Neparfémovaný antiperspirant

Napsat příspěvek
Velikost písma:
300
5.4.18 15:45

@entropy Priste to tak asi udelam, to co pises jsou ale kulicky ne? Ja kulicku nikdy nepouzivala, evokuje to ve me jeste vic mokre a lepive podpazdi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
5.4.18 16:00

@Ell-Ell Já jsem taky spíš na tuhé, ale neznám žádný tuhý úplně bez vůně, snad jen kdybys použila čistý mastek (talc) jako pudr, i když netuším, jak moc dlouho to vydrží.

Žádný z těch zmiňovaných kuličkových není antiperspirant, jen deodorant, takže pocení nezabraňuje, jen odstraní zápach - jestli Ti jde o antiperspirant, tak bohužel nevím.

Ale co se týče toho prvotního pocitu mokra v podpaží, tak ten můžeš odstranit jednoduše - stačí po aplikaci chviličku fénovat :mrgreen: Zrovna ten deo crystall jinak vůbec není lepkavý, když zaschne - je to jako kdybys na sobě měla jen zaschlou vodu. On je sám o sobě opravdu jak kus šutru a aplikuje se to tak, že si zvlhčíš podpaží vodou a přejedeš (případně naopak), čili jediná tekutá složka je opravdu ta voda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
5.4.18 16:42

@Ell-Ell myslela jsem toto. Mě to teda přijde uplně bez vůně. Cítím jen něco jako mýdlo. https://www.vmd-drogerie.cz/…-stick-40ml/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
5.4.18 17:13

@entropy Ahaa,tak to vubec neznam. Me to prave hlava taky moc nebere, ze bych si strikla treba ten Dove a nic nebude citit a ja pak nebudu smrdet :lol: No zkusim ten co pises, za to nic nedam.
@jancabr Tak presne na ten jsem koukala a na me byl teda citit celkem intenzivne.Ja to resim jen kvuli kojeni, ze ma mimco citit mleko a ne zadne vune. Jinak pouzivam normalni Rexonu a podobne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
6.4.18 08:45

@Ell-Ell aha, tak to se omlouvám za chybný tip. Mě osobně teda toto borotalco jakoby nevoní. Naopak všechny Dove, Rexony a ostatní hrozně smrdí - obvykle jako vůně na záchod. Je vidět, že 100 lidí - 100 chutí a vůní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
6.4.18 09:11

@jancabr V pohodě, mě šlo jen o to aby to nebylo cítit vůbec po ničem kvůli tomu kojení, jinak by mi to nevadilo :D Ale co já vim, třeba to mimču vadit nebude ani tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí