Neomezené tarify u O2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3563
3.5.13 18:24

Neomezené tarify u O2

Ahoj, máte někdo neomezený tarif u O2? Jde mi o to, že jsem jejich dlouholetý zákazník (cca 8 let) a přemýšlím, že bych si vzala ten neomezený tarif, ale pokud možno vydobít u nich výhodnější podmínky než mají pro nové zákazníky. Podařilo se to někomu? Má cenu vůbec za to bojovat? Mám ještě paušál u vodafonu a ten bych zrušila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
255
3.5.13 18:26

Já jsem slyšela, že za půl roku by ty neomezené tarify měly být ještě levnější, sice jsem to slyšela ohledně t-mobilu, ale myslím, že opět budou zlevňovat všichni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
3.5.13 18:36

Taky jsem dlouholetý zákazník, a ač jsem chtěla jen za tich 250kč, tak mi ho nedali, protože prej volam i do jinej sítí, co jim je sakra do toho kam volam??? dost mě naštvali, takže i ty jejich neomezené tarify jsou,,omezené,, vyjeli si faktury zpětně a podle toho daj nebo nedaj :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
3.5.13 18:39

Nemám o2,mám t. mobile a změnila jsem si tarif s námi v síti za 249,– volám neomezeně do sítě t.mobile.Sama jsem si to změnila přes operátora tak supéééér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
3.5.13 18:39

@Vermun Nevím jaké jsou podmínky pro staré a pro nové zákazníky. Takže v tomhle směru nedokážu poradit. Každopádně já ten neomezený tarif u O2 mám. Mám ho za 699 Kč měsíčně jelikož mi ještě nebylo 26 let.. :mrgreen: Jinak tarif si můžeš změnit jednou za každé zúčtovací období..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
3.5.13 18:41

Já mám tedy vodafone za cca 700 a ten je do všech sítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.5.13 18:42

My k nim chceme přestupovat, tak mě to také zajímá, byla jsem se ptát, jestli můžu pendlovat mezi těmi tarify a bylo mi řečeno, že ano, což třeba u vodafonu nedovolují a tam žádné výhodnější podmínky pro stávající zákazníky nemají a ptala jsem se i na telefon k tomu a bylo mi řečeno, že mi prostě navýší paušál a budu ho platit celé dva roky, ať je to ten mobil nebo ten. To mi přišlo divné, ale pokud je někdo placený za podávání takových informací, tak se nebudu dohadovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
3.5.13 18:46

@kozisek Nevím jak je to u ostatních operátorů, ale ano, u O2 se může tarif i při závazku dvou let jednou za každé zúčtovací období měnit..:-). Já mám v tuto chvíli ten tarif FREE CZ tzn. všechno neomezeně do všech sítí..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.5.13 19:11
Jde o to, že těmi novými tarify tratí, takže přestali dávat dotované telefony, ale zase udělali to, že si v podstatě koupíš telefon, jaký si vybereš, za plnou cenu, a dostaneš ho na splátky bez navýšení, o to splátku za telefon ti navýší paušál, ke kterému se usmluvně uvážeš.
Já bych extra nepakatěla a čekala tak do vánoc, co se z toho vyvrbí.
@kozisek píše:
My k nim chceme přestupovat, tak mě to také zajímá, byla jsem se ptát, jestli můžu pendlovat mezi těmi tarify a bylo mi řečeno, že ano, což třeba u vodafonu nedovolují a tam žádné výhodnější podmínky pro stávající zákazníky nemají a ptala jsem se i na telefon k tomu a bylo mi řečeno, že mi prostě navýší paušál a budu ho platit celé dva roky, ať je to ten mobil nebo ten. To mi přišlo divné, ale pokud je někdo placený za podávání takových informací, tak se nebudu dohadovat :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.5.13 19:18

@terinka4444 ale třeba u toho O2 nám nabídli, že telefon jen do výše ceny a kdykoliv v průběhu dvou let. Třeba my nejsme ani volací, telefon mám obýčo - už se ta Nokie dávno nedělá, tak koukáme i na to :lol:

Ale teď mě napadlo, kdyby člověk dal fakt jen ten nejnižší tarif - jen volání do O2 a pak by viděl kolik vlastně provolá do jiných sítí, že to také není nejhorší nápad :oops: Net v telefonu také nepotřebuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.5.13 19:26

Net v telefonu sice nepotřebuješ, ale dneska už nekoupíš jiný než chytrý telefon, bez netu ale komplet nefunguje, nepřijme a nepošle ani blblou MMS, štve mě to, ani já nepotřebuju net v mobil dřepím doma na mateřské, komplet celý dům a zahrada je pokrytá naší wifinou, když jedu ven, vždy s dvěma dětma, takže na surfování v telefonu to není, takže jsem ho zastavila, mám iphone, ale v podstatě jsou všechny stejný, musí se zablokovat inetrne, protože ty mrchy bez blokace se připojují samy kdykoliv si vzpomenou a chtějí si něco aktualizovat, pak se člověk nedoplatí, ale v tu ránu ten telefon nedělá absloutně nic, jen telefouje a posílá sms, štovou mě ty přechytralé telefony :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.5.13 19:28

Na tom mém tedy net ani nejde :oops: ale jeden chytrý už mám od vánoc, teď právě připravený, že ho zprovozním kvůli fotkám do porodnice :mrgreen: ale tohle jsem zase nevěděla. Já ani moc nerozumím těm datům, co se dají stáhnout, jak mě tyhle „novinky“ unavují :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.5.13 19:32

No hlavně pozor na to, pokud nemáš zaplacený internet, může z toho pak být skutečně vysoká faktura, ty telefony se skutečně připojují sam, jakmile se dostanou k nějaké síti. Musí se to bloknout, což zase operátor neřekne, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
3.5.13 19:33

@AstraG To je blbost, nemaj Ti to co nedat - teda pokud nemáš smlouvu a na vyšší peníze, pak máš nějakej závazek (i když jsem teda z médií měla pocit, že i u toho byli vstřícní).

@Vermun Popravdě nerozumím, co bys chtěla výhodnějšího: jako víc internetu? Nebo aby to celý bylo levnější? V tuhle chvíli nemají motivaci Ti dávat něco levnějšího, protože když přeběhneš, tak od nikoho nic lepšího taky nedostaneš - jediná šance je ještě počkat (Vodafone hlásí tarify na květen, přijdou virtuální operátoři)…

Doporučuju přečíst si tento článek http://www.lupa.cz/…se-nekonala/, pokud chceš mít představu člověka, který se pohybuje v oboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
3.5.13 19:38
@kozisek píše:
@terinka4444 ale třeba u toho O2 nám nabídli, že telefon jen do výše ceny a kdykoliv v průběhu dvou let. Třeba my nejsme ani volací, telefon mám obýčo - už se ta Nokie dávno nedělá, tak koukáme i na to :lol:Ale teď mě napadlo, kdyby člověk dal fakt jen ten nejnižší tarif - jen volání do O2 a pak by viděl kolik vlastně provolá do jiných sítí, že to také není nejhorší nápad :oops: Net v telefonu také nepotřebuji :oops:

U těch free tarifů u o2 jsou je ten net už v tom „balíčku“. Jen u toho nejnižšího nemusíš mít (není obsažen v balíčku) ale taky můžeš (navíc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák