Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Blekota píše:
Bejby klid. Soud bude určitě vědět, že kamioňáci berou více, než jen základ a zbytek mají na ruku. Dopadne to dobře, neboj se. Až bude muset zpětně doplatit od ledna peníze, se mu panenky přetočí. Ti garantuju.
Moc ti dekuji ![]()
@Blekota píše:
@MilijonDolarBejby Máš 100% jistotu, že zítra na ten soud dojde? Nebo se zase „nějak“ omluví?
To nevím… Každopádně at tak nebo tak, podá rovnou exekucku
@MilijonDolarBejby píše:
To nevím… Každopádně at tak nebo tak, podá rovnou exekucku
Pokud do měsíce nezaplatí peníze, co ti dluží na děti, rovnou exekuci. Je to nejjednodušší. Ale pozor nato, ten tvůj manžílek se mi zdá moc nějaký vychytralý. Aby jej „náhodou“ nevyhodili z práce a šel si hezky „jakože“ sednout na pracák. Jednou za 4 měsíce by ti poslal stokorunu (aby ho nezabásli) a zbytek z ježdění z kamionu by měl hezky na ruku. ![]()
@Kobea píše:
Ta nejistota, to by mě ničilo. Někteří si tady fakt můžou dovolit úplně všechno
.
Jojo… Jako on říkal, ze posle právníka, ale on toho nakeca… V pondělí jde musela zaplatit 10 tisíc skoro… Pujcka od providentu na moje jméno a on ji neplatil… No moje blbost
@Blekota píše:z toho mam prave hrůzu
Pokud do měsíce nezaplatí peníze, co ti dluží na děti, rovnou exekuci. Je to nejjednodušší. Ale pozor nato, ten tvůj manžílek se mi zdá moc nějaký vychytralý. Aby jej „náhodou“ nevyhodili z práce a šel si hezky „jakože“ sednout na pracák. Jednou za 4 měsíce by ti poslal stokorunu (aby ho nezabásli) a zbytek z ježdění z kamionu by měl hezky na ruku.
Jezisi, to je hrozny. je mi lito, ze nase soudy a ochrana deti jsou tak nepruzne.
@MilijonDolarBejby píše:
Jojo… Jako on říkal, ze posle právníka, ale on toho nakeca… V pondělí jde musela zaplatit 10 tisíc skoro… Pujcka od providentu na moje jméno a on ji neplatil… No moje blbost
Tak doufám, že ty půjčky máš někde sepsané a chceš od něj polovinu zaplatit včetně alimentů od ledna či odkdy je to teda pryč.
@Blekota píše:
Tak doufám, že ty půjčky máš někde sepsané a chceš od něj polovinu zaplatit včetně alimentů od ledna či odkdy je to teda pryč.
No vytisknu si výpisy z účtu i o těch pujckach, ale budu rada, kdyz nebudu platit ty jeho lichvářské, či si vzal za manželství a bez mýho vědomí…
@Kobea píše:
Má nějaký majetek?
Ne
@jkra píše:
Jezisi, to je hrozny. je mi lito, ze nase soudy a ochrana deti jsou tak nepruzne.
Presne. Jako ven si, ze se to táhne od března a vyreseny není nic ![]()
@MilijonDolarBejby píše:
Presne. Jako ven si, ze se to táhne od března a vyreseny není nic
Zítra se to rozlouskne, i přesto, že by „náááhodou“ nepřišel, tak si soudkyně poradí. A ty půjčky, co musíš platit a nemáš k nim žádnou smlouvu bych mu taky vlepila do ksichtu, ať si je platí všechny a tobě ať vrátí celou část zaplacených půjček, u kterých nemáš ani podpis ve smlouvě (když jste manželé). Kde že to máš ten soud? Jestli je veřejný, idu se podívat na frajera ![]()
@MilijonDolarBejby píše:
Presne. Jako ven si, ze se to táhne od března a vyreseny není nic
Si vem, kolik takových manželek v česku je, kolik jich chce alimenty, rozvod, vyřešit majetek… a byrokracie masakr.
@Blekota píše:soud je v pondělí v Brně. Jestli je vetejny nevím, ale asi jo
Zítra se to rozlouskne, i přesto, že by „náááhodou“ nepřišel, tak si soudkyně poradí. A ty půjčky, co musíš platit a nemáš k nim žádnou smlouvu bych mu taky vlepila do ksichtu, ať si je platí všechny a tobě ať vrátí celou část zaplacených půjček, u kterých nemáš ani podpis ve smlouvě (když jste manželé). Kde že to máš ten soud? Jestli je veřejný, idu se podívat na frajera
@Blekota píše:
Si vem, kolik takových manželek v česku je, kolik jich chce alimenty, rozvod, vyřešit majetek… a byrokracie masakr.
Můj první soud trval sotva minutu ![]()
@MilijonDolarBejby píše:
soud je v pondělí v Brně. Jestli je vetejny nevím, ale asi jo
Tož to mám daleko. Ale počkám si na tvé echo, jak jsi dopadla. Věřím, že ve tvůj prospěch, alespoň ty alimenty zpětně, ať máte z čeho s dětmi žít.
Ta nejistota, to by mě ničilo
. Někteří si tady fakt můžou dovolit úplně všechno
.