovnako a dneska už reaguje i na svoje meno. Neboj, buď kludná a nezakladaj na jednu tému dve diskusie, admin to potom musí mazať ![]()
Teraz som skúšala nezľKol sa iba vyvrátil hlavu hádam ani hluchy nieje
@gabriela82 to je tím deštěm ![]()
@Manticora
hned je ten den veselejší ![]()
@Sophitinka píše:
Teraz som skúšala nezľKol sa iba vyvrátil hlavu hádam ani hluchy nieje
no tak hlavně žes nám tu na to založila diskuzi, abychom všechny teď mohli jásat, že není hluchý
No tak hurá sláva, příště nejdřív přemýšlet