Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím
Můžete mi někdo poradit a doporučit něco na neposlušné vlasy? Mám problém hlavně s ofinou (nosím patku) a s vlasy kolem uší. Vyfoukám, vyžehlím, přelakuji a za hodinu žádný výsledek. Mám delší, v podstatě rovné vlasy, ale ofina se mi vždycky stočí a u uší se mi to zkroutí, vypadám jak neupravená ovce. Jsem z toho nešťastná
Děkuji moc za radu ![]()
Zkus na ty neposlušné partie aplikovat brazilský keratin. Já ho používám už několik let a super
.
Co nějaký olej do vlasů? Já si malým množstvím oleje vlasy uhladim a je to mnohem lepší.
@Šárka91 píše:
Co nějaký olej do vlasů? Já si malým množstvím oleje vlasy uhladim a je to mnohem lepší.
Souhlas
@Šárka91 píše:
já mám teda i po malém množství oleje do konečků vlasy jak mastňák
![]()
Upřímně, moc si nedovedu představit, jak si uhlazuji vlasy olejem (ani kapičkou). Myslím si, že by to v mém případě udělalo víc škody jak užitku - viz. Tamtama. Uvidím, za zkoušku nic nedám ![]()
Upřímně, moc si nedovedu představit, jak si uhlazuji vlasy olejem (ani kapičkou). Myslím si, že by to v mém případě udělalo víc škody jak užitku - viz. Tamtama. Uvidím, za zkoušku nic nedám ![]()
@EvikM Mě se olej osvědčil mnohem líp, než lak. Po laku se mi vlasy taky kroutily, olejem vlasy přejedu a ony venku i tolik nelitaji. Zkus to a uvidíš ![]()
@EvikM Já používám od Schwarzkopf professional BC Bonacure light finishing treatment. Je to olej pro jemné vlasy, takže doporučuji si vybrat olej pro tvůj typ vlasů, pokud máš třeba suché atd, Schwarzkopf professional má těch olejů víc, tak zkus mrknout, ta jejich řada BC bonacure je dobrá, používám i šampon. A nebo zkus zatím na zkoušku nějaký olej od Baley, je to levná značka, ale myslím že dobrá, ten olej si dost lidí chválí. Chce to ale fakt vyzkoušet, každému vyhovuje něco jiného.
Já mám olej z Oriflame, jmenuje se přímo „pro neposlušné vlasy“.
Samozřejmě si ho neplácnu přímo na vlasy, rozetřu pořádně v dlaních a lehounce „prohrabu“
Ten efekt mi přijde neuvěřitelný ![]()
@Pipet https://cz.oriflame.com/…ucts/product?… je to tento olej? Vlasy si musim umyvat ob den, mastí se mi sami od sebe a to hodne, ale spatne se upravují a celkove je to des, ale aspon je mam zdrave a leskle a pro upravu, ktera vydrzi vic nez pul hodiny jsem ochotna udelat cokoli…
@debra.morgan Jo, koukám, že už se jmenuje vyhlazující…
No, objednala jsem ho jen tak z legrace
, ale fakt je to znát.
Já mám problém spíš s rozlítanými vlasy, mám je lehce zvlněné a dělají si, co chtějí ![]()
Přizpůsobila jsem tomu střih, nehodlám se půl hodiny tužit a fénovat a lakovat ![]()
Taky myju obden
, umyju, vyfoukám, fláknu tam ten olej a lehce zastříknu lakem, hotovo.