Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@Blekota píše:
Tož to mám daleko. Ale počkám si na tvé echo, jak jsi dopadla. Věřím, že ve tvůj prospěch, alespoň ty alimenty zpětně, ať máte z čeho s dětmi žít.
To doufám taky. Dekuju a škoda, ze to mas daleko
Tak soud opět odročen
manžel zas odjel s kamionem. Soudce je prý na něho hrozně naštvaný, ale to je mi ted prd platný
@MilijonDolarBejby píše:
Tak soud opět odročenmanžel zas odjel s kamionem. Soudce je prý na něho hrozně naštvaný, ale to je mi ted prd platný
Co? Už zas? Odročený na kdy? On se písemně omluvil? Proč mu to zas odročili? To nemůžou schválit bez něj? Říkala jsi soudci, že jsi od ledna bez peněz???
soudce bych kopla někam s takovým přístupem. Kurec to jsem se zase nas..rala.
@Blekota píše:
Co? Už zas? Odročený na kdy? On se písemně omluvil? Proč mu to zas odročili? To nemůžou schválit bez něj? Říkala jsi soudci, že jsi od ledna bez peněz???![]()
![]()
soudce bych kopla někam s takovým přístupem. Kurec to jsem se zase nas..rala.
Nevím na kdy, dojde mi dopis. Omluvila ho šéfova telefonicky
Zasekl se v Holandsku na nakládce… A soudce asi ví, ze neplatí, kdyz rozhodoval o predbeznym opatření. Ja s nimvubec nemluvila. Na soud jsem volala, abych tam nesla zas zbytečně s volali mi zpět, ze je odročen. Nic vic. Jen jsem řekla co mam jako bez peněz asi dělat
@MilijonDolarBejby Ještě můžeš najít někoho, kdo mu domluví ručně stručně
. Úplně cítím, jak jsi bezmocná
.
@Kobea píše:
@MilijonDolarBejby Ještě můžeš najít někoho, kdo mu domluví ručně stručně. Úplně cítím, jak jsi bezmocná
.
To bych udělala i já a s jakou chutí
Ale to stejne nic neřeší… No pred chvíli po mě chtěl číslo účtu, tak třeba se dockam
@MilijonDolarBejby píše:
To bych udělala i já a s jakou chutíAle to stejne nic neřeší… No pred chvíli po mě chtěl číslo účtu, tak třeba se dockam
Na co číslo účtu, ti může vše poslat složenkou. Adresu určitě zná. Dle mě jenom zkouší. Ty mu pošleš číslo účtu a měsíc nic nepošle. To chce jen, aby jsi jako věděla, že ti „možná“ pošle nějakou tu stovku.
To je strasna bezmoc. za co ma ta zena s detma zit… fuj, fuj. hlavne, ze otcove maji prava.
@MilijonDolarBejby píše:
Nevím na kdy, dojde mi dopis. Omluvila ho šéfova telefonickyZasekl se v Holandsku na nakládce… A soudce asi ví, ze neplatí, kdyz rozhodoval o predbeznym opatření. Ja s nimvubec nemluvila. Na soud jsem volala, abych tam nesla zas zbytečně s volali mi zpět, ze je odročen. Nic vic. Jen jsem řekla co mam jako bez peněz asi dělat
A to nemůžou odsoudit bez něj? Když si soud vytáhne jeho výdělky z firmy, tak na jejich základě okamžitě může odklepnout alimenty. A to, že se za sebe nepošle náhradu (právníka), tak to může být jedno. Není tam, má smůlu. Bude platit tolik a tolik a domů bych mu poslala, co vše má ještě zpětně uhradit frajer. Já věřím v to, že se v Holandsku určitě nezaseknul.
@Blekota tak zkusila jsem to. V patek jsem domluvě s na socce skrz exekuci
@jkra píše:
To je strasna bezmoc. za co ma ta zena s detma zit… fuj, fuj. hlavne, ze otcove maji prava.
Jojo, to říkám furt
@Blekota píše:
A to nemůžou odsoudit bez něj? Když si soud vytáhne jeho výdělky z firmy, tak na jejich základě okamžitě může odklepnout alimenty. A to, že se za sebe nepošle náhradu (právníka), tak to může být jedno. Není tam, má smůlu. Bude platit tolik a tolik a domů bych mu poslala, co vše má ještě zpětně uhradit frajer. Já věřím v to, že se v Holandsku určitě nezaseknul.
Priste to prý už odklepne bez něj. Ale nevím kdy
@MilijonDolarBejby píše:
Priste to prý už odklepne bez něj. Ale nevím kdy
Ale to může být třeba zase za 4 nebo 5 měsíců ![]()
@Blekota píše:
Ale to může být třeba zase za 4 nebo 5 měsíců