Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, jak vylezlo sluníčko, je vyditelnej i můj „knírek“ není to nějak hrozný a snažim se ty černý chloupky vytrhávat ale stejně na sluníčku je to vydět a je mi trapně že se to nedá nijak schovat. Máte zkušenosti třeba s odstraňováním na kosmetice či doma? co pomáhá a jak často to budu muset podstupovat? Děkuji za rady ![]()
Mám bohužel velmi nápadné ochlupení včetně knírku a odstraňuju ho voskovými proužky určenými přimo na menší plochy obličeje. Dřív jsem chodila na kosmetiku, kde mi knír odstraňovala odbornice horkým voskem, ale ty proužky z drogerie úplně stačí. Klasická firma, která tyto produkty vyrábí je Veet, ale já kupuju v DM drogerii levnější Balea (jejich privátní značka) a jsou ok.
Mám zkušenost jen s odstraňováním doma, konkrétně s pásky Veet a jsem spokojená
Rozhodně bych chodila na horký vosk na kosmetiku, stačí 1× za měsíc, stojí to cca 80 czk a doma bych do toho nešla.
Rozhodně si chloupky nestrhnu s takovou razancí jako zkušená kosmetička
Jak píšou holky, voskové pásky od Veetu, Balei. Rossmann taky má pod svojí značkou. Šetrná k pokožce je depilace cukrovou pastou ![]()
Take pouzivam veet a naprosta spokojenost. trham tak 1× mesic. minule se me pritel ptam na co to mam ![]()
Jak už psaly předešlé pisatelky, taky používám pásky Veet a jsem s nimi úplně spokojená. Balea mi nevyhovovaly, nestrhly všechno. Kosmetička se mi domácí odstraňování snažila rozmluvit, prý při používání vosků může časem vzniknout zvýšená pigmentace. Ale já už to tak dělám roky a nic se neobjevilo, tak spíš myslím, že nechtěla přijít o kšeft
.
@elinka90 píše:
Take pouzivam veet a naprosta spokojenost. trham tak 1× mesic. minule se me pritel ptam na co to mam
Co jsi mu řekla? ![]()
Jinak chodím na kosmetiku…
Ahoj, souhlasím s holkama, voskové pásky na domácí použití jsou super!!!
Já používám taky pásky od Baley a jsem spokojená. Používám je už několik let a nemíním to měnit. Jak se říká, za málo peněz hodně muziky. Krabička stojí asi 89 Kč a vydrží mi minimálně rok. ![]()
@Anais
Je pravda, že ukecat se pořádně rychle to strhnout je někdy fuška
. Ale jinak tím, že mám porovnání s prací kosmetičky a s domácím strháváním, tak můžu říct, že rozdíl nevidím. Obvykle mi pár chloupků zůstane, ty prostě vezmu pinzetou, ale myslím, že to se stávalo i kosmetičce a taky dočišťovala pinzetou.
@Rona já stejně na kosmetiku chodím a sama bych si takové sado-maso nedělala
![]()
Spíš pořád přemýšlím na trvalým odstraněním, laser… nevím, jestli s tím má někdo zkušenosti. Nechci skončit s knírkem pod nosem…
Zrovna jsem ho škubala, prevíta ![]()
Pásky od Balea, super
Na kosmetiku se mi kvůli tomu teda nechce ![]()
Když mám čas jdu ke kosmetičce na odstranění voskem-bezbolestně ![]()
ale už rok si trhám sama doma voskem-bolestně ![]()
Anonym kvůli ségře, která sem občas zavítá a nechci, aby jí to bylo líto ![]()
Nechci vám do toho kecat, ale ségra si několik let trhala knírek sama pomocí nějakých proužků, značku nevím, kecala bych. Ale dlouho to bylo v pohodě, nic se neprojevilo. A teď, poslední dva roky se jí udělal obrovský pigmentový flek. Vypadá to, jako by měla opravdu chlapský knír. Chodí na různé procedury, kosmetiky, lasery… Trošku to zmizelo, ale vidět je to pořád a ségra je z toho nešťastná, protože z krásné holky je teď skoro chlap…
Raději bych tu depilaci v obličeji nechala na profesionálech…