Neparfémovaný antiperspirant

124
25.8.17 13:01

Neparfémovaný antiperspirant

Ahoj holky!!!

Už se mi blíží porod, tak bych chtěla do své výbavy sehnat i neparfémovaný antiperspirant (třeba bio, ale nemusí),protože jsem slyšela, že by mělo miminko cítit pravou vůni mamky a ne žádné „voňavky“… Nemáte prosím nějaké tipy?? :) Moc děkuji!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
73
25.8.17 13:07

Napada me jen deo krystal, maji ho treba v Dm, jen se teda musi pred pouzitim namocit a nejlepe nechat zaschnout na kuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
25.8.17 13:09

@-Luciš- Tak to by mě taky zajímalo. Neparfémovaný je třeba tuhý krystal z DM - jenže to je jen deodorant.
Na neparfémovaný antiperspirant jsem v drogerce nenarazila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
25.8.17 13:25

@-Luciš- no tu vůni dělá především onen pot, žejo.

Ale jinak dove pure nebo vichy (koupíte v lékarně),

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
25.8.17 13:37
@-Luciš- píše:
Ahoj holky!!!Už se mi blíží porod, tak bych chtěla do své výbavy sehnat i neparfémovaný antiperspirant (třeba bio, ale nemusí),protože jsem slyšela, že by mělo miminko cítit pravou vůni mamky a ne žádné „voňavky“… Nemáte prosím nějaké tipy?? :) Moc děkuji!!! :mavam:

Mam od Dove tento viz foto. Úplne bez zápachu ted v tehu mi vadí. Jakékoli parfemace a vune :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
25.8.17 13:42

Ještě v kuličkové variantě jsou cítít značně méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.8.17 13:42

@Pepsicola ano ten sem taky chtěla napsat uživatelce, také jsem měla tento od dove, uplně bez zápachu, ale svou funkci plnil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
25.8.17 13:44

Já mám citlivou kůži v podpaží, používám oblíbený sebamed, nesmrdí, nevoní, nedráždí kůži, prostě nic. Ale je učinný, koupila jsem ho na netu lekarnacz za akční cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
25.8.17 14:08

Nebo můžete zkusit nějaký ti bio obchody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1500
25.8.17 14:23

Nepouzivej nic, ne? :lol: ja od te doby, co prestala pouzivat deodoranty apod., tak mam pocit, ze se min potim a i min smrdim :) ale jinak se mrkni treba na tyhle shopy, tam maji kvalitni kosmetiku:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.8.17 14:30

Zkuste kouknout na Biorythme! Maji eshop a da se koupit i ve vybranych kamennych prodejnach. Je to tedy „jen“ deodorant a ne antiperspirant, ale je 100% prirodni a maji i neparfemovany. :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
25.8.17 14:54

Brala jsem si do porodnice antiperspirant od Rexony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
25.8.17 14:55

Holky, a ten Dove pure opravdu není vůbec cítit? Ani takovou tou typickou „dove vůní“. Prostě absolutně nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
25.8.17 18:53
@renduli píše:
Holky, a ten Dove pure opravdu není vůbec cítit? Ani takovou tou typickou „dove vůní“. Prostě absolutně nic?

no já absolutně necítím vůbec nic, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
25.8.17 18:55

@tumpach Tak super, díky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...