Neplatí alimenty

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.9.15 15:41
@Blekota píše:
Tož to mám daleko. Ale počkám si na tvé echo, jak jsi dopadla. Věřím, že ve tvůj prospěch, alespoň ty alimenty zpětně, ať máte z čeho s dětmi žít.

To doufám taky. Dekuju a škoda, ze to mas daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.15 13:26

Tak soud opět odročen :( manžel zas odjel s kamionem. Soudce je prý na něho hrozně naštvaný, ale to je mi ted prd platný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
21.9.15 13:33

@MilijonDolarBejby To snad není možný :cert: :cert: :cert:.

• Citovat
  • Upravit
1265
21.9.15 13:37

@MilijonDolarBejby to ma mrzi, drz sa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.15 13:42

Dekuju holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
21.9.15 13:42
@MilijonDolarBejby píše:
Tak soud opět odročen :( manžel zas odjel s kamionem. Soudce je prý na něho hrozně naštvaný, ale to je mi ted prd platný

Co? Už zas? Odročený na kdy? On se písemně omluvil? Proč mu to zas odročili? To nemůžou schválit bez něj? Říkala jsi soudci, že jsi od ledna bez peněz??? :cert: :cert: :cert: soudce bych kopla někam s takovým přístupem. Kurec to jsem se zase nas..rala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.15 14:24
@Blekota píše:
Co? Už zas? Odročený na kdy? On se písemně omluvil? Proč mu to zas odročili? To nemůžou schválit bez něj? Říkala jsi soudci, že jsi od ledna bez peněz??? :cert: :cert: :cert: soudce bych kopla někam s takovým přístupem. Kurec to jsem se zase nas..rala.

Nevím na kdy, dojde mi dopis. Omluvila ho šéfova telefonicky :roll: Zasekl se v Holandsku na nakládce… A soudce asi ví, ze neplatí, kdyz rozhodoval o predbeznym opatření. Ja s nimvubec nemluvila. Na soud jsem volala, abych tam nesla zas zbytečně s volali mi zpět, ze je odročen. Nic vic. Jen jsem řekla co mam jako bez peněz asi dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
21.9.15 14:35

@MilijonDolarBejby Ještě můžeš najít někoho, kdo mu domluví ručně stručně :cert:. Úplně cítím, jak jsi bezmocná :zed:.

• Citovat
  • Upravit
21.9.15 14:42
@Kobea píše:
@MilijonDolarBejby Ještě můžeš najít někoho, kdo mu domluví ručně stručně :cert:. Úplně cítím, jak jsi bezmocná :zed:.

To bych udělala i já a s jakou chutí :mrgreen: Ale to stejne nic neřeší… No pred chvíli po mě chtěl číslo účtu, tak třeba se dockam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
21.9.15 15:25
@MilijonDolarBejby píše:
To bych udělala i já a s jakou chutí :mrgreen: Ale to stejne nic neřeší… No pred chvíli po mě chtěl číslo účtu, tak třeba se dockam

Na co číslo účtu, ti může vše poslat složenkou. Adresu určitě zná. Dle mě jenom zkouší. Ty mu pošleš číslo účtu a měsíc nic nepošle. To chce jen, aby jsi jako věděla, že ti „možná“ pošle nějakou tu stovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57011
21.9.15 15:25

To je strasna bezmoc. za co ma ta zena s detma zit… fuj, fuj. hlavne, ze otcove maji prava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
21.9.15 15:27
@MilijonDolarBejby píše:
Nevím na kdy, dojde mi dopis. Omluvila ho šéfova telefonicky :roll: Zasekl se v Holandsku na nakládce… A soudce asi ví, ze neplatí, kdyz rozhodoval o predbeznym opatření. Ja s nimvubec nemluvila. Na soud jsem volala, abych tam nesla zas zbytečně s volali mi zpět, ze je odročen. Nic vic. Jen jsem řekla co mam jako bez peněz asi dělat

A to nemůžou odsoudit bez něj? Když si soud vytáhne jeho výdělky z firmy, tak na jejich základě okamžitě může odklepnout alimenty. A to, že se za sebe nepošle náhradu (právníka), tak to může být jedno. Není tam, má smůlu. Bude platit tolik a tolik a domů bych mu poslala, co vše má ještě zpětně uhradit frajer. Já věřím v to, že se v Holandsku určitě nezaseknul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.15 15:55

@Blekota tak zkusila jsem to. V patek jsem domluvě s na socce skrz exekuci

@jkra píše:
To je strasna bezmoc. za co ma ta zena s detma zit… fuj, fuj. hlavne, ze otcove maji prava.

Jojo, to říkám furt

@Blekota píše:
A to nemůžou odsoudit bez něj? Když si soud vytáhne jeho výdělky z firmy, tak na jejich základě okamžitě může odklepnout alimenty. A to, že se za sebe nepošle náhradu (právníka), tak to může být jedno. Není tam, má smůlu. Bude platit tolik a tolik a domů bych mu poslala, co vše má ještě zpětně uhradit frajer. Já věřím v to, že se v Holandsku určitě nezaseknul.

Priste to prý už odklepne bez něj. Ale nevím kdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
21.9.15 16:33
@MilijonDolarBejby píše:
Priste to prý už odklepne bez něj. Ale nevím kdy

Ale to může být třeba zase za 4 nebo 5 měsíců :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.15 17:04
@Blekota píše:
Ale to může být třeba zase za 4 nebo 5 měsíců :cert:
:( rozvod asi letos nestihnu. A muzu se jen modlit, aby si ten můj blb nenabrak dalších X půjček :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna