Neomezené vycházky na nemocenské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kontrola by neměla přijít mezi 22 - 6 hodinou ranní, jinak může kdykoliv. O víkendu, ve svátek, večer, ráno…výmluvy, že člověk spal a neslyšel zvonek slyší kontrola pořád dokola. Na to naskočí. Musíš si to zařídit tak, abys zvonek slyšela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše: Více
Ja se přestěhovala do synova pokojíčku, který je do ulice hned vedle vstupních dveří, takže zvonek bych slyšela a taky máme psa, i když ten chrní tvrději než já.
Ložnice je do zahrady a tam bych zvonek teda neslyšela, jak je teď fotbal, tak manžel na něj chodí s chlapama do hospody nebo k sousedovi do garáže promítají na zeď a já tu od devíti hodin klimbám u tv nebo když si vezmu prášek tak si jdu regulérně lehnout a pak straším od půl šestý od rána…
Diky za info, tak si muzu s klidem jit v deset lehnout ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
To určitě můžeš, během nočního klidu 22 - 6 kontrola nepřijde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji, já marodila s hnusnou chřipkou/virozou na podzim a to mi kontrola nepřišla a když jsem dobrala atb, tak mi sama dr. Nabídla dopo i odpo po dvou hodinách vycházky, abych mohla eventuálně odvézt s přivézt syna z družiny, ale ty jsem nevyužila, protože ráno vodil manžel s odpo vyzvedla babička. Kontrola mi nepřišla, ale to jsem v práci to měla ještě ok.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Pokud tě v práci nemusí, tak můžou kdykoliv zažádat správu sociálního zabezpečení, ať provede kontrolu na základě podezření, že nedodržuješ léčebný režim.
Na to pozor, víkend, večery a na minutu dodržovat vycházky.
Na kontroly na základě podnětu se chodí přednostně a vždy vezmou i nemocně v okolí. Pak se můžeš dostat do situace, že máš dvě kontroly za týden.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za info, kolegyně jsou fajn, ale šéf mě nemusí, to je pravda a že má na mě averzi si všimli i z jiných teamů a vedlejší budovy a dokonce se na to ptal i jeden obchoďák, který k nám chodí často, takže na to udání bych tomu z jeho strany věřila. Po té podzimní viróze mi vynadal, že jsem víc doma než v kanclu a když jsem se ptala, jestli jsem teda měla chodit s atb po 8 hodinách tak řekl, že na tohle nemá nervy a odešel ve dvě domů ![]()
- Citovat
- Upravit