Neoriginální Lego zkušenosti

417
4.2.22 20:53

Neoriginální Lego zkušenosti

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jaké značky stavbenic kompatibilní s legem máte vyzkoušené a jaké máte s nima zkušenosti. Ráda bych dceři koupila domeček s hodně pokojíčky a postavičkami a těch několik tisíc za takovéto Lego se mi dávat jednoduše nechce. Mám vyzkoušeno Bloxx s Peppou a ten rozdíl mezi ním a Duplem mi v kvalitě příjde překvapivě minimální a ze stavebnice je dcera nadšená. Ráda bych už ale nějakou stavebnici, která bude kompatibilní s tím menším klasickým legem (ne Duplem).
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11196
4.2.22 21:03

Kupovala jsem velké sady na Aliexpressu a za mě spokojenost. A za zlomek ceny.

O ničem jiném v menším provedení Lega nevím, že by existovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
4.2.22 21:25

Muž minulý týden přinesl z Lidlu nějaké „jakoLego“ a je to úplně v pohodě, na první pohled bez rozdílu. Jen asi ty produktové kontroly jim fungují hůře, zaměnili nám tam 2 typy dílků a tak kus té rakety nemůžeme dostavět ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.2.22 21:27

Z alíku je lego překvapivě kvalitní, teda až na postavičky. Jinak vcelku dobrej je Dromedar.

• Citovat
  • Upravit
3596
4.2.22 21:32

Děcka dostaly cosi k Vánocům od babi, překvapivě to nebylo úplně levné (byla tam cenovka :lol: ) 600Kč za nějaké policejní auto asi 30×20cm.
Za mě shit, kostičky do sebe nezapadají jako u originál lega, panáčci nedrží a blbě se skládají, kolečka odpadávají. Návod absolutně nepřehledný a zmatený. Složené to vypadá ok, ale ten proces skládání :nevim: Na hraní to není, rozpadá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6747
4.2.22 21:47

My máme z Ali neoriginální hasičskou stanici a je úplně k ničemu, pořád se rozpadá, dílky u sebe nedrží. Takže příště už jen právé Lego…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2820
4.2.22 22:27

@Markéta Rudná syn 7 let teď dva dny stavěl toto. Z Lidlu asi za 350 Kč. A dnes jsem mu objednala nějaký RC model Bugatti Chiron za 999 Kč. Nic z toho není originál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
5.2.22 05:34

Falešné věci jsou pro falešné lidi.
Když na něco nemám peníze nebo mám a nechci je utrácet, tak koupím něco jiného a levnějšího, a ne šmejdskou parazitickou napodobeninu, ne?
Takhle to děláte se vším? S oblečením? Kabelkami? Auty? Jídlem? Zážitky?
Když nemám na Rolexky za 200 t., koupím si třeba Seiko za 5 t., a užitnou hodnotou i celkovým uspokojením je to rozhodně lepší koupě, než falešné hodinky z Asie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20922
5.2.22 10:28

@Němý Bobeš nebo koupíš fejkovy Rolexky z ali a budeš dělat machra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
5.2.22 10:30

Syn dostal k Vánocům stíhačku od MegaBlox tuším. Návod ok a stíhačka drží mnohem lépe, než všechna originál lega za poslední dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
5.2.22 10:37
@Němý Bobeš píše:
Falešné věci jsou pro falešné lidi.
Když na něco nemám peníze nebo mám a nechci je utrácet, tak koupím něco jiného a levnějšího, a ne šmejdskou parazitickou napodobeninu, ne?
Takhle to děláte se vším? S oblečením? Kabelkami? Auty? Jídlem? Zážitky?
Když nemám na Rolexky za 200 t., koupím si třeba Seiko za 5 t., a užitnou hodnotou i celkovým uspokojením je to rozhodně lepší koupě, než falešné hodinky z Asie.

hele, frajere, ty máš plagiát už rovnou ve svém názvu profilu :lol:
Chtěla jsem ti původně něco napsat ve smyslu, že ne vždy to člověk kupuje s cílem „koupit napodobeninu“, ale někdy nastávají i různé situace, jako třeba že potřebuješ tady a teď hned (Lidl) koupit cokoli, co ti rozveselí a zabaví nemocné dítě aspoň na dva dny a je ti úplně u zadele, co to bude a nehodláš řešit, jestli to náhdou není podobné něčemu jinému…
Ale když jsem si všimla tvojí napodobeniny v uživatelském jménu, tak jsem naznala, že jsi jen lůzr, žádný filozof a není třeba s tebou ztrácet čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
5.2.22 15:55
@Cenarius píše:
@Němý Bobeš nebo koupíš fejkovy Rolexky z ali a budeš dělat machra

Ano, to jsem měl na mysli těmi falešnými hodinkami z Asie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
5.2.22 15:56
@vulpes píše:
hele, frajere, ty máš plagiát už rovnou ve svém názvu profilu :lol:
Chtěla jsem ti původně něco napsat ve smyslu, že ne vždy to člověk kupuje s cílem „koupit napodobeninu“, ale někdy nastávají i různé situace, jako třeba že potřebuješ tady a teď hned (Lidl) koupit cokoli, co ti rozveselí a zabaví nemocné dítě aspoň na dva dny a je ti úplně u zadele, co to bude a nehodláš řešit, jestli to náhdou není podobné něčemu jinému…
Ale když jsem si všimla tvojí napodobeniny v uživatelském jménu, tak jsem naznala, že jsi jen lůzr, žádný filozof a není třeba s tebou ztrácet čas ;)

Máš ve všem naprostou pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
1.3.22 13:28

My od Ježíška dostali Lego Friends z Ali a za mě…za ty prachy luxus a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
1.3.22 18:57

Taky máme malé kostičky typu Lega z lidlu, ale co děti říkaly, že to na sobě drží jak čert a není možné to pak rozložit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí