Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Blekota píše:
To je divné. Já s mámou bydlela v bytě dědy a babičky (žili jsme 4 lidé v 3+1) a je zajímavé, že já a máma jsme byly brané jako rodina, na příjmy bábi a dědy se nepohlíželo. Ale je to pár let zpět.
Me řekli, ze nic, ze tu žádost nemam ani vyplňovat… I s pridavkama mam problém…
@kacz píše:
@MilijonDolarBejby To nevadí. Požádej si a schovej si rozhodnutí o zamítnutí a přines ho k soudu.
Jako z te socky?
Tento článek včera vyšel.
Bojujte o alimenty. Kvůli dětem, ne kvůli sobě. Možností přibývá
http://www.supermamy.cz/…pribyva.html
A zakladatelko, co treba jeho rodice? to je strasny, ze Ti socialka nepomuze..
@Žirafa 69 píše:
Tento článek včera vyšel.
Bojujte o alimenty. Kvůli dětem, ne kvůli sobě. Možností přibývá
http://www.supermamy.cz/…pribyva.html
Pokud je neplatič majetný, tak jedině exekuce. Pokud není majetný, zajistit pobyt za mřížemi.
@jkra píše:
A zakladatelko, co treba jeho rodice? to je strasny, ze Ti socialka nepomuze..
Jeho otec je kdo ví kde a matka těžko
@Kobea píše:
Pokud je neplatič majetný, tak jedině exekuce. Pokud není majetný, zajistit pobyt za mřížemi.
On nemá noc právě. Jen vysokej plat
@MilijonDolarBejby Vysoký plat je to nejlepší, co může být. Exekuce z platu je jednoduchá, pokud se tedy nenechá propustit.
@Kobea píše:
@MilijonDolarBejby Vysoký plat je to nejlepší, co může být. Exekuce z platu je jednoduchá, pokud se tedy nenechá propustit.
Jojo, doufám, ze se to toho 21. konečně rozlouskne
@MilijonDolarBejby Přeju Ti, aby se to vyřešilo. Vím, že jsi ve velmi špatné situaci
.
@Kobea píše:
@MilijonDolarBejby Přeju Ti, aby se to vyřešilo. Vím, že jsi ve velmi špatné situaci.
Moc dekuji
snad se to už vyresi.
A nejlepší je, ze nemam nárok ani na přídavky na deti, jelikož on ma diky nim peníze do výplaty a já ho ani nemůžu vyradit z okruhu spolecne posuzovanych osob. Ja proste nemam nárok na nic, on neplatí a ještě na dětech vydelava… Hlavně ze nas zákon praví „vše pro dobro deti“ kde ze to dobro je??
Tak zase pisu. Jsem na nervy trochu… Jsem bez peněz, v pondělí soud a já mam strach. Predbezko mu pocitali ze zakladu, což je 12 tisíc. On je kamioňák a plat má tak pres 30 tisíc. Bojim se, ze mu to zamestnavatel nepřizná u soudu a soudce to bude zas počítat jen z toho základu. Ja už jsem v koncích, nevím, co dělat
@MilijonDolarBejby píše:
Tak zase pisu. Jsem na nervy trochu… Jsem bez peněz, v pondělí soud a já mam strach. Predbezko mu pocitali ze zakladu, což je 12 tisíc. On je kamioňák a plat má tak pres 30 tisíc. Bojim se, ze mu to zamestnavatel nepřizná u soudu a soudce to bude zas počítat jen z toho základu. Ja už jsem v koncích, nevím, co dělat
Bejby klid. Soud bude určitě vědět, že kamioňáci berou více, než jen základ a zbytek mají na ruku. Dopadne to dobře, neboj se. Až bude muset zpětně doplatit od ledna peníze, se mu panenky přetočí. Ti garantuju.
@MilijonDolarBejby Máš 100% jistotu, že zítra na ten soud dojde? Nebo se zase „nějak“ omluví?