Neposeda ve školce

2627
8.9.15 10:28

neposeda ve školce

Maminy mám dotaz mám kluka 34m a 1 září jsme začali chodit do školky. Ve školce je hodně živější a takovej neposeda. U ničeho neposedí. S každým se pere. Myslíte, že to změní. Zatím chodíme domů hned po svačině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
8.9.15 11:05

@janicka23 A proč ne aspoň do oběda? Za takovou chvíli si tam ani nestihne zvyknout… A doma poslouchá? Mladší teď taky začal chodit, je ještě o dva měsíce mladší, zatím pro něj teda chodím po obědě a dobrý. Je taky živější, ze začátku pořád utíkal do třídy za bráchou a v pátek jim tam pustil kohoutkem z várnice čaj, ale jinak ho chválí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
8.9.15 11:10

@AliTad zatím je tam právě nenechávají déle. Aby s ostatními mohli chodit ven. Je tam zatím 6 den. Učitelky má jinak super. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.9.15 11:25

@kolik Jo on tam nechodí sám?
@janicka23 A proč by i nové děti nemohly jít ven? 8o S takovou je tam hodinku, v tom je ještě svačina, to se přeci ani nerozkouká… To slyším poprvé - u nás prostě po obědě nebo po spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
8.9.15 11:27

Jestli te má ve školce sebou, je ta jistota synka jasna. Myslím že az bude chodit normalne jako ostatní deti sám, sklidni se. Vidim to u nás taky.. pokud syn ví že jsem někde blízko, je to peknej sigr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.9.15 11:41

Taky si myslím že je to tvou přítomností… Cítí se jistý a předvádí se. Kdybys tam nebyla, zapojí se. Možná to děláš jen horší.
Malý je taky od září - a sám, první 3 dny pofňukával a teď už je úplně v pohodě…Tak se neboj a nech ho tam…Takhle musí lítat aby všechno do svačiny stihnul :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
8.9.15 11:50

@kolik Jo on tam nechodí sám?
@janicka23 A proč by i nové děti nemohly jít ven? 8o S takovou je tam hodinku, v tom je ještě svačina, to se přeci ani nerozkouká… To slyším poprvé - u nás prostě po obědě nebo po spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
8.9.15 12:00

On tam právě chodí sám a já ho chodím 9:45 vyzvedávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.9.15 12:05

Aha,,, to je divné…A to tak nařídili? Vždyť to nemá ani cenu ho tam na tu chvilku vodit ne? To se stihneš vrátit domů a můžeš jet znovu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2627
9.9.15 19:50

Bohužel je to tak. Ja bych byla radši kdyby Matysek byl ve školce do oběda nebo i déle. Taky mě nebaví chodit tam dá se říct ze skoro hned zpátky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí