Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
Třeba tohle je úplně labůžobych to nechtěla zažít.
to je šílený
Fakt o nervy. Vůbec jsme netušila, že je možné (v rámci okresního města) mít nemocnici takto daleko.
@My Melody píše:
Bulvar nema o cem psat, tak pise o celebritach, celebrity zase potrebuji bulvar jak kyslik, pro oba je to naprosto nevyhnutna spoluprace. Bulvar onalepkuje celebritu jako „sexbomba“ a celebrita dela vsechno, aby tak onalepkovana byla. A aby pak mohl bulvar napsat o celebrite dalsi, v poradi stomiliontej clanek o nicem, celebrita se rozcili, ze o ni bulvar pise jak o sexbombe a bulvar je rad, ze muze o tom rozcileni psat a tak dokolecka dokola a vsichni jsou spokojeni, celebrita, bulvar i zadavatel reklamy.![]()
tak nějk to bude. Akorát bych podobnou „spolupráci“ nečekala u ženy 40+, která si svou image zakládá na serioznosti. V mých očích degraduje sebe sama, jak si lže do vlastní kapsy.
@Pudloslava Pudlo, já si třeba nemyslím, že jsi homofob. A nadhodila jsi docela zajímavé téma k zamyšlení. Mám tři děti a říkám na rovinu, že budu raději, když budou heterosexuální, rozumím ti, jak jsi to myslela…Ale na druhou stranu, pokud by byla nějaká prevence či léčba v prenatálním věku, u svých dětí bych do toho nešla. A pokud jednou přijdou s tím, že jsou na stejné pohlaví budu je milovat stejně.
@Meleys píše:
Můj nepopulární názor je že nemám ráda muslimyprostě neschvaluji to jak se chovají k ženám a že si s nima nejsou rovni v jejich zemích. Pro ně je žena hadra na podlahu.To náboženství je mi proti srsti a to opravdu jinak nejsem rasista ani nic takového
To má být nepopulární názor?
. Myslím, že v českých luzích a hájích naopak velmi populární.
@Alladina
ano jeden známý mi napsal že jsem s tím už na „přezdržku“ a že jsem xenofob
![]()
@Meleys píše:
@Alladinaano jeden známý mi napsal že jsem s tím už na „přezdržku“ a že jsem xenofob
![]()
![]()
No hele asi ti to známý napsal, protože to možná máš jako mantru a pořád to někomu cpeš (dedukuju z toho co píšeš).
Já obecně kolem sebe respektuju libovolné náboženství a i odpor k nim, ale fanatici na obou stranách mi lezou na nervy.
@Parninas zapříčinilo to pár příspěvků na facebooku to asi jo, od tý doby už nesdílím co si o tom myslím ptž se najdou takový chytráci který je vždycky budou nějako obhajovat, ignorovat co se děje ve světě je asi jednoduší…a na to já teda opravdu nemám žaludek jako žena…ale napsat mi že bych si měla napálit je taky trošku moc ne?
to svědčí taky trochu o jeho mentalitě a jako mantru to teda nemám je to jen čistě názor
@Meleys píše:
@Parninas zapříčinilo to pár příspěvků na facebooku to asi jo, od tý doby už nesdílím co si o tom myslím ptž se najdou takový chytráci který je vždycky budou nějako obhajovat, ignorovat co se děje ve světě je asi jednoduší…a na to já teda opravdu nemám žaludek jako žena…ale napsat mi že bych si měla napálit je taky trošku moc ne?to svědčí taky trochu o jeho mentalitě a jako mantru to teda nemám je to jen čistě názor
Hele každý má tu míru někde jinde.
Mě lidi, co sdílí tenhle věci jako „osvětu pro nás hloupé“ taky lezou na nervy. Ale jako moje řešení to nesledovat. Abych na to reagovala nějak víc a posílala urážky, tak to je plýtvání mé energie. ![]()
Názor si měj jaký chceš, ale stejně jako lidi podle tebe musí respektovat tvůj názor, tak oni očekávají to samé. Já třeba osobně proti průměrnému muslimovi nic nemám. U většiny v mém okolí jsem to nevěděla, než mi to nějak mimo řečí řekli. A to samé pro jakékoliv jiné náboženství. Jasně, že nesouhlasím s násilím a bezprávím, co se děje, ale nebudu nadávat náhodnému člověku kterého neznám jen kvůli jeho víře.
Můžu ti říct, že mě osobně je třeba krajně nepříjemné, že když lidé zjistí, že jsem křesťanka (ačkoliv velmi liberální v názorech), tak ihned příjdou pindy o černoprdelnících a znásilňování dětí. Tak tipuju, že se náhodný člověk, co věří v islám, cítí podobně jak já v takovou chvíli.
@Meleys píše:
Můj nepopulární názor je že nemám ráda muslimyprostě neschvaluji to jak se chovají k ženám a že si s nima nejsou rovni v jejich zemích. Pro ně je žena hadra na podlahu.To náboženství je mi proti srsti a to opravdu jinak nejsem rasista ani nic takového
Né že bych chtěla rozvíjet diskuzi na toto téma. Ale znáš nějaké muslimy osobně, nebo jen z článků na Novinkách? Já jich neznám moc, ale ty co znám, jsou jaksi normální. Nejí sice vepřové, ale dají si víno nebo jiný alkohol. K manželce se chovají uctivě a narozdíl od některých křesťanů se všichni chovají uctivě ke svým rodičům. I křesťané (chápej my a naše kultura) nežijí pouze způsobným životem a kolik tady máme týraných manželek?
Každopádně já posuzuji člověka podle jeho chování, ne podle jeho víry. A ne, nejsem sluníčkář a dovoz tisíců migrantů z Afriky mě děsí a nesouhlasím s tím.
@berusa.m píše:
Né že bych chtěla rozvíjet diskuzi na toto téma. Ale znáš nějaké muslimy osobně, nebo jen z článků na Novinkách? Já jich neznám moc, ale ty co znám, jsou jaksi normální. Nejí sice vepřové, ale dají si víno nebo jiný alkohol. K manželce se chovají uctivě a narozdíl od některých křesťanů se všichni chovají uctivě ke svým rodičům. I křesťané (chápej my a naše kultura) nežijí pouze způsobným životem a kolik tady máme týraných manželek?Každopádně já posuzuji člověka podle jeho chování, ne podle jeho víry. A ne, nejsem sluníčkář a dovoz tisíců migrantů z Afriky mě děsí a nesouhlasím s tím.
Ano právě že znám…jen jsem napsala co si myslím dál bych to nerozebírala
nečerpám informace jen z bulváru…
@Meleys píše:
@Parninas zapříčinilo to pár příspěvků na facebooku to asi jo, od tý doby už nesdílím co si o tom myslím ptž se najdou takový chytráci který je vždycky budou nějako obhajovat, ignorovat co se děje ve světě je asi jednoduší…a na to já teda opravdu nemám žaludek jako žena…ale napsat mi že bych si měla napálit je taky trošku moc ne?to svědčí taky trochu o jeho mentalitě a jako mantru to teda nemám je to jen čistě názor
To byla asi jeho reakce na to, jak casto to resis.
Spoluzak ze stredni je zase posedly Babisem. Je to az uchylny vztah. ![]()
@aquarian píše:
U homosexuálů tomu brání to, že jsou sexuálně orientovaní na partnera/ku stejného pohlaví, takže z takového svazku žádné potomstvo nebude a krevní linie končí.Ledaže bys požadoval, aby lesbička na sebe pustila chlapa a gay se překonal a nějakou tu ženskou zvládl.
Tam zase mám hranice já, když už se tak narodili, nemá nikdo právo je nutit.
O umelem oplodneni, oplodneni pres strikacku a nahradni matce uz jsi nekdy slysela?
@sirikit píše:
Ty si za štěstí kupuješ prachy?![]()
![]()
Ne, ale kdž má člověk štěstí, tak třeba může získat super zaměstnání, nebo vyhrát v loterii. ![]()
@M_Vladim píše:
Ne, ale kdž má člověk štěstí, tak třeba může získat super zaměstnání, nebo vyhrát v loterii.
@malákráličice píše:
To byla asi jeho reakce na to, jak casto to resis.
Spoluzak ze stredni je zase posedly Babisem. Je to az uchylny vztah.
Já takhle jednou odešla z rande.
Pokročilý večer, romantika, šampáňo, jahody… a pán se samočinně rozohnil původně nad neschopnými komunálními politiky, já štronzo s tou jahodou v bublinkách
, zkusila jsem jemné náznaky - "tak, to asi teď nevyřešíme…
" načež se pán rozohnil ještě víc a oblažil mě plamenným projevem, dokládajícím na četných příkladech Bábovu bezcharakternost. Moji odtažitost od tématu si vysvětlil tak, že se Babiše zastávám, a dupl na plyn s argumentací.
Tak jsem snědla tu jahodu a šla dom. ![]()