Neplatí alimenty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobea
17.9.15 12:38
@Blekota píše:
@MilijonDolarBejby Máš 100% jistotu, že zítra na ten soud dojde? Nebo se zase „nějak“ omluví?

Ta nejistota, to by mě ničilo :zed:. Někteří si tady fakt můžou dovolit úplně všechno :cert:.

• Citovat
  • Upravit
17.9.15 12:41
@Blekota píše:
Bejby klid. Soud bude určitě vědět, že kamioňáci berou více, než jen základ a zbytek mají na ruku. Dopadne to dobře, neboj se. Až bude muset zpětně doplatit od ledna peníze, se mu panenky přetočí. Ti garantuju.

Moc ti dekuji :)

@Blekota píše:
@MilijonDolarBejby Máš 100% jistotu, že zítra na ten soud dojde? Nebo se zase „nějak“ omluví?

To nevím… Každopádně at tak nebo tak, podá rovnou exekucku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.9.15 12:48
@MilijonDolarBejby píše:
To nevím… Každopádně at tak nebo tak, podá rovnou exekucku

Pokud do měsíce nezaplatí peníze, co ti dluží na děti, rovnou exekuci. Je to nejjednodušší. Ale pozor nato, ten tvůj manžílek se mi zdá moc nějaký vychytralý. Aby jej „náhodou“ nevyhodili z práce a šel si hezky „jakože“ sednout na pracák. Jednou za 4 měsíce by ti poslal stokorunu (aby ho nezabásli) a zbytek z ježdění z kamionu by měl hezky na ruku. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.15 12:50
@Kobea píše:
Ta nejistota, to by mě ničilo :zed:. Někteří si tady fakt můžou dovolit úplně všechno :cert:.

Jojo… Jako on říkal, ze posle právníka, ale on toho nakeca… V pondělí jde musela zaplatit 10 tisíc skoro… Pujcka od providentu na moje jméno a on ji neplatil… No moje blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.15 12:54
@Blekota píše:
Pokud do měsíce nezaplatí peníze, co ti dluží na děti, rovnou exekuci. Je to nejjednodušší. Ale pozor nato, ten tvůj manžílek se mi zdá moc nějaký vychytralý. Aby jej „náhodou“ nevyhodili z práce a šel si hezky „jakože“ sednout na pracák. Jednou za 4 měsíce by ti poslal stokorunu (aby ho nezabásli) a zbytek z ježdění z kamionu by měl hezky na ruku. :cert:
z toho mam prave hrůzu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57007
17.9.15 13:03

Jezisi, to je hrozny. je mi lito, ze nase soudy a ochrana deti jsou tak nepruzne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.9.15 13:05
@MilijonDolarBejby píše:
Jojo… Jako on říkal, ze posle právníka, ale on toho nakeca… V pondělí jde musela zaplatit 10 tisíc skoro… Pujcka od providentu na moje jméno a on ji neplatil… No moje blbost

Tak doufám, že ty půjčky máš někde sepsané a chceš od něj polovinu zaplatit včetně alimentů od ledna či odkdy je to teda pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
17.9.15 13:11
@MilijonDolarBejby píše:
z toho mam prave hrůzu

Má nějaký majetek?

• Citovat
  • Upravit
17.9.15 13:46
@Blekota píše:
Tak doufám, že ty půjčky máš někde sepsané a chceš od něj polovinu zaplatit včetně alimentů od ledna či odkdy je to teda pryč.

No vytisknu si výpisy z účtu i o těch pujckach, ale budu rada, kdyz nebudu platit ty jeho lichvářské, či si vzal za manželství a bez mýho vědomí…

@Kobea píše:
Má nějaký majetek?

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.15 13:46

Majetek nemá, jen dluhy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.15 13:47
@jkra píše:
Jezisi, to je hrozny. je mi lito, ze nase soudy a ochrana deti jsou tak nepruzne.

Presne. Jako ven si, ze se to táhne od března a vyreseny není nic 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.9.15 13:52
@MilijonDolarBejby píše:
Presne. Jako ven si, ze se to táhne od března a vyreseny není nic 8o

Zítra se to rozlouskne, i přesto, že by „náááhodou“ nepřišel, tak si soudkyně poradí. A ty půjčky, co musíš platit a nemáš k nim žádnou smlouvu bych mu taky vlepila do ksichtu, ať si je platí všechny a tobě ať vrátí celou část zaplacených půjček, u kterých nemáš ani podpis ve smlouvě (když jste manželé). Kde že to máš ten soud? Jestli je veřejný, idu se podívat na frajera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.9.15 13:53
@MilijonDolarBejby píše:
Presne. Jako ven si, ze se to táhne od března a vyreseny není nic 8o

Si vem, kolik takových manželek v česku je, kolik jich chce alimenty, rozvod, vyřešit majetek… a byrokracie masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.15 14:53
@Blekota píše:
Zítra se to rozlouskne, i přesto, že by „náááhodou“ nepřišel, tak si soudkyně poradí. A ty půjčky, co musíš platit a nemáš k nim žádnou smlouvu bych mu taky vlepila do ksichtu, ať si je platí všechny a tobě ať vrátí celou část zaplacených půjček, u kterých nemáš ani podpis ve smlouvě (když jste manželé). Kde že to máš ten soud? Jestli je veřejný, idu se podívat na frajera :)
soud je v pondělí v Brně. Jestli je vetejny nevím, ale asi jo
@Blekota píše:
Si vem, kolik takových manželek v česku je, kolik jich chce alimenty, rozvod, vyřešit majetek… a byrokracie masakr.

Můj první soud trval sotva minutu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
17.9.15 15:18
@MilijonDolarBejby píše:
soud je v pondělí v Brně. Jestli je vetejny nevím, ale asi jo

Tož to mám daleko. Ale počkám si na tvé echo, jak jsi dopadla. Věřím, že ve tvůj prospěch, alespoň ty alimenty zpětně, ať máte z čeho s dětmi žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna