Neohlášené návštěvy babičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10883
20.10.23 08:12
@j.a.n.i1 píše:
Jaky informacni sum mezi partnery, jasne je tu psano, ze ona si nepreje navstevy sve tchyně v době, kdy tam nebude partner.
Takže by to melo znít:
Př. Volá mu matka: ahoj, co dnes děláte? Jste doma, že bych se stavila návštěvu. On: no, já jsem v práci, takže se to nehodi, ale zitra po 17 hodině budeme doma, tak se stav zitra. Šlus, nazdar

Však to píšu nahoře, že za všechno tím pádem může partner :lol:! Šlus, nazdar :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
20.10.23 08:13
@Anonymní píše:
@Bytsamsebou děkuji, ale partner o mých plánech ví!!! Tady se jedná o mamku a její plány dle jejích potřeb a nálady.

No, ale zvysoka na ne ser…, to se jinak napsat neda… Tedy problem je PARTNER, nikoliv tchyně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
20.10.23 08:13
@Anonymní píše:
Dobře, ještě doplnění: partner o mých plánech ví, to jen jeho mamka si plánuje svůj volný čas dle sebe a nebere ohled na ostatní.

Tak proč napsal tobě, že mamka přijede, místo aby napsal ji, že nebudete doma? O to spíš bych mu napsala, Vždyť víš, že nebudeme doma. A nebyla doma. :nevim: nenech sebou vybírat podlahu, nebo tě nebudou brát vážně nikdy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
20.10.23 08:18

Tak zavolej/napiš tchýni sama, že máš jiné plány a doma nebudeš, a nabídni jí nějaký jiný termín, až se vám to s partnerem bude hodit. Ono je nejlepší tyhle věci řešit na přímo, ne přes prostředníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5242
20.10.23 08:21

Partnerovi bych napsala, ze mam jine plany, at tchyne prijede jindy. A normalne bych odesla. Jeho boj, kdyz ji to nevyridi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
20.10.23 08:22
@Thomassss píše:
Tak zavolej/napiš tchýni sama, že máš jiné plány a doma nebudeš, a nabídni jí nějaký jiný termín, až se vám to s partnerem bude hodit. Ono je nejlepší tyhle věci řešit na přímo, ne přes prostředníka.

A proč jako, aby ten prostrednik mohl slibit cokoliv a vzdy byl z obliga. Ona o navstevu evidentně nestoji, tak proc by se mela angazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
20.10.23 08:22
@j.a.n.i1 píše:
A proč jako, aby ten prostrednik mohl slibit cokoliv a vzdy byl z obliga. Ona o navstevu evidentně nestoji, tak proc by se mela angazovat.

Ty jsi dnes vstala zadkem napřed? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
20.10.23 08:25
@Thomassss píše:
Ty jsi dnes vstala zadkem napřed? :think:

Ne, proč? Jen protože mam nazor, ze se nema resit neco za partnera, kteremu je muj nazor a me (zde zakladatelky samozřejmě) pocity uplne u zadku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35862
20.10.23 08:32

Ne, problém je tvůj partner co nedokáže matce říct ať k vám přijde jindy, že nebudete doma. A i ty, že sklapneš a čekáš doma. Jako proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
20.10.23 08:49
@Anonymní píše:
Dobře, ještě doplnění: partner o mých plánech ví, to jen jeho mamka si plánuje svůj volný čas dle sebe a nebere ohled na ostatní.

V tom pripade by mi vadilo hlavne chovani meho partnera! Tak snad je to on, kdo ma udelat poradek a rict, ne, nehodi se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
20.10.23 08:57
@Anonymní píše:
@Bytsamsebou žadný šum mezi námi není, sděluje mi ohledně matky vše. A to vím jistě. Tady nejde o mě a partnera, ale o jeho matku.

Tady v tom se ohromne pletes, jedna se predevsim o vas dva. Neumite si vytycit hranice a tvuj partner s tebou neni za jedno a neni tvoje opora.
Jak uz tu nekdo psal, ja bych doma necekala.
A taky nechapu, co je tezkeho na tom, holt maminku privezt o vikendu a nebo za ni dojet.

Chovate se jako deti, maminku muzete tezko menit, vy musite menit sebe, protoze uz jste dospeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
20.10.23 09:04

Kocko, tak jeste jednou, tvuj chlap ji mel ODMITNOUT rovnou a Tobe ani nic rikat nemusel (kdyz by tchynka nerespektovala, tak tvrda klika, jeji problem)…
a Ty svoje plany nemen, nebo to nevyresis nikdy

delate si to sami, neumite si stat za svym, ani jeden, to se nic nezmeni dokud tchynka nezaklepe backorami… uzite si to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
20.10.23 09:06

Tak ji napiš a nevolej, promiň, Pepa psal že chceš přijet, ale nebudeme doma :nevim: co je na tom za problém? Děláš si to víceméně sama, že neumíš říct ne :nevim: jak muži tak tchyni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
20.10.23 09:09

Partnerovi bych napsala, že doma s dětmi nejsme a ať si to přečte kdy chce. Mě tohle dělala tchyně taky, byla u nás doma každý den (někdy napsala že přijede, někdy ne). Když jsem byla třeba s dětmi na nákupu nebo někde venku, byla schopna sedět u sousedky na kávě než přijdeme domů.
Vyřešila jsem to tak, že jsem s ní prostě nekomunikovala když přijela neohlášeně, pokračovala ve svoji práci co jsem měla naplánovanou na ten den a ona hodně rychle pochopila že je potřeba se domluvit předem. Když psala manželovi že přijede ten a ten den v tolik a tolik prostě jsem mu řekla ať ji napíše že doma s dětma nejsem a ať se staví jindy.
Když přijela i přesto, že věděla že máme plány, jednoduše jsem se sbalila a odjela jsem tam, kam jsem potřebovala.
Hodně rychle pochopila že každodenní návštěvy asi nejsou to pravé a teď mám klid a přijede tak maximálně dvakrát týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8527
20.10.23 09:13

Ty se ji dost bojíš co? :think: A tak raději ustoupíš, budeš sedět doma, čekat na ni a tady si budeš stěžovat. Prostě partnerovi odepiš, že nebudete doma a je to. To, že tebe a tvé plany nerespektuje (když píšeš, že o nich věděl), že nebude už na mobilu a že ona přijede, to už není tvoje starost. Teda, to že věděl, že už něco máš a i tak to ignoruje, to je věc druhá (to si jako partneři musíte vyřešit sami).
Prostě nebudete doma a basta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová