Neohlášené návštěvy babičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.10.23 19:02

Ma. tchyne take vola manzelovi, ale ve stylu. Za 5 minut jsem u vas, jsem na ceste.
Kdyz manzel neni doma, vola mne a prvni „jste doma?“ opatrne se zepta. Kdyz reknu, ze jo - „Protoze mamka jsee za chvilku stavi..“
Pekny podraz. :roll: Navic toleruje tchyninu neomalenost a ono se to stupnuje. V posledni dobe uz nevola ani ze je na ceste a rovnou prijede. I kdyz vi, ze jedeme pryc, sedne si a vyzaduje obsluhu. Naposledy jsem ji uz chtela neomalene rict, ze odjizdime a nebudeme ji varit kafe a obed, ale zacala bourka a utikala si schovat kytky. Jak bozi zasah

• Citovat
  • Upravit
65223
20.10.23 19:08
@Náměsíčná píše:
Tak co ojela jsi? Nebo jsi čekala na tchýni?

ty vogo, já četla ojela jsi ji? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
20.10.23 21:11
@vokishka píše:
ty vogo, já četla ojela jsi ji? :mrgreen:

Neblbni, ještě by se ji (tchyni) to líbilo a má ji tam furt 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21426
20.10.23 22:42
@j.a.n.i1 píše:
Neblbni, ještě by se ji (tchyni) to líbilo a má ji tam furt 8o

Nebo by se ji nadobro zbavila. Zalezi, cim by ji ojela. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
21.10.23 08:03
@Anonymní píše:
Ma. tchyne take vola manzelovi, ale ve stylu. Za 5 minut jsem u vas, jsem na ceste.
Kdyz manzel neni doma, vola mne a prvni „jste doma?“ opatrne se zepta. Kdyz reknu, ze jo - „Protoze mamka jsee za chvilku stavi..“
Pekny podraz. :roll: Navic toleruje tchyninu neomalenost a ono se to stupnuje. V posledni dobe uz nevola ani ze je na ceste a rovnou prijede. I kdyz vi, ze jedeme pryc, sedne si a vyzaduje obsluhu. Naposledy jsem ji uz chtela neomalene rict, ze odjizdime a nebudeme ji varit kafe a obed, ale zacala bourka a utikala si schovat kytky. Jak bozi zasah

Na otázku „jste doma?“ bych odpovídal „záleží proč“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33684
21.10.23 08:09
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím, jak se zachovat při neohlášených návštěvách babičky? Třeba dnes… partner v práci a pípla mi od něho SMS, že dnes mu psala, že přijede jeho mamka. Já jiné plány, takže s dětmi musím sedět na zadku... upozorňuji, že s tchýní jsem měla normální vztah, ale vzhledem k jejím zdravotním problémům v létě ( ne fyzické), kdy u nás byla každý den " s kecama", si k ní znovu musím vybudovat důvěru. Proto jsem taky chtěla, aby u jejích návštěv vždy byl partner.
Jak se zachovat? Dnešek přežít a pak si promluvit s partnerem? Mám strach i o děti… v létě mi při jejích návštěvách brečely v náručí. Děkuji za rady.

Proč musíš sedět na zadku? Ona ti ani nedá vědět osobně, chlap ti jen pošle sms a ty hned svoje plány rušíš? Poslala bych mu sms, že už mám jiné plány, a matce atˇvyřídí že nebudu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17204
21.10.23 09:21

Omyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21426
21.10.23 17:25
@asddsa píše:
Na otázku „jste doma?“ bych odpovídal „záleží proč“.

Videla jsem fotku. Zenska s telefonem u ucha vykukuje ze dveri, natahuje se po venkovnim zvonku a do telefonu rika „Promin, musim koncit, nekdo zvoni“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1591
21.10.23 19:11
@malákráličice píše:
Videla jsem fotku. Zenska s telefonem u ucha vykukuje ze dveri, natahuje se po venkovnim zvonku a do telefonu rika „Promin, musim koncit, nekdo zvoni“. :mrgreen:

taky jsem ji dneska viděl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
21.10.23 19:40

Já hlavně nechápu, proč bys musela být doma, když si to milostivě rozhodne jeho matka. Copak ty mu necháš na krku svoji mámu, když přijede? A obzvlášť, když si mu výslovně řekla, že s ní sama doma nebudeš? To tě tvůj manžel vůbec nerespektuje a ty si to necháš líbit? Já bych to vůbec neřešila (užívám si své zdravé sobectví) a dělala si co chci já a děti. Je to její problém (a tvého manžela), že vždy rozhodne, kdy se uráčí přijet. Kdyby měla kapku ohledů a vychování, tak její první věta zní:„nevadilo by vám kdybych přijela v…“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
7.7.24 17:44
@Roxy ivka píše: Více

Starší diskuze, přesto dodám, že tohle ale dělá poměrně dost chlapů. Je potřeba je z toho rázněji vyléčit. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová