Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Klopotkova píše:
Já nefňukám, já se směji, to Ty tady kňučíš.![]()
![]()
vidíš a já myslela, že v diskuzi o neplodnosti žebráš svatební koláčky?
nebo odmítáš recepty, které ti ale nikdo nevnucuje? teď už fakt nevím
![]()
@Keyllah píše:
vidíš a já myslela, že v diskuzi o neplodnosti žebráš svatební koláčky?nebo odmítáš recepty, které ti ale nikdo nevnucuje? teď už fakt nevím
![]()
Nežebrám, požádala jsem cukrářku Anču, která ráda peče, že může poslat krabici, já o ně nežebrala, nejsem žebrák.
@Klopotkova píše:
Nežebrám, požádala jsem cukrářku Anču, která ráda peče, že může poslat krabici, já o ně nežebrala, nejsem žebrák.
Koukám že ti hodně ležím v žaludku, že mě nazýváš takhle hnusně. Sice nechápu co ti kdo dělá. Nikdo se tě nevšímá a ty pořád jen kopeš. Jestli máš problém, tak si ho řeš s psychologem, nebo v single diskuzi a mě dej pokoj. Soukrome zprávy bych ti taky nepsala, protože to pak vykecáš celému emiminu,
Někdo rád peče rodině a stará se o ní, jiný má veselý sexuální život a poraď o tom žvaní. Tak si necháme každá své a tím to hasne.
@Anna766 píše:
Koukám že ti hodně ležím v žaludku, že mě nazýváš takhle hnusně. Sice nechápu co ti kdo dělá. Nikdo se tě nevšímá a ty pořád jen kopeš. Jestli máš problém, tak si ho řeš s psychologem, nebo v single diskuzi a mě dej pokoj. Soukrome zprávy bych ti taky nepsala, protože to pak vykecáš celému emiminu,
Někdo rád peče rodině a stará se o ní, jiný má veselý sexuální život a poraď o tom žvaní. Tak si necháme každá své a tím to hasne.
Souhlasím s poslední větou. ![]()
@Anna766 Mohu se Tě jako zkušené cukrářky zeptat - pečeš s máslem nebo Herou?
@Anna766
promiň, to se fakt nedá
ale zas je hezké mít obdivovatelku, jen to nesmí přerůst únosnou mez ![]()
@Keyllah píše:
@Anna766promiň, to se fakt nedá
ale zas je hezké mít obdivovatelku, jen to nesmí přerůst únosnou mez
Jenže čeho je moc toho je příliš ![]()
@Anna766 píše:
Jenže čeho je moc toho je příliš
Anče, klídek, přečti si můj příspěvek v 15:12, já Tě neobdivuji, nefandi si, jen jsem se zeptala, zda pečeš z másla nebo z Hery a předtím, zda pošleš tu škatuli vdolečků.
@Klopotkova píše:
Souhlasím s poslední větou.
Tak se toho drž.