Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
zakládám další diskuzi, ale fakt mě to štve.
Začnu asi tak, že bydlíme v obci cca. 500 obyvatel. Barák máme úplně u pole, vedle máme 4 baráky a to je vše. Před domem máme polničku a nikdo zde nejezdil. Nikdy.
Jenže v obci dělali cestu asi tak před 2 rokama a lidi se naučili jezdit tudyma a je to horší a horší. Tak jsme chtěli aby tu dali nějaké omezení, buď značku, nebo takové ty sloupky nebo něco. Takže jsme chtěli sepstat petici, nebo tak něco a podat to na obec.
A teď tedy otázka, jaký důvod by byl nejlepší a co by žádost měla obsahovat. Napište mi prosím co koho napadne, nikdo nic neřeší, takže je to na mě a vůbec nevím jak to zformulovat.
Mám vystudovanou obchodku, ale takové žádosti jsme teda fakt nikdy nepsali ![]()
Ještě bych dodala, že tu jezdí jak hovada. Polnička je prostě polnička a jezdí tu tak 60 si myslím určitě a jsou to rany jako prase, nikde nikdo, takže se to ozývá a my máme mimino a sousedi taky, takže bych to možná uvedla i to. Nebo uvést že se zhoršuje příjezdová cesta k domu? Což je teda taky fakt..
No nevím, taky nemám tucha… Jediné, co mě napadá, že dítě je třeba alergik a tím projížděním se zvyšuje prašnost. Třeba vám z polňačky udělají normální silnci.
Ahoj asi pro vás nezvyk že vám sem píše chlap ale mám problém žil jsem s přítelkyní a mým synem kterému bude teprve 7 měsíců, rozešly jsme se, chtěl jsem vídat svého syna co nejčastěji ale ona mi přikázala že mohu jen dvakrát do týdne na hodinu což psychicky nezvládám můj syn je pro mě vším co mám… myslím si že na toto nemá právo, ale má to pár háčku jak jsme se rozešli tak začínám od znova takže bydlím u svého bratra ale jsem bez práce tož taky kuli ní nechtěla abych se zaměstnal skrze socialku aby ji nestrhly peníze… tak tet jen dělám brigády na černo…a sháním práci…prosím poraďte mi co mám dělat o syna jsem se vždy staral staral jsem se i o jeho sestřičku která nebyla moje ale miloval jsem ji jako vlastní s obouma jsem chodil po doktorech na procházky, oba jsem je uspával krmil po nocích aby se ona mohla také vyspat takže vím a znám co to je se starat o dítě bez matky…ona tet žije už po skoro dvouch měsícíc s jíním kterej ještě nedávno užíval drogy, v její rodině se hodně konzumuje alkohol a vyhrává tam hlasitá hudba…ona je romka a já jsem čech… nikdo z její rodiny co žijí spolu nepracuje všeci pobýrají socialku… moje rodina je slušná a se vším jsou mi ochotní pomoct…Poradíte mi co mam v dané situaci dělat Děkuji s pozdravem Zdeněk
![]()