Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky!!!
Už se mi blíží porod, tak bych chtěla do své výbavy sehnat i neparfémovaný antiperspirant (třeba bio, ale nemusí),protože jsem slyšela, že by mělo miminko cítit pravou vůni mamky a ne žádné „voňavky“… Nemáte prosím nějaké tipy??
Moc děkuji!!! ![]()
Napada me jen deo krystal, maji ho treba v Dm, jen se teda musi pred pouzitim namocit a nejlepe nechat zaschnout na kuzi.
@-Luciš- Tak to by mě taky zajímalo. Neparfémovaný je třeba tuhý krystal z DM - jenže to je jen deodorant.
Na neparfémovaný antiperspirant jsem v drogerce nenarazila. ![]()
@-Luciš- no tu vůni dělá především onen pot, žejo.
Ale jinak dove pure nebo vichy (koupíte v lékarně),
@-Luciš- píše:
Ahoj holky!!!Už se mi blíží porod, tak bych chtěla do své výbavy sehnat i neparfémovaný antiperspirant (třeba bio, ale nemusí),protože jsem slyšela, že by mělo miminko cítit pravou vůni mamky a ne žádné „voňavky“… Nemáte prosím nějaké tipy??Moc děkuji!!!
Mam od Dove tento viz foto. Úplne bez zápachu ted v tehu mi vadí. Jakékoli parfemace a vune ![]()
@Pepsicola ano ten sem taky chtěla napsat uživatelce, také jsem měla tento od dove, uplně bez zápachu, ale svou funkci plnil ![]()
Já mám citlivou kůži v podpaží, používám oblíbený sebamed, nesmrdí, nevoní, nedráždí kůži, prostě nic. Ale je učinný, koupila jsem ho na netu lekarnacz za akční cenu.
Nepouzivej nic, ne?
ja od te doby, co prestala pouzivat deodoranty apod., tak mam pocit, ze se min potim a i min smrdim
ale jinak se mrkni treba na tyhle shopy, tam maji kvalitni kosmetiku:
Zkuste kouknout na Biorythme! Maji eshop a da se koupit i ve vybranych kamennych prodejnach. Je to tedy „jen“ deodorant a ne antiperspirant, ale je 100% prirodni a maji i neparfemovany.
![]()
Holky, a ten Dove pure opravdu není vůbec cítit? Ani takovou tou typickou „dove vůní“. Prostě absolutně nic?
@renduli píše:
Holky, a ten Dove pure opravdu není vůbec cítit? Ani takovou tou typickou „dove vůní“. Prostě absolutně nic?
no já absolutně necítím vůbec nic, ![]()