Neplodné a ZLÉ!! ;-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41285
11.4.19 14:46
@Klopotkova píše:
Já nefňukám, já se směji, to Ty tady kňučíš. :P :mavam: :mavam:

vidíš a já myslela, že v diskuzi o neplodnosti žebráš svatební koláčky? :mrgreen: nebo odmítáš recepty, které ti ale nikdo nevnucuje? teď už fakt nevím :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
11.4.19 14:50
@Keyllah píše:
vidíš a já myslela, že v diskuzi o neplodnosti žebráš svatební koláčky? :mrgreen: nebo odmítáš recepty, které ti ale nikdo nevnucuje? teď už fakt nevím :think: :mrgreen:

Nežebrám, požádala jsem cukrářku Anču, která ráda peče, že může poslat krabici, já o ně nežebrala, nejsem žebrák.

• Citovat
  • Upravit
149015
11.4.19 14:56
@Klopotkova píše:
Nežebrám, požádala jsem cukrářku Anču, která ráda peče, že může poslat krabici, já o ně nežebrala, nejsem žebrák.

Koukám že ti hodně ležím v žaludku, že mě nazýváš takhle hnusně. Sice nechápu co ti kdo dělá. Nikdo se tě nevšímá a ty pořád jen kopeš. Jestli máš problém, tak si ho řeš s psychologem, nebo v single diskuzi a mě dej pokoj. Soukrome zprávy bych ti taky nepsala, protože to pak vykecáš celému emiminu,
Někdo rád peče rodině a stará se o ní, jiný má veselý sexuální život a poraď o tom žvaní. Tak si necháme každá své a tím to hasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
11.4.19 14:59
@Anna766 píše:
Koukám že ti hodně ležím v žaludku, že mě nazýváš takhle hnusně. Sice nechápu co ti kdo dělá. Nikdo se tě nevšímá a ty pořád jen kopeš. Jestli máš problém, tak si ho řeš s psychologem, nebo v single diskuzi a mě dej pokoj. Soukrome zprávy bych ti taky nepsala, protože to pak vykecáš celému emiminu,
Někdo rád peče rodině a stará se o ní, jiný má veselý sexuální život a poraď o tom žvaní. Tak si necháme každá své a tím to hasne.

Souhlasím s poslední větou. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
11.4.19 15:08

@Anna766 Mohu se Tě jako zkušené cukrářky zeptat - pečeš s máslem nebo Herou?

• Citovat
  • Upravit
41285
11.4.19 15:10

@Anna766 :mrgreen: promiň, to se fakt nedá :mrgreen: ale zas je hezké mít obdivovatelku, jen to nesmí přerůst únosnou mez ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
11.4.19 15:12
@Keyllah píše:
@Anna766 :mrgreen: promiň, to se fakt nedá :mrgreen: ale zas je hezké mít obdivovatelku, jen to nesmí přerůst únosnou mez ;)

Neobdivuji, já jsem se ptala, zda by poslala ty koláčky nebo jsi vycítila v mých větách nějaký úžas, či dokonce obdiv?

• Citovat
  • Upravit
149015
11.4.19 18:30
@Keyllah píše:
@Anna766 :mrgreen: promiň, to se fakt nedá :mrgreen: ale zas je hezké mít obdivovatelku, jen to nesmí přerůst únosnou mez ;)

Jenže čeho je moc toho je příliš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
11.4.19 18:47
@Anna766 píše:
Jenže čeho je moc toho je příliš :D

Anče, klídek, přečti si můj příspěvek v 15:12, já Tě neobdivuji, nefandi si, jen jsem se zeptala, zda pečeš z másla nebo z Hery a předtím, zda pošleš tu škatuli vdolečků.

• Citovat
  • Upravit
149015
12.4.19 23:28
@Klopotkova píše:
Souhlasím s poslední větou. :mavam:

Tak se toho drž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
8.5.19 19:56