Co s knírkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24603
7.6.13 10:26

Když mám čas jdu ke kosmetičce na odstranění voskem-bezbolestně :mrgreen:
ale už rok si trhám sama doma voskem-bolestně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.6.13 10:52

Anonym kvůli ségře, která sem občas zavítá a nechci, aby jí to bylo líto :?

Nechci vám do toho kecat, ale ségra si několik let trhala knírek sama pomocí nějakých proužků, značku nevím, kecala bych. Ale dlouho to bylo v pohodě, nic se neprojevilo. A teď, poslední dva roky se jí udělal obrovský pigmentový flek. Vypadá to, jako by měla opravdu chlapský knír. Chodí na různé procedury, kosmetiky, lasery… Trošku to zmizelo, ale vidět je to pořád a ségra je z toho nešťastná, protože z krásné holky je teď skoro chlap…
Raději bych tu depilaci v obličeji nechala na profesionálech…

• Citovat
  • Upravit
801
7.6.13 12:22

Jejej nestraš mě, ramena už jako chlap mám, ještě knír a budu tutová :-). Zajímalo by mě, jestli je tady nějaká kosmetička, která by mi objasnila, proč bych měla změnu pigmentace kůže ze studeného vosku a ne z teplého, který používala moje kosmetička? Nebo holky co píšete, že chodíte na kosmetiku vaše kosmetička používá něco jiného než horký vosk a ta moje byla sto let za opicema? Já dřív chodila, ale teď jsem ráda, že dám kadeřnici (jsem mmj šedivá jak pes, takže se prostě musím barvit) a na kosmetičku mi už nějak nezbývá hlídání ani peníze :roll:.

@Anonymní píše:
Anonym kvůli ségře, která sem občas zavítá a nechci, aby jí to bylo líto :?Nechci vám do toho kecat, ale ségra si několik let trhala knírek sama pomocí nějakých proužků, značku nevím, kecala bych. Ale dlouho to bylo v pohodě, nic se neprojevilo. A teď, poslední dva roky se jí udělal obrovský pigmentový flek. Vypadá to, jako by měla opravdu chlapský knír. Chodí na různé procedury, kosmetiky, lasery… Trošku to zmizelo, ale vidět je to pořád a ségra je z toho nešťastná, protože z krásné holky je teď skoro chlap…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sirkapatricie
7.6.13 12:59
Opilkou na tvář a oblast bikin, jednou za měsíc, možná i dýl.
@Nancynka píše:
Ahoj, jak vylezlo sluníčko, je vyditelnej i můj „knírek“ není to nějak hrozný a snažim se ty černý chloupky vytrhávat ale stejně na sluníčku je to vydět a je mi trapně že se to nedá nijak schovat. Máte zkušenosti třeba s odstraňováním na kosmetice či doma? co pomáhá a jak často to budu muset podstupovat? Děkuji za rady :-)
  • Citovat
  • Upravit
320
7.6.13 15:06
@Anonymní píše:
Anonym kvůli ségře, která sem občas zavítá a nechci, aby jí to bylo líto :?Nechci vám do toho kecat, ale ségra si několik let trhala knírek sama pomocí nějakých proužků, značku nevím, kecala bych. Ale dlouho to bylo v pohodě, nic se neprojevilo. A teď, poslední dva roky se jí udělal obrovský pigmentový flek. Vypadá to, jako by měla opravdu chlapský knír. Chodí na různé procedury, kosmetiky, lasery… Trošku to zmizelo, ale vidět je to pořád a ségra je z toho nešťastná, protože z krásné holky je teď skoro chlap…

Ahojky,
s tim mam taky zkusenosti. Po letitem trhani knirku voskem se mi najednou udelala pigmentova skvrna, ktera vypadala hur nez knirek. Uz jsem se toho zbavila, trvalo to ale hodne dlouho. Kazdy den jsem si to misto mazala kremem od LaRoche na pigmentove skvrny, cca za pul roku skvrna zmizela. Nemuzu se ale moc opalovat, jinak se mi to zase objevi :-( Bezne slunicko u nas nevadi, ale u more si oblicej moc neopaluju a pouzivam krem s faktorem 50. Pak pouzivam na oblicej samoopal. sprej z DM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
7.6.13 15:56

A to se stane z toho domácího trhání? nebo z celkového trhání?? to mi ani neříkejte, teď se budu bát si trhat vousky voskem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
7.6.13 19:22

To vubec netusim, ja si trham knirek sama doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
8.6.13 08:23

A co kdybych to střídala :-D jenou doma a jednou na kosmetice? :-D to by nemuselo bejt tak drastický, každopádně dík a vyzkoušim vše :-) a ještě nevíte náhodou jestli ty pigmetoví skvrny se dělaj i na nohách? Na nohách voskoví pásky používám tak abych zas nemělaflekatý nohy :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
8.6.13 09:35
@Nancynka píše:
A co kdybych to střídala :-D jenou doma a jednou na kosmetice? :-D to by nemuselo bejt tak drastický, každopádně dík a vyzkoušim vše :-) a ještě nevíte náhodou jestli ty pigmetoví skvrny se dělaj i na nohách? Na nohách voskoví pásky používám tak abych zas nemělaflekatý nohy :-/

To na nohy jsem se aky chtěla zeptat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
14.6.13 12:31

Na horký vosk ke kosmetičce chodím už cca 10 let a zatím žádnou pigmentovou skvrnu nemám…

• Citovat
  • Upravit
2.9.14 20:57

kamča

Ahojte mám takový dotaz, jak vím tak při používání pásku veet musite čekat aspon aby byli 0,5 cm velky :( to opravdu čekáte :O ja bych nemohla s tím vyjít ven zatim si to trham jen pinzetou jenže skoro každý den a už me to nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
2.9.14 21:10

@kamilka125 a nebyla jste někdy na laseru? nebo je taky dobrá cukrová pasta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.9.14 21:12

Veet bych já osobně nedoporučovala, na domácí použití jsou lepší pásky od Oriflame, jsou šetrnější, navíc vezmou i mnohem kratší chloupky. Fakt je, že pinzeta je nejlepší, vosk může způsobit alergické reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
2.9.14 21:23

Tak já taky používám pásky balea, dokonce si kupuju ty normální a vždy odstřihnu centimetrový proužek- vydrží dýl :palec:… A k té pigmentaci- nejsem kosmetička, ale vím, že po depilaci, tedy spíš epilaci :), by se nemělo alespoň den na sluníčko, právě kvůli pigmentaci a to si myslím, že s tím obličejem jsme vystavené vždycky! Třeba já si dřív kolikrát vytrhala nohy a pak šla třeba na koupaliště a nic se mi nestalo, ale já mám hroší kůži, ale někdo citlivější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
2.9.14 21:41

@kamilka125 Já jsem tedy nikdy tak dlouho nečekala - berou i kraťoučké chloupky. Důležitá je následná péče. Já používám kosmetiku od LR s velkým obsahem aloe vera, nebo přímo koncentrát aloe vera. Pokožku krásně zklidní a nikdy nebyl problém. Důležité je trhat směrem podél obličeje a ne směrem od obličeje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí