Nepovedený únos batolete - krimi zprávy, viděly jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6024
9.8.13 07:45

Hrozny. Chudak maminka musi byt v soku, jeste, ze si to dite ubranila!
A vite co? Ja rasista jsem a klidne to priznam. Pravidelne v prazske tramvaji cislo 22 potkavam cikana co hraje na harmoniku a nuti malou holku (cca 4 roky?) obchazet lidi a zebrat. Pazoury bych mu prelamala dobytkovi! Co to maly dite? Od mala nezna nic jinyho nez zebrani a kradeze :pocitac:
Proti cizincum nemam nic, pokud sporadane ziji, plati dane pracuji. V pohode. Doktor z afriky? Klidne. Nemam problem.

Ale cikani co akorat berou pridavky na vsechno, zvysuji kriminalitu a ziji proti vsem pravidlum slusne spolecnosti me slusne receno vytaci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
9.8.13 07:50

@Vemas Hele jsou i bílí co jen berou přídavky a žijí z dávek, jen nejsou tak na očích jak cikáni, kterých je víc. Teď je nebráním, to ne, ale zkusila bych všechny cikány neházet do jednoho pytle. Sice žádného opravdu slušného osobně neznám, ale věřím že nějací existují :) Jak řekl Bolek v dědictví „Však vašu pi*u jsem taky neviděl a přesto věřím, že ju máte“ :P :cert:

• Citovat
  • Upravit
46669
9.8.13 07:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.8.13 07:53

Teda to jsem neviděla. Kde to bylo? Na Primě?
Já bych umřela hrůzou, kdyby se mi něco takového stalo. U nás žije hodně cikánů, ale většinou problémy nedělají. V jejich částech města to není o nic horší než jinde. Tady je spíš problém s bílou omladinou, co všechno devastuje, vyřvávají v noci, potloukají se po městě apod. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
9.8.13 07:55

@Marion84 Naprosto s tebou souhlasím..bydlím v Budějovicích na Máji-na tom sídlišti a byla jsem i u toho incidentu..kdo nezažil nepochopí kdy se na tu holčinu vrhlo 5 cigánů a skákalo jí po břiše, kdy nám tam všem vyhrožovali že se nedožijeme rána…Bojíš se tu večer vystrčit noc aby tě přez něj nikdo neflákl. :zed:
V krámě kradou jako straky jenže když zjistí že je vidíš odhodí zboži..ikdyž je měli v kapse tak jim nic bohužel nedokážeš :pocitac: :pocitac:
Ve škole cigán ukradl klukovi drahé pero-druhý den s ním psal všechno v pořádku..pak mu jiný cigoš zničil triko-učitelka mi napsala že nemám čekat náhradu že je to sociálně slabá rodina s 5 dětma!!Pak mu cigoška OMYLEM podrazila nohu…měl tam 30ti cm hematom??Nehledě na to mě učitelka požádala zdali mohu synovi chodit ke škole na proti u školy tam tvoří skupiny a děti kteří s nimi ve škole mají problémy si to v okamžiku výstupu za školní bránu vyřizují. A mohla bych pokračovat.
V ulici jsou samé jejich auta a jsou to superby a samé dražší vozy, v prvních patrech vidíš nové kuchyně ale nikdo tady nedělá…Tak sakra co to je??A ten bordel do noci to si z Vás nikdo jiný nedokáže představit a policie to už je zase no koment :cert:
Jak říkáš kdo nezažil-nepochopí!!!

Ano, pár jich je slušných, pracujících ale v té hordě nemakačenků nejsou ani vidět!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
9.8.13 07:56

Ještě že se mi v DE takový zprávy vyhejbaj obloukem :roll: Bych chtěla vidět maminu, co sebou na dětský hřiště tahá RL a očkovák, aby dokazovala, že je díťátko opravdu její a že má očkování a co já vím co… :lol: :roll: Jinak jsem žila 22let v Teplicích, takže si o nich taky myslím svoje. Byli drzí už když jsme se ségrou byly malý, ale v tý době stačilo, když ji obtěžovali abych já jako starší vylezla z baráku a dala najevo, že se nebojím a hned byli v trapu. Dneska by mi rozbili čumák a ještě by to schytali i rodiče, kdyby se nás zastali :roll: Samozřejmě vím, že všichni nejsou stejní, na ZŠ jsme taky měli jednoho slušnýho, hodnýho.. Jenže Romové bohužel jsou vesměs ti „darebáci“, slušnej Rom o sobě s klidem bude mluvit jako o cikánovi a nebude to brát jako urážku jako to dělají ti ostatní… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.8.13 07:57

@SonaBN já jich znám docela dost. Dokonce moje vedoucí směny v nemocnici byla mladá cikánka. Oba její bratři a otec tam dělali saniťáky a větší dříče jsem neviděla. Nikdy neměli kecy, že musí něco udělat, na rozdíl od bílých tlučhub. Znám bílé vyžírky na dávkách i pracující cikány. Jen ti nemakačenka jsou víc na očích :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
9.8.13 08:10
@Marion84 píše:
Já taky nejsem rasista a Romy nemám rada… Jde o to že RASA - jsou např. Černoši, Asiaté, portorikánci atd. Romů, je kočovný národ pocházející z Indie, ktery se nám tu usadil…

Nechci se vměšovat do plodné debaty, ale rasismus zahrnuje i etnika :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
9.8.13 08:12
@SonaBN píše:
@Vemas Hele jsou i bílí co jen berou přídavky a žijí z dávek, jen nejsou tak na očích jak cikáni, kterých je víc. Teď je nebráním, to ne, ale zkusila bych všechny cikány neházet do jednoho pytle. Sice žádného opravdu slušného osobně neznám, ale věřím že nějací existují :) Jak řekl Bolek v dědictví „Však vašu pi*u jsem taky neviděl a přesto věřím, že ju máte“ :P :cert:

Rada bych. Zadneho neznam. Ale verim, ze par jich je.
Ale jen ten macetovy utok. No co to je?!
Ja znam v praze dost mist, kde zevluji a vyhybam se jim. Bojim se o sebe a svoje dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
9.8.13 08:27

@paola white O tom právě mluvím, věřím že slušní cikáni jsou, i když je neznám. V mém okolí je jen jedna rodina (bydlím na vesnici) a ta zrovna slušná není - automaty, dávky, nemakačenka ;)
Ale zase znám hodně bílých svi*í - nepracují, pijou, fetujou, kradou, apod.
EDIT: Jen je problém že když cikán něco špatného provede (krádež, napadení, atd.), tak o tom hned všichni ví - televize, internet, rádio a když něco udělá bílý, tak o tom nikde není málem ani zmínka :zed:

• Citovat
  • Upravit
4569
9.8.13 08:34

Holky a to jste viděly jak teď jedné romské rodiny umřely dvě děti po týdnu na zásah el. proudem? Měli doma nebezpečné dráty, nezajištěné. Doufám že ty rodiče zavřou. Protože jedna nehoda se může stát každému ale aby takhle odpadaly děti jedno za druhým? Oni to tak nechají, vypadá to že jim je to jedno. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.8.13 08:34

No nevím, mě někdo, ať cigánka, větví nebo bílá sáhnout na dítě, tak to těžko rozchodí. Normálně konfliktní typ nejsem, ale po tom, co by mi sáhla na dítě, nedej bože by ho chtěla vzít by skončila přinejmenším se zlámanýma pazourama. tak doufám, že jestli to ještě zkusí, že natrefí na někoho podobného :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1663
9.8.13 08:40

@jesenka33 Úplne mi mluvíš z duše :srdce:

Jasný jsou i slusny ( zádný teda neznám - ale zkusím věřit ) já třeba neznám ani žádného, který ma VŠ? Přitom s těmito lidmi, kteří maji VŠ jsem celkem ve styku dost… Tím nemyslím že lidi beru dle vzdělání, ale jen mi přijde divne že takove neznám… Pak před nimi klobouk dolu., že se snazi… A jak tu někdo psal slušnému je jedno jestli je cigánu nebo rom… Kdyz se chová slusne… Já jsem ted v 35 tt a kousek od nás bydlí cigánka ( asi 18 let ) taky těhotná a pta se mě jestli jsem si uz vybehala porodný, přídavky atd… No koukám a ňi s tím že ne, že na to nárok nemám… Zakona na mě čumí a nechape, prej si myslela že to je automaticky, tak jsem ji vysvětlila jak to chodi : pokud makáš - nedostanes, pokud jsi doma a nechces makat- dostaneš… No upřímně, kulantne jsem ji řekla že cigoska v jejim veku se ZŠ a v 18 těhotná je jaksi uz jasná další ktera bude žít z dávek… A já tady študuju, makám a nedostanu ani pitomé porodný? Protože mám díte v 29 letech, jsem zajištěna a vím že se o díte dokazu postarat? :zed:

Jo a nejvíc mě s*re, že to porodný, který na mě ušetřili dostane nejaka pokémonka :pocitac: tak at to daj radši na charitu…S tím problém nemám naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
9.8.13 09:48

Zdravím,
projevy rasové nesnášenlivost sem nepatří, prosím dodržujte pravidla diskuze.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
9.8.13 09:56

@admin, neřekla bych, že to tady je o rasové nesnášenlivosti. Píše se pouze o rozdílech, které jsou bohužel tak markantní, že to jinak napsat nejde… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová