Neohlášené návštěvy babičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.10.23 11:18
@Sisika9 píše:
Ty extra uklízíš, když má přijít máma? To už je diagnóza :roll:

To není diagnóza ale obrana proti stěhování si jakej máme doma bordel a smrad. Což tu bylo vždycky a když jsem zatrhla její potřebu tu uklízet mlčela ale stěžovala si jemu a ten se pak podřekne. Akorad to vede k dohadům.
Nesnáším když mě na něčem tchyně nachytá.

• Citovat
  • Upravit
3792
20.10.23 11:28
@Anonymní píše:
To není diagnóza ale obrana proti stěhování si jakej máme doma bordel a smrad. Což tu bylo vždycky a když jsem zatrhla její potřebu tu uklízet mlčela ale stěžovala si jemu a ten se pak podřekne. Akorad to vede k dohadům.

Proč vyvoláváš hádky s chlapem protože se jeho matce nelíbí jak uklízíte? To je jen a jen její problém, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.23 11:47
@Sisika9 píše:
Proč vyvoláváš hádky s chlapem protože se jeho matce nelíbí jak uklízíte? To je jen a jen její problém, ne?

Hádky nebo spíš neschody máme proto že mi tu vůbec řekne. Že si matka stěžovala. Kdbydy mlčel nemusela bych podle něj šíleně přehánět s úklidem. :nevim: mě už babička nestěžuju vždycky ji odrážím no a tak si to nechává na něj.

• Citovat
  • Upravit
3792
20.10.23 11:52
@Anonymní píše:
Hádky nebo spíš neschody máme proto že mi tu vůbec řekne. Že si matka stěžovala. Kdbydy mlčel nemusela bych podle něj šíleně přehánět s úklidem. :nevim: mě už babička nestěžuju vždycky ji odrážím no a tak si to nechává na něj.

Proč si to ale bereš vůbec na sebe? Kdyby chlap přišel s tím, že si jeho máma myslí, že máme špatně uklizeno, tak se zasměju, že by asi měl víc uklízet :nevim: a je mi to fakt úplně fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
20.10.23 11:56
@Anonymní píše:

Tak až přijde, musis ji sebrat vítr z plachet a postezovat si, jakej mate doma bordel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
20.10.23 12:00
@Anonymní píše:
Hádky nebo spíš neschody máme proto že mi tu vůbec řekne. Že si matka stěžovala. Kdbydy mlčel nemusela bych podle něj šíleně přehánět s úklidem. :nevim: mě už babička nestěžuju vždycky ji odrážím no a tak si to nechává na něj.

Tak at si to partner uklidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
20.10.23 12:45

Mě by zajímala strana manžela, ono bůh ví jak to ve skutečnosti je. :D protože jinak já nechápu, jak dospěla žena nedokáže napsat, že dnes nemá čas :lol: vy tady odsuzujete manžela, ale možná, kdybychom slyšeli jeho stranu tak by nakonec vše bylo Jinak.

A ano autorka mi připadá dost nesvepravna, když nedokáže jako dospělá osoba s dětmi, napsat chlapovi, že nebudou doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
20.10.23 12:50
@Anonymní píše:
@Bytsamsebou děkuji, ale partner o mých plánech ví!!! Tady se jedná o mamku a její plány dle jejích potřeb a nálady.

Tak proč jí partner rovnou měna sak, že nejsi doma…??? Asi s tou komunikací on a jeho matka má problém hlavně on :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2612
20.10.23 13:20
@Anonymní píše:

Jednoduché- nelíbí se ti tu, tak sem nechoď. Tím veškeré dohady odpadnou. Tchýně není policajt. Ty nejsi malý harant, aby tě nachytala při nějaké lumpárně. Pokud jí vadí provozní binec, ať nechodí. Mimochodem, mám doma obecně fakt pořádek, mimo kutlochy pubertaku, které nepovažuji za svůj problém. Čili před návštěvou neuklizim. Pokud přijdu někam kde je na můj vkus bordel, soustředím se na hostitele, ne na stav jeho domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
20.10.23 13:24

@elda A to ja zas mam takovy ten provozni bordel rada, je to pro me signal, ze jsem tomu dotycnemu blízká a nema potrebu si pred mou navstevou na neco hrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
20.10.23 17:42

Mě jen napadla taková legrace, ale fakt ze života.
Tady nade mnou @j.a.n.i1 naprostej souhlas, mám to tak taky.
Ale obecně nemám přepadovky ráda, protože prostě jsem doma, mám klid a můžu jít kdykoliv kakat. Mám to asi z doby, kdy takhle matka přepadávala moc ráda, párkrát nám přišla nebo zavolala ještě za mladých časů do sexu, a naprosto jasně jsem se mohla spolehnout, když jsem je cítila, že by mohli přepadovku udělat, že to udělaj přesně ve chvíli, kdy si konečně sednu na záchod po celým dnu. Fakt. Nevím, co to měli za čuch, ale měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
20.10.23 17:51

Nečetla jsem celou diskuzi, ale teda zakladatelko, nechápu. Vyřiď přes přítele - jeho telefon, ať nejezdí. Pokud je přítel nedostupný, neruš své plány a prostě nebudeš doma. Její oznámení o příjezdu je jen její problém. A tak to má taky zůstat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6867
20.10.23 18:50

Tak co ojela jsi? Nebo jsi čekala na tchýni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8526
20.10.23 18:54
@Náměsíčná píše:
Tak co ojela jsi? Nebo jsi čekala na tchýni?

Beztak čekala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová