Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Renesmee Reny píše:
Me argumenty nejsou mimo. Vaše,,nevysvetleni,, je mimo. Chápu, ze zde nemá nic být, ale nechapala jsem problem v tom, ze dam alespoň novou vazu za hnusnou starou, abych na to nemusela aspoň koukat, když to spravcova neřešila. Teď chápu, ze jsem ji tam měla nechat a rovnou jednat, ze takto jsem se i já podílela. To snad staci ale napsat jasne, když se na to ptám a víte to. Ne hned jednat takhle. To radši ani nereagovat, než reagovat arogantně. Dekuji 😊 🙏Příspěvek upraven 17.04.22 v 23:35
Co blbneš, jaká arogance? Holky ti normálně odpověděly.
@Trojlístek píše:
@Renesmee Reny je to poměrně vážný problém a věř, že neznalost v případě prokázání viny neomlouvá.
To chápu a vím už, kde jsem postupovala špatně ![]()
@aiwwa píše:
Co blbneš, jaká arogance? Holky ti normálně odpověděly.
Ano, jedna paní normálně poradila. Ještě jednou za to dekuji. Z druhé odpovědi jsem ale žádnou radu nepochopila, stále jen opakování, ze tam nemá nic být, ale rada, jak postupovat jinak, než koupit novou vázu, nikde. ![]()
@Renesmee Reny píše:
To chápu a vím už, kde jsem postupovala špatně
Hned v mém prvním příspěvku to bylo popsáno naprosto detailně. Ty jsi začala podávat argumenty, které tohle vysvětlení úplně smetlo. V první fázi jsem měla za to, ze si ze mě musíš delat legraci, pak mi došlo, že bohužel neděláš. Nakonec jsem ráda, že jsi to pochopila, byť můj první příspěvek byl zcela jednoznačný.
Příspěvek upraven 17.04.22 v 23:43
@Renesmee Reny píše:
Ano, jedna paní normálně poradila. Ještě jednou za to dekuji. Z druhé odpovědi jsem ale žádnou radu nepochopila, stále jen opakování, ze tam nemá nic být, ale rada, jak postupovat jinak, než koupit novou vázu, nikde.
Sorry, ale asi jsi kapku natvrdlá. Z té odpovědi bylo úplně zřejmé, kde se stala chyba. Stejně jako s bordelem z balkónu, to vás opravdu nenapadlo tam namontovat nějakou desku? ![]()
@terien píše:
Sorry, ale asi jsi kapku natvrdlá. Z té odpovědi bylo úplně zřejmé, kde se stala chyba. Stejně jako s bordelem z balkónu, to vás opravdu nenapadlo tam namontovat nějakou desku?
Nechtěla jsem být tak přímá ![]()
@Trojlístek píše:
Hned v mém prvním příspěvku to bylo popsáno naprosto detailně. Ty jsi začala prodávat argumenty, které tohle vysvětlení úplně smetlo. V první fázi jsem měla za to, ze si ze mě musíš delat legraci, pak mi došlo, že bohužel neděláš. Nakonec jsem ráda, že jsi to pochopila, byť můj první příspěvek byl zcela jednoznačný.
Vysvetleni, ze výměnou jsem se dopustila podílení na tom, ze ohrožuji bezpečný únik při požáru, jsem si tedy opravdu všimla pouze u druhé paní. ![]()
netušila jsem, ze když tam nemá nic být, ze moji výměnou jsem se něčeho dopustila. Přišlo mi fuk, jestli tam bude hnusna nebo alespoň hezká, když už to nikdo neřeší ![]()
@Trojlístek píše:
Nechtěla jsem být tak přímá
Ano, napadlo, ale to bohužel neřeší další věci a hlavně určitě nemohu bez dovolení nic montovat
a i tak zde bordel lítá totálně všude
a taky tu nechci být jak v bunkru za trimetrovou zdi.
@Renesmee Reny píše:
Ano, napadlo, ale to bohužel neřeší další věci a hlavně určitě nemohu bez dovolení nic montovata i tak zde bordel lítá totálně všude
a taky tu nechci být jak v bunkru za trimetrovou zdi.
Tak si budete radši se sousedkou koukat do balkónů a ty uklízet její bordel
samozřejmě že si to můžeš zakrýt, když tím nic nezničíš.
@terien píše:
Sorry, ale asi jsi kapku natvrdlá. Z té odpovědi bylo úplně zřejmé, kde se stala chyba. Stejně jako s bordelem z balkónu, to vás opravdu nenapadlo tam namontovat nějakou desku?
Z mého příspěvku je zase prosím jasne, ze se ptám, zda mohu řešit například s majitelem bytovky společné prostory, na kterých se se mnou ani nebyla schopna domluvit a rovnou je,,ozdobila,,. Nechtěla jsem být za trdlo a zjistit, ze to tam mít může. Takze dekuji moc za rady a jsem rada ze vím, ze to řešit normálně mohu i výš než u spravcove. Díky! ![]()
@terien píše:
Tak si budete radši se sousedkou koukat do balkónů a ty uklízet její bordelsamozřejmě že si to můžeš zakrýt, když tím nic nezničíš.
Podle me však ale, pokud omezuje ostatní lidi v bytovce, by ji mohli nařídit třeba uklizeni balkonu, ne?
@Renesmee Reny píše:
Podle me však ale, pokud omezuje ostatní lidi v bytovce, by ji mohli nařídit třeba uklizeni balkonu, ne?
Svatá prostoto
ty nehledáš řešení, ale problémy. Tos měla napsat rovnou. Jo, můžeš to dát k soudu, třeba se za 25 let dočkáš, že jí to někdo donutí uklidit.
@Renesmee Reny píše:
Jak si to představuješ, že by ji to někdo nařídil? Můžeš ji navrhnout, že ji to pomůžeš uklidit. ![]()
@terien píše:
Svatá prostototy nehledáš řešení, ale problémy. Tos měla napsat rovnou. Jo, můžeš to dát k soudu, třeba se za 25 let dočkáš, že jí to někdo donutí uklidit.
Já se jen ptám, abych byla chytřejší a něco se přiučila, neříkám, ze to tak budu dělat proboha 🙏
@aiwwa píše:
Jak si to představuješ, že by ji to někdo nařídil? Můžeš ji navrhnout, že ji to pomůžeš uklidit.
To už jsem taky udelala 😂 nic 🙄
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat