Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A ne není malý, nekoukej na tabulky. Moje taky není tabulková.
@Anonymní píše:
@EvieK tak jasně že 3.77cmale stále to nejsou 4cm a vejš.
Neboj už jsem to opravila, špatně jsem tě pochopila. Hele moje taky nikdy neměla tolik co všude píšou a je v pořádku. Některé miminka jsou menší, některé větší.
A myslíš, že je doktor opravdu tak přesný, že dokáže změřit plod v milimetrech? Ta velikost se počítá podle toho, kde doktor klikne, může se lišit. Jen pro představu, před porodem měla dcera odhad 3600g a narodila se o 900g lehčí. Je to jen odhad.
A jako fakt si myslíš že by ti nic neřekl, kdyby se mu něco nezdálo?
@lachtanice86 Někteří jsou tací, že vyckavaji a dopředu nestresuji. Bohužel takové znám. ![]()
Nečti, neporovnávej, pokud je s tím v pohodě doktor, tak je to prostě dobrý. Jo a Euthyrox bere snad každá druhá a velikost plodu určitě neovlivní ![]()
Taky bych neporovnavala podle tabulek.
A hlavně jde taky o to jak měří.
V jeden den mi dr zmerila odhad 4kg a další týden jiný dr v nemocnici 2.1kg malá se narodila o den později 2.7kg ![]()
Holky,
po roce se nam konečně zadarilo! Prožívám nejkrásnější období života, i když je mi stále nevolno. Nicméně mám na Vás otázku. Dle Už jsem 11w+1d-+8 a velikost plodů má pouze 37,7mm není miminko na tyto týdny malé? Co všude koukám, mělo by mít už přes 4cm.. Nemůže to být třeba tím, že beru euthyrox na štítnou žlázu? Začínám mít obavy.. Díky za každou vaší odpověď