Neplatí alimenty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.9.15 17:50
@Blekota píše:
To je divné. Já s mámou bydlela v bytě dědy a babičky (žili jsme 4 lidé v 3+1) a je zajímavé, že já a máma jsme byly brané jako rodina, na příjmy bábi a dědy se nepohlíželo. Ale je to pár let zpět.

Me řekli, ze nic, ze tu žádost nemam ani vyplňovat… I s pridavkama mam problém…

@kacz píše:
@MilijonDolarBejby To nevadí. Požádej si a schovej si rozhodnutí o zamítnutí a přines ho k soudu.

Jako z te socky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40331
8.9.15 20:35

Tento článek včera vyšel.
Bojujte o alimenty. Kvůli dětem, ne kvůli sobě. Možností přibývá
 http://www.supermamy.cz/…pribyva.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.15 22:25

@Žirafa 69 jenže řešení tam v podstate žádné není… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56964
9.9.15 10:03

A zakladatelko, co treba jeho rodice? to je strasny, ze Ti socialka nepomuze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
9.9.15 10:13
@Žirafa 69 píše:
Tento článek včera vyšel.
Bojujte o alimenty. Kvůli dětem, ne kvůli sobě. Možností přibývá
http://www.supermamy.cz/…pribyva.html

Pokud je neplatič majetný, tak jedině exekuce. Pokud není majetný, zajistit pobyt za mřížemi.

• Citovat
  • Upravit
9.9.15 11:48
@jkra píše:
A zakladatelko, co treba jeho rodice? to je strasny, ze Ti socialka nepomuze..

Jeho otec je kdo ví kde a matka těžko

@Kobea píše:
Pokud je neplatič majetný, tak jedině exekuce. Pokud není majetný, zajistit pobyt za mřížemi.

On nemá noc právě. Jen vysokej plat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
9.9.15 11:53

@MilijonDolarBejby Vysoký plat je to nejlepší, co může být. Exekuce z platu je jednoduchá, pokud se tedy nenechá propustit.

• Citovat
  • Upravit
9.9.15 19:52
@Kobea píše:
@MilijonDolarBejby Vysoký plat je to nejlepší, co může být. Exekuce z platu je jednoduchá, pokud se tedy nenechá propustit.

Jojo, doufám, ze se to toho 21. konečně rozlouskne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
9.9.15 21:13

@MilijonDolarBejby Přeju Ti, aby se to vyřešilo. Vím, že jsi ve velmi špatné situaci :hug:.

• Citovat
  • Upravit
10.9.15 07:39
@Kobea píše:
@MilijonDolarBejby Přeju Ti, aby se to vyřešilo. Vím, že jsi ve velmi špatné situaci :hug:.

Moc dekuji :) snad se to už vyresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56964
10.9.15 08:30

Teda, taky drzim palce, to je strasne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.15 11:31

A nejlepší je, ze nemam nárok ani na přídavky na deti, jelikož on ma diky nim peníze do výplaty a já ho ani nemůžu vyradit z okruhu spolecne posuzovanych osob. Ja proste nemam nárok na nic, on neplatí a ještě na dětech vydelava… Hlavně ze nas zákon praví „vše pro dobro deti“ kde ze to dobro je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.15 11:57

Tak zase pisu. Jsem na nervy trochu… Jsem bez peněz, v pondělí soud a já mam strach. Predbezko mu pocitali ze zakladu, což je 12 tisíc. On je kamioňák a plat má tak pres 30 tisíc. Bojim se, ze mu to zamestnavatel nepřizná u soudu a soudce to bude zas počítat jen z toho základu. Ja už jsem v koncích, nevím, co dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.9.15 12:10
@MilijonDolarBejby píše:
Tak zase pisu. Jsem na nervy trochu… Jsem bez peněz, v pondělí soud a já mam strach. Predbezko mu pocitali ze zakladu, což je 12 tisíc. On je kamioňák a plat má tak pres 30 tisíc. Bojim se, ze mu to zamestnavatel nepřizná u soudu a soudce to bude zas počítat jen z toho základu. Ja už jsem v koncích, nevím, co dělat

Bejby klid. Soud bude určitě vědět, že kamioňáci berou více, než jen základ a zbytek mají na ruku. Dopadne to dobře, neboj se. Až bude muset zpětně doplatit od ledna peníze, se mu panenky přetočí. Ti garantuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.9.15 12:12

@MilijonDolarBejby Máš 100% jistotu, že zítra na ten soud dojde? Nebo se zase „nějak“ omluví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna