Nepovedený únos batolete - krimi zprávy, viděly jste?

6536
8.8.13 23:26

nepovedený únos

Holky dneska v krimi zprávách jsem viděla jak maminka byla se svým batoletem venku a přišla k ní Romka a koukala do kočárku, a pak maminka si vzala dítě do náruče a ona jí ho chtěla sebrat, maminka volala o pomoc a nějakej pán jí pomohl a tu Romku odstrčil aby je nechal, a Romka pak povídala v autě policejním, že se chtěla přesvědčit zda to je dítě té matky, jestli má rodný list, očkování atd, no blbka je to šílený co se děje

:poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5548
8.8.13 23:27

@renda81 Jo četla jsem o tom :nevim: Kdyby se raději starali o své děti… :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
8.8.13 23:30

@maminka189 podle mě to řekla jen tak přece se hned nepřizná že ho chtěla unést

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
8.8.13 23:35

@renda81 To se mi nezdá, proč by ho kradla když o Romech je známé že mají dětí jako smetí-bez problémů. Musím přiznat, že nejsem rasista, ale Romy ráda nemám a když někde nějakého vidím, tak rychle schovávám věci co by se jim mohli líbit :nevim:.Dneska jsem z jedním jela metrem. Metro zabrdilo a kluk spadl na pána co držel kočár a myslíš, že se omluvil? Ještě se debilně smál :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
8.8.13 23:54

@renda81 :poblion: :poblion: To je děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
9.8.13 00:08

Když jsme u těch Romů, tak jsem se pobavila nad článkem o paterčatech, maminka a všichni jsou doma a v pořádku, a nechce mluvit do médií se strachem o děti a jejich zdraví, a pak je tam že otec natáčí časosběrný dokument o nich a za rok a to půjde v televizi jen neví v jaké :zed: :zed: tak nevím co si myslet o tom chtějí mít klid a pak tohle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
milla87
9.8.13 00:19

Nejsou takový jen romové ale i češi když byly malýmu 2 měsíce a já byla sním v obchode tak zamnou takhle přišla jedna češka a řekla at ji daruji svýho syna a i manžela že je chce oba a myslela to smrtelně vážně jsem z ní měla pěknej strach :( takže si myslím že tohle není o tom jestli je to rom, čech, nebo jiné národnosti nekteří lidi jsou prostě blbci

• Citovat
  • Upravit
1257
9.8.13 00:21

8o hrůza…fakt nechápu, že se nestarají o vlastní. Naštěstí u nás jich tolik není.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
9.8.13 00:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
9.8.13 01:35
@maminka189 píše:
@renda81 To se mi nezdá, proč by ho kradla když o Romech je známé že mají dětí jako smetí-bez problémů. Musím přiznat, že nejsem rasista, ale Romy ráda nemám a když někde nějakého vidím, tak rychle schovávám věci co by se jim mohli líbit :nevim:.Dneska jsem z jedním jela metrem. Metro zabrdilo a kluk spadl na pána co držel kočár a myslíš, že se omluvil? Ještě se debilně smál :zed: :zed:

nejsem rasista, ale romy rada nemam… a jak teda nejsi rasista? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
9.8.13 06:45
@zelenaprisera píše:
nejsem rasista, ale romy rada nemam… a jak teda nejsi rasista? :zed:

Já taky nejsem rasista a Romy nemám rada… Jde o to že RASA - jsou např. Černoši, Asiaté, portorikánci atd. Romů, je kočovný národ pocházející z Indie, ktery se nám tu usadil…
Hele klidně mě tu sežere, klidně si myslete že jsem rasista, ale az budete bydlet v sev. Čechách 10 km od Duchcova, 15 km od Mostu ( Chánov je další 2 od Mostu ), tak si popovidame, az se Vaše nemocná matka bude bát výjít z domu, aby ji neprepadli, kdyz Vaše díte bude muset jít na policii psát svědeckou výpověď ( 13 let ) za to že videl jak mu napadlo 5 cigánu spolužáka, ve finále ma strach chodit i do ty skoly… To že si tady bezdůvodně dělají co chtějí a myslím tím bordel v noci, prepadávani a z dlouhe chvíle i jen tak pro zábavu? Ne já a nejen já jsem pekne nas*ana…!!! A to že je vlastne živíme z našich peněz to uz asi ani neřeším :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
9.8.13 06:52

@Marion84 presne tak. cikany (neni to urazka dycky se jim tak rikalo tak nevim proc by to ted meli byt romove) nemusim, hned si hlidam veci a prechazim na druhou stranu.
ale proti cernohum, vietnamcum, japoncum, indianum apod nic nemam.
stejne tak ale schovavam veci, kdyz vidim podezrelyho bilyho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
9.8.13 06:57

@kabelitka Jj kolikrát jsou i bílý hrozný, to je fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
9.8.13 07:23

Ta kočka byla sjetá jako prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuckyKid
9.8.13 07:40

Nejsem rasista, ale romy nmam rada… no tak tvubec nejsi rasista :mrgreen:
tohle rozdelovani na cerny a bily je desny!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová