Neomezené tarify u O2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35545
3.5.13 19:54

To jsem ráda za info, zatím ho nepoužívám a ani se mi do toho tedy moc nechce.

Ten článek je zajímavý, tak nevím, jestli nakonec nepočkáme :lol:

@Kallkapa jj, to jsem si všimla, ale původně jsem měla v úmyslu ten za pětistovku, víc se stejně nedostanu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.5.13 20:10

No, to je právě ono, tarif free za 750,– většina tolik neprovolá, ale je to zdarma, hurá se uvázat a platit, co na tom, že to stejně neprovolám, hlavně, že mám internet v ceně, ikdyž ho nepotřebuju. Ten článek je pefektní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.5.13 20:28

Svatá pravda, ale já to tedy kalkuluji i celé rodině, podle provolaných minut na faktuře, jenže jsem zase lakomá, tak abych počkala na podzim :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
3.5.13 20:57

@Vermun já být vámi, tak se z nich snažím vytřískat mnohem větší slevy já jsem u O2 od roku 98 a před 2 lety jsem jim řekla, že odcházím a dali mi 300 volných minut do všech sítí 250 sms a s manželem si můžeme volat neomezeně za 86 Kč měsíčně manžel má také neomezené volání semnou, 500 volných minut a 250 sms za 250,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
3.5.13 22:47

Myslím, že takovéto akce šli dříve, když byla nějaká konkurence. Teď, když mají všichni operátoři stejné tarify a téměř stejné ceny, tak to nepůjde. Navíc při volání zdarma, jsou volné minuty trošku k ničemu.

Já osobně o těchto tarifech zatím ani neuvažuji. Ale třeba až je zlevní, tak možná začnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
3.5.13 23:11

@vranae Tak tos teda měla kliku, brácha taky loni vyjednával, měl parametry nějakýho firemního tarifu a teda to stejný mu nedali… skoro mi přijde, že to co říkáš je nějaká blbost (jako chápu, že mají zájem klienta udržet, ale bejt kvůli dvěma SIM v mínusu jen na propojovacích poplatcích, to bych se divila). Ale přesně, teď jsou ceny o 75% níž, takže se nebudou mít na kom „zahojit“ za levný služby jako jsou tyto, takže podle mě už dolů nepůjdou. Ale upřímně, pokud se někomu chce, ať si to zkouší ;) Mně by se nechtělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
4.5.13 09:01
@karolina_a_betuska píše:
@AstraG To je blbost, nemaj Ti to co nedat - teda pokud nemáš smlouvu a na vyšší peníze, pak máš nějakej závazek (i když jsem teda z médií měla pocit, že i u toho byli vstřícní).
Mám cool a řekli mi jak přes operátora tak i pak na pobočce, že mi ten free za 250kč nedaj, protože volám i do jiných sítí a že to pro mě není výhodný, přitom za tel platím cca max 280kč dali by mi pouze bych si k tomu připlatila 40min do ostatních sítí, což prostě neprovolám, ano v poslední faktuře jsem něco provolala do jiné sítě, protože jsem si kupovala kočár, ale na celkové ceně to nemá vliv, opět účtováno 270kč
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
4.5.13 09:34

@AstraG Tywe, to snad není možný… To je snad Tvoje věc, co si koupíš, ne? Asi jsme na jiný planetě, nebo nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
4.5.13 10:43

@AstraG @karolina_a_betuska Přesně jak píše karolina a betuska. To, jaký si zvolíš tarif je jen tvoje věc. Oni ti max řeknou, že ten tarif pro tebe výhodný není, protože třeba právě často telefonuješ nebo píšeš do jiných sítí atd… a nabídnou ti tarif, který je třeba dle provolaných minut či propsaných sms pro tebe výhodnější. Pokud ale tarif, který ti nabízejí nechceš, tak si sama zvolíš jakýkoliv jiný.. Musíš se ale sama rozmyslet, zda je pro tebe výhodný či naopak..! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
6.6.16 14:10

Neomezený tarif

Ahoj můžete mi někdo poradit neomezený tarif. Momentálně mám dobíjecí kartu u Vodafonu a chtěla bych výhodný tarif a nejlépe neomezený do všech sítí tak do částky 400,–. Budu ráda za jakékoli info. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
7.6.16 06:51

Podle mě neomezený tarif do všech sítí do čtyř stovek nenabízí nikdo. to je tak kolem 700,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
7.6.16 08:48

Pokud nepotřebuješ data, tak by to možná někde šlo, ale asi to nebude snadné. Já bych takový tarif mohla mít, ale je to díky manželovu firemnímu tarifu, že bych se „připojila“.

Jinak skoro neomezený je tuten http://www.7call.cz/, a je za čtyři kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101495
7.6.16 10:34
@Slečna Ferka píše:
Pokud nepotřebuješ data, tak by to možná někde šlo, ale asi to nebude snadné. Já bych takový tarif mohla mít, ale je to díky manželovu firemnímu tarifu, že bych se „připojila“.

Jojo, přes firemní toho dosáhnout jde, jinak těžko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.3.17 09:33

Modré volání

Kamrádka mi nabízí nějaké Modré volání od O2. Tvrdí mi, že budu mít za 300/měsíčně v podstatě neomezené volání a data. Máte ho někdo, je to pravda? Nechci naletět :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák