Neposlušné vlasy

126
27.10.16 16:41

Neposlušné vlasy

Zdravím :) Můžete mi někdo poradit a doporučit něco na neposlušné vlasy? Mám problém hlavně s ofinou (nosím patku) a s vlasy kolem uší. Vyfoukám, vyžehlím, přelakuji a za hodinu žádný výsledek. Mám delší, v podstatě rovné vlasy, ale ofina se mi vždycky stočí a u uší se mi to zkroutí, vypadám jak neupravená ovce. Jsem z toho nešťastná :,( Děkuji moc za radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
901
27.10.16 17:05

Zkus na ty neposlušné partie aplikovat brazilský keratin. Já ho používám už několik let a super :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
27.10.16 17:09

Co nějaký olej do vlasů? Já si malým množstvím oleje vlasy uhladim a je to mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
27.10.16 17:31
@Šárka91 píše:
Co nějaký olej do vlasů? Já si malým množstvím oleje vlasy uhladim a je to mnohem lepší.

Souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
27.10.16 19:50
@Šárka91 píše:
Co nějaký olej do vlasů? Já si malým množstvím oleje vlasy uhladim a je to mnohem lepší.

já mám teda i po malém množství oleje do konečků vlasy jak mastňák :nevim: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.10.16 20:01

Upřímně, moc si nedovedu představit, jak si uhlazuji vlasy olejem (ani kapičkou). Myslím si, že by to v mém případě udělalo víc škody jak užitku - viz. Tamtama. Uvidím, za zkoušku nic nedám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.10.16 20:02

Upřímně, moc si nedovedu představit, jak si uhlazuji vlasy olejem (ani kapičkou). Myslím si, že by to v mém případě udělalo víc škody jak užitku - viz. Tamtama. Uvidím, za zkoušku nic nedám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
27.10.16 22:05

@EvikM Mě se olej osvědčil mnohem líp, než lak. Po laku se mi vlasy taky kroutily, olejem vlasy přejedu a ony venku i tolik nelitaji. Zkus to a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
27.10.16 22:09

A muzu poprosit o typ na konkretni olej!? Diky.

@Šárka91

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
28.10.16 07:21

@EvikM Já používám od Schwarzkopf professional BC Bonacure light finishing treatment. Je to olej pro jemné vlasy, takže doporučuji si vybrat olej pro tvůj typ vlasů, pokud máš třeba suché atd, Schwarzkopf professional má těch olejů víc, tak zkus mrknout, ta jejich řada BC bonacure je dobrá, používám i šampon. A nebo zkus zatím na zkoušku nějaký olej od Baley, je to levná značka, ale myslím že dobrá, ten olej si dost lidí chválí. Chce to ale fakt vyzkoušet, každému vyhovuje něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.10.16 08:40

Já mám olej z Oriflame, jmenuje se přímo „pro neposlušné vlasy“.
Samozřejmě si ho neplácnu přímo na vlasy, rozetřu pořádně v dlaních a lehounce „prohrabu“
Ten efekt mi přijde neuvěřitelný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.10.16 08:53

@Pipet https://cz.oriflame.com/…ucts/product?… je to tento olej? Vlasy si musim umyvat ob den, mastí se mi sami od sebe a to hodne, ale spatne se upravují a celkove je to des, ale aspon je mam zdrave a leskle a pro upravu, ktera vydrzi vic nez pul hodiny jsem ochotna udelat cokoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
28.10.16 09:10

@debra.morgan Jo, koukám, že už se jmenuje vyhlazující…
No, objednala jsem ho jen tak z legrace :lol:, ale fakt je to znát.
Já mám problém spíš s rozlítanými vlasy, mám je lehce zvlněné a dělají si, co chtějí :nevim:
Přizpůsobila jsem tomu střih, nehodlám se půl hodiny tužit a fénovat a lakovat :roll:
Taky myju obden :nevim:, umyju, vyfoukám, fláknu tam ten olej a lehce zastříknu lakem, hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí