Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Renesmee Reny píše:
To už jsem taky udelala 😂 nic 🙄
Protože ta paní je pravděpodobně nemocná a hromadění u starých lidí je běžný jev. Ale to už jsem ti psala.
Ty jsi se s tím nikdy nesetkala, že se tohle děje?
Však to bývá i ve zprávách. Jak třeba takové byty vypadají.
Přijde mi, že jsi buď enormně mladá a nezkušená, nebo fakt trdlo, nebo si děláš legraci.
Absolutně bez jakékoliv úvahy a sebereflexe ty tvé reakce. Že takto polopaticky někdo potřebuje přeformulovat odpovědi, tak to tady vidím fakt prvně.
@Trojlístek píše:
Protože ta paní je pravděpodobně nemocná a hromadění u starých lidí je běžný jev. Ale to už jsem ti psala.Ty jsi se s tím nikdy nesetkala, že se tohle děje?
Přijde mi, že jsi buď enormně mladá a nezkušená, nebo fakt trdlo, nebo si děláš legraci.
Absolutně bez jakékoliv úvahy a sebereflexe ty tvé reakce. Že takto polopaticky někdo potřebuje přeformulovat odpovědi, tak to tady vidím fakt prvně.
To ze jsem to viděla ve zprávách snad znamená, ze se nemohu zeptat na rady zkušenějších? Těch, co si to zažili? 😂 tak to se tedy moc omlouvám, ze se na diskusním fóru ptám na pomoc. ![]()
@Trojlístek píše:
Protože ta paní je pravděpodobně nemocná a hromadění u starých lidí je běžný jev. Ale to už jsem ti psala.Ty jsi se s tím nikdy nesetkala, že se tohle děje?
Mně se zase nelíbí vaše reakce, neberu si to nějak osobne, nebojte, ale asi každá uvažujeme jinak. Já proste nemám rada lidi, co hledají na každé me zprávě chyby a vy lidi, co se moc ptají
to je v pořádku. Absolutně jsem se zde neptala na rady, jak konstruovat svoje odpovědi a jak být sebereflektivni, ale na to, zda mohu kontaktovat majitele a řešit to s nim. Už vím, ze ano, tím bych to uzavřela. Dekuji za rady všem ![]()
@Trojlístek píše:
Ale odpovědi jsem dostala, tak aby vám tu takové mladé sebestredne trdlo jako já nepilo krev, diskuzi ukoncim.
v tomhle například vidím tu aroganci, jak jste se ptala (nebo někdo) - já si vas taky nedovoluji urážet nebo si dělat o vaši osobě nějaké závěry. Nevím, proč se lidé nemohou spokojit s obyčejnou radou, ale musí u toho mít prupovidky. ![]()
@Renesmee Reny píše:
Ale odpovědi jsem dostala, tak aby vám tu takové mladé sebestredne trdlo jako já nepilo krev, diskuzi ukoncim.v tomhle například vidím tu aroganci, jak jste se ptala (nebo někdo) - já si vas taky nedovoluji urážet nebo si dělat o vaši osobě nějaké závěry. Nevím, proč se lidé nemohou spokojit s obyčejnou radou, ale musí u toho mít prupovidky.
Ale já nikde nepsala, že jsi sebestředná
a že piješ krev. To úplně zameňuješ pojmy.
Buď od samého začátku ty odpovědi prehlizis nebo nerozumíš psanemu textu. Anebo obojí. Hned v prvním příspěvku ode mě jsi dostala radu, prupovidky nikde nevidím. Že se shodnu s jinou diskutující, že tvé reakce jsou zbytečně ublizene by ti mohlo otevřít ještě případně jinou dimenzi komunikace. Protože se třeba i ptáš na úplně základni a logické věci.
Logicky ta bytovka něčí je, evidentně má svého správce a od toho tam ten správce je, aby se s ním tyhle nespokojenosti daly řešit. Trošku pochybuji o kompetenci toho, kdo tu činnost vykonává, protože pokud chodí po takové chodbě, kde jde vidět takové porušení, tak by měla konat, protože to co na chodbě popisuješ je skutečně s rozporem o bezpečnosti. Teď se nebavím o balkoně.
Zbytečně do toho motaš emoce. Potřebuješ vyřešit problém, ne ho vytvářet tam, kde není a tam kde je, ho nevidíš.
Mimo jiné si závěry nedělám, já rozumím tomu, že je třeba rada. Tu jsem poskytla, ale tys jí neviděla, tak to je potom těžké… ![]()
Na to jak to vypadá na chodbě bych se vyprdla. Na chodbě nebydlím. A ani by mě nehlo něco předělávat a dělat si s tím praci. Důrazně bych ji ještě připomněla ten binec co tam má a to že je mi to jedno kdyby to nelétali k nám tak ať si to laskavě poklidi. Jinak nevím. Nedá se s tím asi nic dělat.
@Renesmee Reny píše:
Podle me však ale, pokud omezuje ostatní lidi v bytovce, by ji mohli nařídit třeba uklizeni balkonu, ne?
@Renesmee Reny píše:Pardon, ale tak to je snad jedno, jestli tam bude mít hnusnou vázu, nebo koupím aspoň novou, ne? Nechápu moc váš komentář 😅 takže jsem ji to rovnou měla vyhodit, když to tam nesmi být? Já se ptám na jakékoliv řešení
Protože se to skrz požární ochranu a bezpečí ve společném prostoru nesmí. Čemu nerozumíš? Však jsem ti to napsala.
@Da12 píše: Řekni sousedce, že na chodbě nemá nic být, kvůli požární ochraně, tak ať si to uklidí. Když si to neuklidí, řekni to správcové, ať to s ní řeší a pohroz jí, že to jinak udáš na požárníky, aby to přišli zkontrolovat, případně dali domu pokutu. S jejím balkónem nic neuděláš, ten je součástí jejího bytu. Leda si tam můžeš dát nějakou zástěnu, paraván, aby ti to od ní na tvůj nelétalo.
Ano, tohle je tak to jediné, co můžete udělat.
Vadí ti staré obrazy na zdi a staré květiny / vázy… vy s tim příťou na té chodbě bydlíte? Předpokládám, že jenom hledáš problémy. A opravdu nečekej, že se postarší ženské budou v tomhle nějak podřizovat mladejm. Na balkon si dej desku, nebo něco, ať vám tam borčus nelítá a holt ty 3 vteřiny projít kolem starýho obrazu zvládneš no 🤷🏻♀️ Co se týká bezpečnosti, tak ani tvoje nový moderní by tam nemělo co dělat. Když chceš mít aj chodbu po svým, máš jít do svýho baráku 🙋🏻♀️
@shadowbabe píše:
Vadí ti staré obrazy na zdi a staré květiny / vázy… vy s tim příťou na té chodbě bydlíte? Předpokládám, že jenom hledáš problémy. A opravdu nečekej, že se postarší ženské budou v tomhle nějak podřizovat mladejm. Na balkon si dej desku, nebo něco, ať vám tam borčus nelítá a holt ty 3 vteřiny projít kolem starýho obrazu zvládneš no 🤷🏻♀️ Co se týká bezpečnosti, tak ani tvoje nový moderní by tam nemělo co dělat. Když chceš mít aj chodbu po svým, máš jít do svýho baráku 🙋🏻♀️
Já totiž rekla, ze chci chodbu podle svého 😂 já jen nechci, aby na chodbě hnily roztřískané vázy s plesnivými umělými kytkami a visely kvanta opravdu otresnych obrazu. Ne kazdej má na svůj barák a respektovat nově opravenou bytovku by měla i starší paní bydlící tu třeba 100 let. ![]()
@shadowbabe píše:
A jak říkám, já tam nic cpát nechtěla
vyměnila jsem plesnivou vázu za novou, už vím, že jsem neměla
nedala jsem tam nic navíc, ze bych já tam chtěla něco podle svého. Spravcova s tím nic nedělala, tak me nenapadlo nic lepšího, než to alespon vyměnit. Absolutne netušíte, co vše je zde natahane (někdy to i smrdí), tak mi neříkejte, ze hledám problémy. Kolem tohohle nechci chodit s prominutím ani ty 3 vteřiny… A od toho jsou diskuze, kde se má radit. Nechci, aby se mi starší dáma podřizovala, ale bydlíme tu obě a já se podřizovat mam? Několikrát jsme prosili, upozornovali, proto se zde ptám, jak dal, když tohle nepomohlo.
jak jsem napsala, odpověď ale už mam, tak není potřeba už dale rozvádět můj dotaz.
@shadowbabe píše:
A ne, s PŘÍŤOU na chodbě nebydlim, ale je dost úzká a přes veškeré věci musíme přelézat a preskakovat, jelikož jsme poslední byt ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat