Neplatí alimenty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17114
9.11.15 17:22

@MilijonDolarBejby - asi vidí, že to zvládáš.. škoda, že nemůžu pomoc (nejsem právník), ale přeju pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
9.11.15 17:22
@MilijonDolarBejby píše:
To ja doufám taky. Kdyby v tom prosinci k soudu nepřišel, bylo by to asi lepší. Soudce by mel uz rozhodnout i bez něj. Ale pri mým štěstí tam tentokrat přijde, nebude souhlasit s mym návrhem a zase se to odročí :roll: Fakt bych se tomu už vuuubec nedivila

Vsadím se, že to tak dopadne. Ale v tom případě si ber s sebou spacák, a přespíš v místnosti, kde vše odročí, protože toto už by byl vrchol, aby rok nechali vše odročené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
9.11.15 17:23
@Králičice píše:
@MilijonDolarBejby - asi vidí, že to zvládáš.. škoda, že nemůžu pomoc (nejsem právník), ale přeju pevné nervy

Jak by to zvládala, kdyby nebyly rodiče? :think: Už by od ledna byla v azyláku nebo pod mostem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17114
9.11.15 17:25

@Blekota - mě je to jasné.. Ale vysvětli to tomu chlapovi :-( ženská se vždy(většinou) bije za své děti jako lvice.. Ale chápu, že i lvici někdy dochází síly..Chci jen podpořit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.15 17:33
@Králičice píše:
@MilijonDolarBejby - asi vidí, že to zvládáš.. škoda, že nemůžu pomoc (nejsem právník), ale přeju pevné nervy

Jsi moc hodna, dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.20 20:09

Ozivuji diskuzi. Nedokazu se smirit s tim, ze otec meho trileteho syna neplati alimenty. Odesel pred rokem, je cizinec a kde je nevim, ale urcite ne v CR. Soud probehl, on se nedostavil, bylo mu urcene vyzivne 10 tis, protoze mel v CR velmi vysoky plat. Ale nedostavam ani korunu a nikdo mi neni schopen pomoci, protoze nevim kde je a vymahani probiha jen na uzemi CR. Neptam se na radu, vim ze zadna neexistuje, ale spise se ptam, je tu nejaka matka ktera take nedostava zadne alimenty? Mam pocit ze jsem jedina siroko daleko a nedokazu se s tim smirit..

• Citovat
  • Upravit
5640
2.5.20 20:24

A co jeho rodina a přátelé, nic ti o něm neřekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.20 20:26
@Ms.Ragdoll píše:
A co jeho rodina a přátelé, nic ti o něm neřekli?

Jeho matka zije v zahranici a nikdy jsem ji nevidela ani nikoho jineho z jeho rodiny. Snazila jsem se ji kontaktovat pres fb ale nereaguje. Jeho byvali kolegove tady v CR o nem nic nevi.

• Citovat
  • Upravit
5640
2.5.20 20:30
@Anonymní píše:
Jeho matka zije v zahranici a nikdy jsem ji nevidela ani nikoho jineho z jeho rodiny. Snazila jsem se ji kontaktovat pres fb ale nereaguje. Jeho byvali kolegove tady v CR o nem nic nevi.

A s nějakým právníkem jsi to probírala jaké jsou v takovém případě možnosti?

Prostě máš pech, holt se s tím budeš muset smířit. Sice nemáš alimenty, na druhou stranu ti alespoň neodvlekl dítě někam do ciziny, ani se s ním nemusíš o něj jinak přetahovat. Máš od něj pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.20 20:34
@Ms.Ragdoll píše:
A s nějakým právníkem jsi to probírala jaké jsou v takovém případě možnosti?Prostě máš pech, holt se s tím budeš muset smířit. Sice nemáš alimenty, na druhou stranu ti alespoň neodvlekl dítě někam do ciziny, ani se s ním nemusíš o něj jinak přetahovat.

Ja na pravnika nemam penize ale neziskova organizace mi poradila kontaktovat uspavam pro mezinarodni ochranu deti s tim ze ale asi to nikam nepovede. Udelam to jako posledni vec. Jinak mas pravdu, neodnesl mi dite a nemusim se s nim pretahovat. Diky. Podrebuju neco takovyho slyset.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
2.5.20 20:44
@Anonymní píše:
Ja na pravnika nemam penize ale neziskova organizace mi poradila kontaktovat uspavam pro mezinarodni ochranu deti s tim ze ale asi to nikam nepovede. Udelam to jako posledni vec. Jinak mas pravdu, neodnesl mi dite a nemusim se s nim pretahovat. Diky. Podrebuju neco takovyho slyset.

Jak poslední věc? A co jsou ty věci mezi tím? CO konkrétně děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.20 20:49
@Ou píše:
Jak poslední věc? A co jsou ty věci mezi tím? CO konkrétně děláš?

Kontaktovala jsem Vasevyzivne.cz a ti mi rekli ze mi nemuzou pomoci protoze neni na uzemi CR. Jinak nevim co delat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.5.20 22:35

Tak velmi záleží na tom, odkud je. Jestli je občanem nějakého členského statu EU mimo Dánska, nebo jiného státu. Jestli je z EU, nemel by s vymáhání výživného být takový problém.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna