Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše:
Já takhle jednou odešla z rande.
Pokročilý večer, romantika, šampáňo, jahody… a pán se samočinně rozohnil původně nad neschopnými komunálními politiky, já štronzo s tou jahodou v bublinkách![]()
, zkusila jsem jemné náznaky - "tak, to asi teď nevyřešíme…
![]()
" načež se pán rozohnil ještě víc a oblažil mě plamenným projevem, dokládajícím na četných příkladech Bábovu bezcharakternost. Moji odtažitost od tématu si vysvětlil tak, že se Babiše zastávám, a dupl na plyn s argumentací.
Tak jsem snědla tu jahodu a šla dom.
To nejjednodušší řešení je vždycky to správný
![]()
@Betty MacDonald Můj milovaný manžel se zase s neochvejnou pravidelností po dvou sklenkach koňaku rozhořčuje nad budoucností (pardon) uchošťourů. Velmi ho trápí představa, že by se přestaly vyrábět. Pro mě je jeho první zmínka o uchošťourech znamením, že bychom si měli zavolat a taxi a odebrat se do kanafasu.
@Alriga píše:
@Betty MacDonald Můj milovaný manžel se zase s neochvejnou pravidelností po dvou sklenkach koňaku rozhořčuje nad budoucností (pardon) uchošťourů. Velmi ho trápí představa, že by se přestaly vyrábět. Pro mě je jeho první zmínka o uchošťourech znamením, že bychom si měli zavolat a taxi a odebrat se do kanafasu.
Tak to uz je moc
![]()
V pripade nouze si muze namotat kus vaty na paratko nebo spejli. ![]()
@malákráličice píše:
Tak to uz je moc![]()
![]()
V pripade nouze si muze namotat kus vaty na paratko nebo spejli.
Nene, on má velké zásoby a pravidelně je obměňuje!!! 🙉
@Alriga píše:
@sirikit píše:![]()
![]()
Pro mě býval rozhodujícím okamžikem k volání tága okamžik, kdy ex začínal recitovat Smoke on the water.
Ale pořád lepší než ti, co se začnou prát.
@Wani píše:
O umelem oplodneni, oplodneni pres strikacku a nahradni matce uz jsi nekdy slysela?
Ano, slyšel.
I když nikdy jsem ještě neslyšel, jak se tyto pomůcky slučují s přirozenou schopností reprodukce.
Možná mi doplníš znalosti?
@Alriga píše:
Tak to tedy se tvářit lze. Zdravotnictví před rokem 1989 částečně žilo ještě ze základu předválečné medicíny a částečně opět že „skryté daně“ mizernych platů. Chyběly moderní přístroje, léky, vybavení. Podmínky pro pacienty v nemocnicích byly predpotopni. Čekací lhůty nekonečné. Starší lidé neměli přístup např. k dialýze… a tak by se dalo pokračovat..
Tak od předválečné medicíny to přeci jen bylo nějakých 30 - 50 let a mezitím byla jak válka, tak odchody elit jak v ´48, tak po ´68.
Ano, přístrojové vybavení, nebo třeba výbava a vzhled pokojů nebyl na nejvyšší úrovni. Ani platy personálu, kde se vytvářel vnitřní dluh, stejně jako třeba ve stavu budov.
Ale to se na to pořád díváme dnešníma očima. Pokud se na to podíváme tehdejší reálnou průměrnou péčí o pacienty a třeba i ve vyspělejších zemích, tak se při srovnání stav za katastrofální považovat nedal. Třeba i ta dialýza nebyla všude v 70. - 80. letech dostupná pro každého, stejně jako některá specializovaná léčba. ![]()
Nechci to ani omylem vychvalovat, určitě jsme dál, ale je třeba reálný pohled.
@Meleys píše:
Ano právě že znám…jen jsem napsala co si myslím dál bych to nerozebíralanečerpám informace jen z bulváru…
Jó v pohodě. Všichni máme právo na svůj názor a ty máš své zkušenosti.
@Alriga píše:
Uklidni ho, že jsou k dostání ekologické uchostoury, které nemají tu tyčinku plastovou, ale bambusovou. Ty by snad zakazovat nemuseli ![]()
@Alriga píše:
Já ho velice chápu, u nás jednu dobu nebyly k dostání. Příšerná doba ![]()
@Meleys píše:
Můj nepopulární názor je že nemám ráda muslimyprostě neschvaluji to jak se chovají k ženám a že si s nima nejsou rovni v jejich zemích. Pro ně je žena hadra na podlahu.To náboženství je mi proti srsti a to opravdu jinak nejsem rasista ani nic takového
Taky mi jejich stredoveke nabozenstvi neni sympaticky. Ale protoze mam kolegy muslimy a 2 kamaradky jsou muslimky a vim, ze je mezi nimi spousta fajn lidi, tak jak vsude jinde, tak bych to osobne napsala tak, ze nemam rada jejich nabozenstvi a nemam rada nektere, fanaticke muslimy.
Že karma a boží mlýny nefungují, že je to jen výmysl slabých sloužící k tomu lépe se vyrovnat s křivdou, kterou nemohou vrátit.
Dále bych také zrušila Vánoce i Velikonoce i další povinné veselice
.
@sirikit píše:
Já takhle jednou odešla z rande.
Pokročilý večer, romantika, šampáňo, jahody… a pán se samočinně rozohnil původně nad neschopnými komunálními politiky, já štronzo s tou jahodou v bublinkách![]()
, zkusila jsem jemné náznaky - "tak, to asi teď nevyřešíme…
![]()
" načež se pán rozohnil ještě víc a oblažil mě plamenným projevem, dokládajícím na četných příkladech Bábovu bezcharakternost. Moji odtažitost od tématu si vysvětlil tak, že se Babiše zastávám, a dupl na plyn s argumentací.
Tak jsem snědla tu jahodu a šla dom.
Počkej, nejsi moje kamarádka?
Ta má z jednoho rande dost shodný zážitek.
@lucenka píše:
Uklidni ho, že jsou k dostání ekologické uchostoury, které nemají tu tyčinku plastovou, ale bambusovou. Ty by snad zakazovat nemuseli
Vsak jo, uchostoury budou, ale ne s plastovou tyčinkou, takže apokalypsa se ještě odkládá. ![]()